ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ادعای اینستاگرام و درخواست انتقال دامنه .ir

ali0000
October 5th, 2021, 14:45
سلام دوستان یک ایمیل دریافت کردم از آدرس enf.fbinstagram.1664550@ad-facebook.com (enf.fbinstagram.1665880@ad-facebook.com)

با بررسی هویز و تطبیق ad-facebook.com با facebook.com احتمال میدم سرکاری نباشه

ماجرا اینه به یکی از دامنه های .ir من گیر داده که شبیه به instagram هست و چنین و چنان میکنیم و احتمال 100 هزار دلار جریمه هست و ...

و 7 روز مهلت داده که حق انتقال یا فروش دامنه رو ندارم و اطلاع بدم برای انتقال بدون هرگونه ادعای فروش یا وجه به همین ایمیل

محتوای ایمیل بسیار طولانیه و نخواستم اینجا قرار بدم و اینا خلاصه ای متنش بود

قبلا یادمه میشد ip و هدر ایمیل رو تو یاهو بدست آورد کلا خواستم ببینم جریان جدیه یا نه و اگر نخوام توجه کنم اینا توانایی لغو امتیاز دامنه رو دارند یا نه

برای جلوگیری از تبلیغات نیز اسم دامنه خودم رو نمیارم اما تقریبا چیزی شبیه به instagram هست

Life Port
October 5th, 2021, 18:32
سلام دوستان یک ایمیل دریافت کردم از آدرس enf.fbinstagram.1665880@ad-facebook.com

ماجرا اینه به یکی از دامنه های .ir من گیر داده که شبیه به instagram هست و چنین و چنان میکنیم و احتمال 100 هزار دلار جریمه هست و ...

و 7 روز مهلت داده که حق انتقال یا فروش دامنه رو ندارم و اطلاع بدم برای انتقال بدون هرگونه ادعای فروش یا وجه به همین ایمیل

قبلا یادمه میشد ip و هدر ایمیل رو تو یاهو بدست آورد کلا خواستم ببینم جریان جدیه یا نه و اگر نخوام توجه کنم اینا توانایی لغو امتیاز دامنه رو دارند یا نه

برای جلوگیری از تبلیغات نیز اسم دامنه خودم رو نمیارم اما تقریبا چیزی شبیه به instagram هست

درود
وقت بخیر
بی توجه به موضوع باشید.
مسئول ثبت دامنه ها ایرنیک است پس نمی توانند دامین شما رو لغو امتیاز نمایند
برای لغو امتیاز دامنه باید سیر مراحل قانونی در دادگاه بین المللی صورت پذیرد و در هر صورت به دلیل وجود شما در کشور ایران اینطور هم نیست که به راحتی بشه این عمل انجام بشه
بی خیال به ماجرا کار خود را انجام دهید ترجیحا متن ایمیل را ارسال نمایید.
شما دامنه رو یه وقتی انتقال ندهید / بیشتر شبیه کلاهبرداری های اینترنتی هست ماجرا

hamra
October 5th, 2021, 19:20
سلام دوستان یک ایمیل دریافت کردم از آدرس enf.fbinstagram.1665880@ad-facebook.com

فریب نخورید
سرکاری هست

demonvictor
October 5th, 2021, 23:16

دوست عزیز این ایمیل سرکاری هست. زیاد جدیش نگیرید.میشه لطفا این دامنه رو به من بفروشین؟ من میتونم تا پنجاه میلیون تومن برای خرید دامنه ی شما بپردازم. به شرط اینکه بعد از خرید دامنه، متن کامل ایمیل رو به من هم بدین.
لطفا ادرس دامنه و ادرس محل کار یا شماره تماستون رو برای خرید برام پیام خصوصی کنین.

farhadhelix
October 10th, 2021, 08:28
اگر سر کاری نیست صحبت کن بفروش بهشون با قیمت بالا

shervin110
October 10th, 2021, 13:36
من یک دامین مرتبط به یک شرکت دیگه ای داشتم . دارم تو ایمیلی که برام ارسال شده بود حرفی از خرید نبود فقط تهدید بابت عدم تمدید بود و عدم فروش

sayedavari
October 10th, 2021, 18:43

شما نباید برید هویز دامنه رو بگیرید من از خود سایت facebook.com ایمیل دریافت کردم و جهت کلاهبرداری بود این یک شیوه ی مرسوم هست که با روش خاصی هکر ها میتونند از نام دامنه ی شخصی ایمیل بزنند پس نگران نباشید صد در صد این ایمیل کلاهبرداری هست فیسبوکم دامنه ir نمیخاد مطمئن باش

من یک دامین مرتبط به یک شرکت دیگه ای داشتم . دارم تو ایمیلی که برام ارسال شده بود حرفی از خرید نبود فقط تهدید بابت عدم تمدید بود و عدم فروش
از دامنه ی سایت ما ایمیل فرستاده بودن به یه عالمه ادم جهت کلاهبرداری اصلا روح ما هم خبر نداشت و این یه روش هست سرچ کنید میاد چطوری ...

---

آموزش برنامه نویسی اندروید (https://avasam.ir/product/21/android-development-course-by-sam-nikzad)

shervin110
October 10th, 2021, 21:38
شما نباید برید هویز دامنه رو بگیرید من از خود سایت facebook.com ایمیل دریافت کردم و جهت کلاهبرداری بود این یک شیوه ی مرسوم هست که با روش خاصی هکر ها میتونند از نام دامنه ی شخصی ایمیل بزنند پس نگران نباشید صد در صد این ایمیل کلاهبرداری هست فیسبوکم دامنه ir نمیخاد مطمئن باش

از دامنه ی سایت ما ایمیل فرستاده بودن به یه عالمه ادم جهت کلاهبرداری اصلا روح ما هم خبر نداشت و این یه روش هست سرچ کنید میاد چطوری ...

---

آموزش برنامه نویسی اندروید (https://avasam.ir/product/21/android-development-course-by-sam-nikzad)

بله دوست عزیز

اون روشی که شما فرمودید رو ازش اطلاع دارم .
منتهی آدرس آی پی سرور ارسال ایمیل هم برای همون شرکت آمریکایی بوده

ali0000
October 28th, 2021, 22:20
دوستان گلم برای اطلاع باید عرض کنم نتنها ایمیل جعلی نبود بلکه با شکایت رسمی و ارسال حکم به دیتاسنتر اروپایی ، هاست سایت رو مسدود کردن پس فرض جعلی بودن و کلاهبرداری حذف شد و حالا وارد یک دعوای احتمالی حقوقی با کمپانی فیسبوک میشم
این پاسخ هم برای اون عزیزانی ارسال میکنم که شاید روزی این مشکل براشون پیش بیاد در نهایت اگر نتونم قیمت قابل توجه و قابل وصولی از کمپانی فیسبوک دریافت کنم بزودی در مورد دامین تصمیم گیری میکنم
ضمناً در تماس با ایرنیک و درافت راهنمایی گفتن که ما تابع حکم دادگاه بین الملل و صدور حکم قطعی هستیم و صرفا با درخواست یک کمپانی یا یک قاضی در امریکا ، امتیاز دامنه شما را لغو نمیکنیم و اگر در اون صورت هم بتونید رای دادگاه داخل کشور بگیرید برای ما رای دادگاه داخل کشور اولویت داره و بعد دادگاههای بین الملل :x