توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دیتاسنتر و کپی رایت
mmd cf
December 3rd, 2021, 16:24
سلام
دوستان من قصد خرید سرور مجازی دارم و سایتمم دانلود فیلمه و با کپی رایت به مشکل میخورم و کلودفلر شکایت های کپی رایت رو به دیتاسنتر ارسال میکنه
پرسیدم حتی میگن که دیتاسنترهای ایران هم ممکنه به کپی رایت گیر بدن و 100% نیست که اوکی باشه
الان این همه سایت فیلم و سریال هست کجا مگه میزبانی میشن که مشکلی ندارن با کپی رایت
اگه راه حلی میدونید لطفا اطلاع بدید
farhadhelix
December 3rd, 2021, 18:25
سلام
هز هلند وارز تهیه کنید. دیتاسنتر های وارز به هیچ ابیوزی کار ندارند
mmd cf
December 3rd, 2021, 19:20
سلام
هز هلند وارز تهیه کنید. دیتاسنتر های وارز به هیچ ابیوزی کار ندارند
چه دیتاسنتری پیشنهاد میدید؟جای معتبری برای خرید از این دیتاسنترها سراغ دارید؟
RoobinaServer
December 3rd, 2021, 23:28
سلام
دوستان من قصد خرید سرور مجازی دارم و سایتمم دانلود فیلمه و با کپی رایت به مشکل میخورم و کلودفلر شکایت های کپی رایت رو به دیتاسنتر ارسال میکنه
پرسیدم حتی میگن که دیتاسنترهای ایران هم ممکنه به کپی رایت گیر بدن و 100% نیست که اوکی باشه
الان این همه سایت فیلم و سریال هست کجا مگه میزبانی میشن که مشکلی ندارن با کپی رایت
با سلام
از ایران میتوان خدمت شما تقدیم کرد اگر فیلم ها سانسور باشند مشکلی با کپی رایت بین الملل نمیباشد.
http://www.Roobinaserver.ir
باتشکر
farmanrava
December 4th, 2021, 16:00
سلام
با سلام
از لیزوب هلند اگر خواستید میتونیم تقدیم کنیم . در هلند سخت گیری به ابیوز خیلی کم هستش .