ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ست کردن آی پی روی ساب دومین

om!d-D
March 7th, 2011, 15:33
دوستان من قبلا هم تاپیک مشابهی زدم اما اینجا در ادامش:

ببینید من میخوام یکی از ساب دومینهای بچه ها رو روی فروشگاه های ایران مارکت سنتر ست کنم...
میخوام یه ساب دومین بهش بدم و روی دی ان اس های ایران مارکت سنتر (فروشگاه رایگان) ست بشه...

ما اومدیم یه ساب دومین زدیم و بعد در advanced dns zone دو تا آدرس زیر رو ادیت کردیم:
www.sub.site.ir
sub.site.ir
هر دو رو ما باید آی پی رو وارد میکردیم....

حالا موضوع مهم آی پی هست.....تقریبا سه چهار تا آی پی من ازش گیر اوردم....

دی ان اس ها اینه:
ns1.shoperpost.com
ns2.shoperpost.com

خودم آی پی های زیر رو داشتم
85.17.237.40
174.142.238.14

بعدش ساب دومین رو که دادیم بهش پارک کنه توی پنلش باهاش موافقت نشده بود و گویا ست نشده بوده

ما اومدیم ایمیل زدیم بهشون گفتند باید روی آی پی :
208.73.210.29

ستش کنیم....اومدیم و هر دوتا موردی رو که گفتم:

ما اومدیم یه ساب دومین زدیم و بعد در advanced dns zone دو تا آدرس زیر رو ادیت کردیم:
www.sub.site.ir
sub.site.ir
هر دو رو ما باید آی پی رو وارد میکردیم....
با آی پی جدیده وارد کردیم و دوبره پارکش کردیم ... دیدیم دوباره موافقت نشد...

وقتی با این آدرس یا آدرس ساب رو باز میکنم هیچی نیست.....

یکی مارو دریابد....

آی پی ها کدومن بالاخره....
عجبا.......

om!d-D
March 8th, 2011, 20:22
UP

m2sh
March 8th, 2011, 22:54
سلام
ببینید شما بهتره برید تو بخش Simple DNS Zone و از این بخش همانند تصویری که پیوست کردم سابدومین مورد نظر رو به ای پی سروو دیگه پوینت کنید و اصلا نباید به غیر از اینجا روی هاست اصلی سایت سابدومنی اضافه کنید ، بعد برای اینکه سرور دوم و مقصد سابدومین بتونه به درستی محتوای سابدومین رو نشان بدهد شما باید در کنترل پنل سرور دوم در بخش sub domains همان سابدومین را دقیقا ایجاد کنید تا به درستی این دو به هم متصل گردند
برای ای پی سروو هم همون ای پی دی ان اس مد نظر هست چون اگر بخوایید دومین پارک کنید به ای پی همون دی ان اس متصل می شوند و اگر دو تا هستند همون اولی هم کافی هست

در ضمن این موضوع بار ها و بارها تو انجمن ایجاد شده با جستجو و مطالاعه کامل و دقیق تاپیک های قبلی میتوانید مطالب خوبی بدست اورید
موفق باشید

om!d-D
March 9th, 2011, 22:04
برای ای پی سروو هم همون ای پی دی ان اس مد نظر هست چون اگر بخوایید دومین پارک کنید به ای پی همون دی ان اس متصل می شوند و اگر دو تا هستند همون اولی هم کافی هست
اینا رو قبلا هم انجام داده بودم و ظاهرا در این اشتباه کرده بودم که پارکش کردم....ظاهرا باید ساب دامین اضافه کنم (در سرور دوم) و البته در سرور اول هم ساب دامینی ایجاد نشود....البته من باید در اینجا برای کار خودم ساب دامین رو اضافه کنم یعنی بشه یه چیزی مثل sub.site.ir.shoperpost.com درسته؟

گشتم قبلا اما جوابمو نگرفتم.....

om!d-D
March 12th, 2011, 12:19
خب اون که حل شد....
اما یه مشکل کوچیک:
ساب دامنه با آدرس بدون www باز میشه و مشکلی نداره اما همراه با www خیر....میتونید ببینید:
بدون www باز میشه (http://shop.lobbby.ir)
با www خیر (http://www.shop.lobbby.ir)

فکر نمیکنم خودم بتونم کنترلش کنم از هاست خودم....ایران مارکت هم زیر بار نرفت که خودش ریدایرکتش کنه....
چکار وکنیم؟