ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست راهنمایی در مورد خرید vps

mohammadi.be
March 9th, 2011, 17:26
سلام خدمت اساتید ،
من کاملا مبتدی هستم . یعنی با VPS کار نکردم ولی قبلا ریسلر برای خودم و شرکتم زیاد داشتم . الان یه کاری می خواستم بکنم که می دونم با Shared حل نمیشه . من می خوام از طریق اف تی پی برای خودم سرور تو سرور از طریق FTp بکنم و از این قبیل . در مورد اینکه میشه با SSH و اینا هم این کار رو کرد می دونم . ولی نمی خوام به دلایلی . حالا با توجه به این سروری که سرعت بالا ( زیاد ) و قیمت کم داشته باشه شما چی پیشنهاد می کنید ؟

درضمن حتما آدرس خود سایت اون فروشنده رو بدید . همچنین این VPS ای که پیشنهاد می کنید رو از چه طریقی بخرم .

در انجمن بسیار جستجو کردم ولی چیز بدرد بخوری گیر نیاوردم .
درضمن این جایی که پیشنهاد می کنید معتبر باشه . تشکر //

mofthost.com
March 9th, 2011, 18:15
یکم جمله بندی هاتون برا من مبهم بود الان چی میخواید؟

mohammadi.be
March 9th, 2011, 18:20
معذرت می خوام ! دو سه شبی هست که درست نخوابیدم به روغن سوزی افتادم :d ! واقعا معذرت می خوام !

من کاملا مبتدی هستم . یعنی با VPS کار نکردم ولی قبلا برای خودم و شرکتم ریسلر زیاد داشتم . الان می خوام VPS بگیرم . هیچ چیز هم دربارش نمی دونم . من می خوام از طریق FTP سرور تو سرور بکنم و از این قبیل کارا ( شبیه همون leech کردن میشه ) . حالا یه جای خوب برام معرفی کنید . لطفا آدرس اون سایتو اینجا بزارید نه قیمت .

امیدوارم با این وضعیت افتضاح انشایی منظورمو فهمونده باشم :109: . تشکر //

1eng.ir
March 9th, 2011, 19:16
تو بخش درخواست سرور، بگید با چه مشخصاتی نیاز دارید تا بهتون آفر بدن ...
اینجا کلی سرویس دهنده فعالیت میکنه.

HugeServer
March 9th, 2011, 19:38
معذرت می خوام ! دو سه شبی هست که درست نخوابیدم به روغن سوزی افتادم :d ! واقعا معذرت می خوام !

من کاملا مبتدی هستم . یعنی با VPS کار نکردم ولی قبلا برای خودم و شرکتم ریسلر زیاد داشتم . الان می خوام VPS بگیرم . هیچ چیز هم دربارش نمی دونم . من می خوام از طریق FTP سرور تو سرور بکنم و از این قبیل کارا ( شبیه همون leech کردن میشه ) . حالا یه جای خوب برام معرفی کنید . لطفا آدرس اون سایتو اینجا بزارید نه قیمت .

امیدوارم با این وضعیت افتضاح انشایی منظورمو فهمونده باشم :109: . تشکر //

با سلام خدمت شما،

نوشته های شما کمی ساخت نوشته شده است، و به راحتی نمیتوان فهمید شما دارخواستتون چی هست.

۱- شما قصد سرویس دهی Webhosting بر روی سرور دارد؟
۲- قصد نسب ویندوز را دارد و از رموت استفاده کنید، یا لینوکس ؟

موفق باشید.

rsl
March 9th, 2011, 21:21
اینجور که من برداشت کردم ایشون هم می خواد هاست بده هم از اسکریپت های leech استفاده کنه .

mohammadi.be
March 10th, 2011, 17:43
نه ، من قصد هاست دادن ندارم . فقط خواستم بگم که آشناییم در چه سطحی هست . قصد لییچ کردن دارم . یعنی یه وی پی اس با فضای کم تو مایه های 5 گیگ . ترجیها ترافیک زیاد ( کم هم بود مشکلی نداره ، فقط کیفیت می خوام ) . CPU و Ram بالا ، کانشکشن سرعت بالا . همین !

exactserver
March 10th, 2011, 17:52
سلام

دوست عزیز اگر خواستید می توانم برایتان vps با پهنای باند بالا بگیرم و دو هفته هم گارانتی بازگشت وجه بدون چون و چرا داره. در صورت تمایل با اینجانب تماس بگیرید.

mohsen1
March 10th, 2011, 18:42
نه ، من قصد هاست دادن ندارم . فقط خواستم بگم که آشناییم در چه سطحی هست . قصد لییچ کردن دارم . یعنی یه وی پی اس با فضای کم تو مایه های 5 گیگ . ترجیها ترافیک زیاد ( کم هم بود مشکلی نداره ، فقط کیفیت می خوام ) . CPU و Ram بالا ، کانشکشن سرعت بالا . همین !

نگفتید که ویندوز می خواهید یا لینوکس!

متن زیر رو کامل کنید و در بخش درخواست سرویس قرار بدید :

-------------------------------------------------------------------

نیاز به یک عدد وی پی اس ویندوز / لینوکس

رم 256 مگابایت
هارد 5 تا 10 گیگ
پهنای باند بالا حداقل 200 تا 300 گیگ
پورت یک گیگ
موقعیت سرور : آمریکا / کانادا / اروپا

هزینه افزایش رم و هارد و پهنای باند رو هم ذکر کنید.
مدت زمان آماده شدن سرور رو هم قید کنید.

-------------------------------------------------------------------

mohammadi.be
March 10th, 2011, 19:51
بلی ، حتما کامل می کنم و می زارم
راستی لینوکس می خوام .
تشکر //