PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رهنمایی و درخواست هاست

NoGame
November 17th, 2021, 17:58
با سلام. یک وبسایت دانلود برای سورس های گرافیکی و آموزش های مرتبط قراره به زودی راه اندازی بشه.
برای ساخت سایت از نود جی اس استفاده شده برای همین نیاز به یه هاست دارم که سازگار باشه باهاش.
ولی نمیدونم دقیقا چه نوع هاست یا سرور مجازی ای بگیرم. بازدید سایت قراره بالا باشه و حجم کار یکم زیاده. در مورد لوکشین هم شما پیشنهاد بدید.
همچنین نیاز به یه هاست یا سرور برای فایل ها دارم. مقدار حجمش شاید بیشتر از 2 ترابایت باشه مطمئن نیستم(فایل های آموزشی حجم های بالایی دارند و فایل های گرافیکی کم حجم ولی تعدادشون زیاده).
از نظر کپی رایت هم نمیخوام به مشکل بخورم و صد البته قابلیت ارتقا وجود داشته باشه.
حالا ممنون میشم راهنماییم کنید دقیقا استارتم با چه نوع هاست یا سرور مجازی ای باشه. آفر هاتون هم بدید مرسی.
یه سوال هم دارم، در چه صورتی اسپانسری ممکنه؟؟؟

webhostyab
November 18th, 2021, 19:36
با سلام و احترام

سرور مجازی رو بهتون پیشنهاد میدیم هم میتونید به عنوان هاست استفاده کنید هم برای ذخیره فایل هاتون

با 30 درصد تخفیف ماه اول هستیم در خدمتتون

سرور مجازی حجیم رو بهتون پیشنهاد میدم

در این نوع سرور 2نوع هارد بهتون میدیم یکی NVMe و دیگری SATA.

سیستم عامل شما روی هارد nvmeنصب میشه به لحاظ بالا رفتن سرعت

از هارد SATA هم برای ذخیره فایل هاتون استفاده میکنید

در صورت تمایل تیکت ارسال بفرمایید

اگر فایل هاتون دارای کپی رایت هستن سرور مجازی حجیم فرانسه رو پیشنهاد میدم

سرور مجازی حجیم فرانسه (https://orderhost.net/client/cart.php?gid=61)

سرور مجازی حجیم آلمان (https://orderhost.net/client/cart.php?gid=46)

hamra
November 18th, 2021, 20:33
با سلام. یک وبسایت دانلود برای سورس های گرافیکی و آموزش های مرتبط قراره به زودی راه اندازی بشه.
برای ساخت سایت از نود جی اس استفاده شده برای همین نیاز به یه هاست دارم که سازگار باشه باهاش.
ولی نمیدونم دقیقا چه نوع هاست یا سرور مجازی ای بگیرم. بازدید سایت قراره بالا باشه و حجم کار یکم زیاده. در مورد لوکشین هم شما پیشنهاد بدید.
همچنین نیاز به یه هاست یا سرور برای فایل ها دارم. مقدار حجمش شاید بیشتر از 2 ترابایت باشه مطمئن نیستم(فایل های آموزشی حجم های بالایی دارند و فایل های گرافیکی کم حجم ولی تعدادشون زیاده).
از نظر کپی رایت هم نمیخوام به مشکل بخورم و صد البته قابلیت ارتقا وجود داشته باشه.
حالا ممنون میشم راهنماییم کنید دقیقا استارتم با چه نوع هاست یا سرور مجازی ای باشه. آفر هاتون هم بدید مرسی.
یه سوال هم دارم، در چه صورتی اسپانسری ممکنه؟؟؟

دنبال چیزی به اسم اسپانسری در ایران نباشید - هزینه کنید و کیفیت مطلوب دریافت کنید - اسپانسری در ایران اصلا معنا نداره فقط کارخرابی پیش میاد

NoGame
November 18th, 2021, 21:42
با سلام و احترام

سرور مجازی رو بهتون پیشنهاد میدیم هم میتونید به عنوان هاست استفاده کنید هم برای ذخیره فایل هاتون

با 30 درصد تخفیف ماه اول هستیم در خدمتتون

سرور مجازی حجیم رو بهتون پیشنهاد میدم

در این نوع سرور 2نوع هارد بهتون میدیم یکی NVMe و دیگری SATA.

سیستم عامل شما روی هارد nvmeنصب میشه به لحاظ بالا رفتن سرعت

از هارد SATA هم برای ذخیره فایل هاتون استفاده میکنید

در صورت تمایل تیکت ارسال بفرمایید

اگر فایل هاتون دارای کپی رایت هستن سرور مجازی حجیم فرانسه رو پیشنهاد میدم

سرور مجازی حجیم فرانسه (https://orderhost.net/client/cart.php?gid=61)

سرور مجازی حجیم آلمان (https://orderhost.net/client/cart.php?gid=46)

اگه ورودی آی پی خارجی رو ببندم و صرفا آی پی ایرانی رو برای دانلود اجازه بدم، بازم مشکلی پیش میاد برا سرور آلمان؟
پلاس اینکه توی سایت تا 2 ترابات میشه خرید زد، من الان اگه 2 ترابایتی رو بخرم و بعدا نیاز به فضای بیشتر داشته باشم قابلیت ارتقا داره؟ اگه آره تا چقدر
نظرتون در مورد سرور های ایرانی چطوره؟

- - - Updated - - -

دنبال چیزی به اسم اسپانسری در ایران نباشید - هزینه کنید و کیفیت مطلوب دریافت کنید - اسپانسری در ایران اصلا معنا نداره فقط کارخرابی پیش میاد

فقط سوال پرسیدم، اخه یه جا خوندم اگه اشتباه نکنم میهن پرداز بود نوشته بود هم اسپانسر میشه هم پول میده.
قضیه اش هم اینطوریه ک هرچقدر حجم مصرفی داخلی بیشتر بشه اوپراتور ها هم بیشتر پول گیرشون میاد به خاطر حجمی ک مصرف میشه و نیاز به مصرف حجم خارجی ندارنو این حرفا برا همین یه پولیم به اون شخص میدن ک بیشتر تولید محتوا کنه و بیشتر حجم داخلی مصرف بشه.
من هنوز دارم استارت میزنم ولی به زودی ترافیک سایت خیلی بالا میره و چون قراره سایت رایگان بمونه از الان میخوام به فکرش باشم