PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظردهی و کمک برای بهبود

clickchat
April 23rd, 2022, 12:28
با سلام دوستان
بنده قصد طراحی سایت مشاوره آنلاین در حوزه کشاورزی دارم لذا قبل از برنامه نویسی طراحی ایندکس و دیگر قسمت ها رو می خوام داشته باشم. از اونجات که ایندکس قلب سایت است لطفا در مورد ایندکس که در فیگما طراحی شده نظر دهید و من را برای بهبود کمک کنید

پیشاپیش از کمک و نظر شما متشکرم

41237

hadi7
April 24th, 2022, 08:36
فروشگاه اینترنتی (https://matlab369.tebyan.net/newindex.aspx) برای دیده شدن به چه مواردی نیاز داره و چه نکاتی مهم تر هست؟

clickchat
April 25th, 2022, 08:24
فروشگاه اینترنتی (https://matlab369.tebyan.net/newindex.aspx) برای دیده شدن به چه مواردی نیاز داره و چه نکاتی مهم تر هست؟

با سلام
این سوالی است یا نظردهی ؟
این وب سایت خدماتی است

sepahanserver
April 25th, 2022, 12:54
با سلام دوستان
بنده قصد طراحی سایت مشاوره آنلاین در حوزه کشاورزی دارم لذا قبل از برنامه نویسی طراحی ایندکس و دیگر قسمت ها رو می خوام داشته باشم. از اونجات که ایندکس قلب سایت است لطفا در مورد ایندکس که در فیگما طراحی شده نظر دهید و من را برای بهبود کمک کنید

پیشاپیش از کمک و نظر شما متشکرم

41237
به نظرم خیلی مبتیدانه طراحی شده و در خور سایت مشاوره نیست
مخصوصا قسمت کشاورزان خیلی ساده و بی روح هست
البته جسارت نمیکنم در مقوله طراحی هرکسی نظری داره ولی من شخصا نمی پسندم

clickchat
April 25th, 2022, 15:01
به نظرم خیلی مبتیدانه طراحی شده و در خور سایت مشاوره نیست
مخصوصا قسمت کشاورزان خیلی ساده و بی روح هست
البته جسارت نمیکنم در مقوله طراحی هرکسی نظری داره ولی من شخصا نمی پسندم

درود بر شما
سپاس گذارم از نظر شما
نظرات دیگر دوستان ما رو برای بهبود قالب کمک خواهد کرد، حتما ما از نظر شما استفاده میکنیم و نسخه توسعه یافته رو برای شما ارسال خواهیم کرد

ghasemy50
April 26th, 2022, 12:35
سلام وقت بخیر.
بدک نیست ولی اگر نظر بنده رو میخواین یک قالب مدرن طراحی کنین. در سال 2022 این قالب به هیچ وجه چشم نواز و مناسب نیست.
الان دیگه اینقد سایت های قشنگ اومدن که این طرح ها دیگه زیبایی چند سال گذشته رو ندارن.
آرزوی موفقیت براتون دارم.
موفق باشید.