ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال دامین به سرویس دهنده دیگر

rezahd
March 9th, 2011, 22:24
سلام دوستان من دامینم رو در سایت مایا هاست ثبت کردم و از بس فقط میخوان خدمات فروش بدن و پشتیبانی صفر رو دارن می خواهم دامین رو انتقال بدم به یک سرویس دهنده دیگر تا لا اقل وقتی تیکت میزنم نزن به دلیل کندی سرعت اینترنت بعد از 1 هفته جواب سر بالا دادن و دست روی دست گذاشتن
کسی هست کمک کنه

rn4j1m1
March 10th, 2011, 00:13
مگه دومین هم پشتیبانی میخاد ؟ :d
مگه بهتون پنل ندادن ؟
دومین کجا ثبت شده ؟

alirezak
March 10th, 2011, 00:25
میشه انتقال داد ولی توی انتقال دامنه ای که داری تمدید میشه و هزینه تمدید باید بدی
اصولا کنترل پنل نداری که مشکل داری
ببین دامنه ای که داری کجا ثبت شده ؟

بگو تا کمکت کنم

tak2media
March 10th, 2011, 00:39
سلام

مایا هاست دامین ها را در دایرکت آی ثبت می کنه و همشون هم کنترل پنل دارند .

من تمام دامین هام رو که حدود 10 تا فکر کنم باشه نزد این شرکت ثبت کردم .

و تمام دامین ها کنترل پنل داره و مشکلی هم نیست .

موفق باشید .

mr.he3am
March 10th, 2011, 03:51
خواستید براتون انجام میدم

SADAF HOST
March 10th, 2011, 05:20
در صورتی که دامنه تان در دایرکت آی ثبت شده باشد و به کنترل پنل آن دسترسی داشته باشید انتقال آن به رایگان انجام خواهد شد

MbjHosting
March 11th, 2011, 04:26
سلام دوستان من دامینم رو در سایت مایا هاست ثبت کردم و از بس فقط میخوان خدمات فروش بدن و پشتیبانی صفر رو دارن می خواهم دامین رو انتقال بدم به یک سرویس دهنده دیگر تا لا اقل وقتی تیکت میزنم نزن به دلیل کندی سرعت اینترنت بعد از 1 هفته جواب سر بالا دادن و دست روی دست گذاشتن
کسی هست کمک کنه

مایا هاست هم پشتیبانیش بد شده؟؟!

---------- Post added at 04:26 AM ---------- Previous post was at 04:25 AM ----------

کسی هست کمک کنه

و اینکه امکان انتقال درصورتی که پنل داشته باشید ممکن است. نیاز داشتید تماس حاصل فرمایید.