ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد خرید سرور اختصاصی

A R A S H
March 6th, 2011, 21:28
با سلام من میخوام یه سرور اختصاصی به صورت مستقیم از دیناسنتر Leaseweb بگیرم.
چندتا سوال داشتم که اگر دوستان لطف کنن و جواب بدن ممنون میشم.

سروری که میخوام بگیرم قراره روش یه سایت با MT و یه انجمن با Vbulliten بزارم.
سایت هم سایت دانلود هست.

و اما سوال ها :

1- تا جایی که میدونم این دیتاسنتر تا وقتی ریپورت نگیره با سایت های وارز کاری نداره. درسته ؟
2- تو قسمت ثبت نام امکان انتخاب کشور ایران هم هست، توصیه میکنید ایران رو انتخاب کنم ؟
3- برای سایتی که فعلا روزانه 30-40 هزار نفر بازدید داره و ماهانه نهایتا 2 ترابایت مصرف پهنای باند مشخصات زیر برای سرور خوبه ؟

Server : HP ProLiant DL120
CPU : 1x Intel Dual-Core E2160
RAM : 4GB DDR2
HDD: 2x250GB SATA2
Panel: Direct Admin
IP : 1
BW : 5000GB
Uplink : 100Mb.s

Monthly : 74€

4- برای سرور با یک سایت روش با مشخصات بالا اجالتا نصب LiteSpeed لازمه ؟

پیشاپیش ممنون از راهنمایی عزیزان.
لطفا فقط در مورد سوال من پاسخ دهید و پیشنهاد هاست ندید :دی

alavi71
March 6th, 2011, 21:48
کشور ایران را نزنید بهتره چون اومدیم صد سال دیگه ایران را تحریم کرد بعد بیچاره میشید
مصرف سی پی یو سایتتون مهم هست و نمیشد همین طور نظر داد ولی این سرور به نسبت خوب هست ولی سروهای دیگری هم هست که میتونید بخرید

A R A S H
March 6th, 2011, 21:55
والا مصرف دقیق CPU با توجه به اینکه فعلا روی هاست هستم رو نمیدونم.
اما با توجه به Static بودن صفحات Home Page فقط زمانی روی سرور فشار هست که میخواهیم با استفاده از MT پابلیش کلی بکنیم.
در انجمن هم حدود 120 هزارتا تاپیک دارم و 40 هزارتا کاربر. که VbSeo هم روش نصب هست که احتمال میدم اگر فشاری هم روی سرور باشه، به جهت وجود همون باشه که تا جایی که میدونم این فشار هم بیشتر روی رم سرور هست تا CPU.

alavi71
March 6th, 2011, 21:58
اگر سپنلتون سی پنل باشد مدیر سرور میتونید حدود تقریبی مصرف را بگد
الان ممکنه من بگم این خوبه اون بده بعد که سایتتون را اوردید یا سرور کم بیارد
یا خیلی سرورتون بی مصرف باشد

A R A S H
March 6th, 2011, 22:07
چیزی که من از اطلاعات Cpanel هاست فعلیم دستگیرم شد اینه :

لود پردازنده : 0.40 (8 cpus)
مصرف حافظه : 15.6 %
مصرف Swap : صفر

alavi71
March 6th, 2011, 22:17
مطمئن هستید این اطلاعات مصرف خودتون هست (فکر میکنم شما اینا را از سرور استتیوس دادید که مال کل سرور هست)
به نظرم یه سرور مجازی بخرید بهتره ولی اگه نمیخوایدبگید که
سی پی یو فعلی چی هست؟

A R A S H
March 6th, 2011, 22:21
بله ! مثل اینکه این مال کل سرور هست !
در هر صورت تصمیم من برای خرید سرور اختصاصی قطعی هست.
چون در حال حاضر هزینه ای حدود 70-80 هزارتومان به صورت ماهانه پرداخت میکنم که فک میکنم پرداخت هزینه ای معادل 140 هزار تومان برای داشتن فضای بیشتر، و پورت اختصاصی و در نتیجه سرعتی بیشتر و مشکلات کمتر، به مراتبط بهتر از سایر گزینه ها هست.

m_dg_farari
March 7th, 2011, 00:25
دوست عزیز همه چیز قیمت و داشتن سرور اختصاصی نیست!
مهم ترین اصل ، مدیریت سرور هست! شما بیشتر به دنبال مدیر سرور باشید تا مشخصات سخت افزاری سرور! اگر یه مدیر سرور "واقعی" داشته باشید ، یک روزه میتونه مصرف دقیق منابعتون رو + مصرف در آینده رو به راحتی و کاملا عاقلانه پیشبینی کنه! 80% سرعت و پردازش بسته به نوع کانفیگ سرور هست!
کلا Leaseweb خوب هست چون همه چیزش قابل ارتقا هست . پینگ خوبی به ایران داره. پورت قوی داره. کمتر به کپی رایت گیر میده و در کل گزینه ی مناسبی هست ولی سرور هاش Fully Unmanaged هستند!

pardishosting
March 7th, 2011, 00:27
بله ! مثل اینکه این مال کل سرور هست !
در هر صورت تصمیم من برای خرید سرور اختصاصی قطعی هست.
چون در حال حاضر هزینه ای حدود 70-80 هزارتومان به صورت ماهانه پرداخت میکنم که فک میکنم پرداخت هزینه ای معادل 140 هزار تومان برای داشتن فضای بیشتر، و پورت اختصاصی و در نتیجه سرعتی بیشتر و مشکلات کمتر، به مراتبط بهتر از سایر گزینه ها هست.

سرور بک آپ و مدیریت نمی خواد ؟
ما الان داریم به اندازه هزینه یک سرور ؛ هزینه سرور بک اپ می دیم ! مدیریت سرور هم بماند !

A R A S H
March 7th, 2011, 10:18
سرور بک آپ و مدیریت نمی خواد ؟
ما الان داریم به اندازه هزینه یک سرور ؛ هزینه سرور بک اپ می دیم ! مدیریت سرور هم بماند !
بله 100% بک آپ میخواد.
با توجه به Raid1 بودن، خود هارد در حالت Real یه بکآپ داره.
برای فایلهای دانلود هم کلا همه رو داریم. فقط برای دیتابیس ها بکآپ میخوایم که اونم یه هاست دیگه برای گرفتن روزانه بکاپ از دیتابیس ها موجوده !