ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور های مجازی یا vps

mahsa235
December 13th, 2021, 18:23
سلام
شما بهتر از من می دانید که سرعت وب سایت هرچقدر بالاتر باشد، می تواند تاثیر مستقیم روی سئو سایت بگذارد. به طوری که خودتان هم دقت کرده باشید، وقتی چندتا سایت در مرورگر خود باز می کنید، سایتی که زودتر لود شود و مطالبش را نسبت به سایت های دیگر سریعتر نشان دهد، آن را باز می کنید. ما تا جایی که توانستیم با بهینه سازی کدها سرعت را بالا بردیم ولی برخی دوستان گفته اند سرور ما مشکل دارد و بهتره تغیر بدیم.
شنیده ام سرور های مجازی یا vps گزینه های بدی نیستند به خصوص اینکه حافظه های ssd هم دارند، اکثر مخاطبان ما از ایران هستند و شاید استفاده از سرور ایرانی گزینه خوبی باشد. یکی از دوستان تعریف می کرد، شرکت هایی مثل ایران سرور و هاستیدا سهم زیادی در معاملات بزرگ VPS ایران (https://hostida.com/vps-iran/) دارند و شاید انتخاب یکی از این ها، مناسب باشد. ولی صددرصد شما تجربه های دیگری دارید که می تواند در انتخاب من کمک کند، خوشحال میشم از آن ها استفاده کنم.