ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید سرویس Google Workspace ( G-Suite )

ColdWorld
September 4th, 2021, 16:46
سلام

نیاز به خرید سرویس Google Workspace (https://workspace.google.com/pricing.html) از گوگل داریم. از افرادی که توان انجامش رو دارند لطفا در تاپیک اعلام کنند.

مستقیم یا غیر مستقیم خریداری بشه فرقی نمیکنه.

arvandai
September 8th, 2021, 02:55
سلام
تو سایت namecheap چک کنید - فکر میکنم نماینده فروش گوگل هستن
با پیپال از دوستانی که شارژ میکنن میتونین بگید شارژ کنن و خریداری کنید

ColdWorld
September 8th, 2021, 02:58
سلام
تو سایت namecheap چک کنید - فکر میکنم نماینده فروش گوگل هستن
با پیپال از دوستانی که شارژ میکنن میتونین بگید شارژ کنن و خریداری کنید
مرسی از شما

بله دیروز از ریسلر کلاب که مثل نیم چیپ پارتنر هستن خرید کردم.

firebox
September 8th, 2021, 15:44
مرسی از شما

بله دیروز از ریسلر کلاب که مثل نیم چیپ پارتنر هستن خرید کردم.
سلام، من هم میخواهم یک حساب Google Workspace بگیرم،یک سوال داشتم، سایت resellerclub نیاز به احراز هویت داره ؟ من دامنه نمیخواهم ثبت کنم ، فقط همین اکانت Google رو میخواهم و پرداخت رو هم میخواهم از webmoney انجام بدم.

ColdWorld
September 8th, 2021, 16:09
سلام، من هم میخواهم یک حساب Google Workspace بگیرم،یک سوال داشتم، سایت resellerclub نیاز به احراز هویت داره ؟ من دامنه نمیخواهم ثبت کنم ، فقط همین اکانت Google رو میخواهم و پرداخت رو هم میخواهم از webmoney انجام بدم.

وقتی اکانت باز میکنید میگه برای فعال سازیش 25 دلار add fund کنید که فعال شه. حالا اگه مثل من اسم اکانت با پرداخت کننده یکی نباشه، چند ساعت بعد اون پرداخت و فعال سازی سرویس یه ایمیل میاد که میگه چرا یکی نیستن اسم ها و مدرک بده. امروز از من پاسپورت ای دی و اسکرین شات از پی پل گرفتن.

حالا اگه شما از وب مانی بزنی، ممکنه با چندتا کلیک بفهمن از ایرانید (وب مانی نشون میده اینارو برای عموم) و بعدش دیگه اکانت رو ببندن پولم ندن.

- - - Updated - - -

به نظرم نیم چیپ بهتر باشه. چون پرداخت با ارز دیجیتال هم داره و زیاد گیر نمیده. فقط ای پی ایران نیوفته که گیر میدن