PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای حل مشکل با namecheap

Bradly
August 23rd, 2021, 18:39
سلام من چند تا دامین روی نیم چیپ دارم.
از قضا آی پی ما افتاد برای پشتیبان و بستن حساب کاربری رو.
حالا برای بازکردن حساب احراز هویت میخواد.

دوستانی که تجربه دارن چه راه حلی هست الان؟
روشی هست که بدون احراز هویت بهمون کد انتقال دامین ها رو بدن؟

Bradly
August 25th, 2021, 01:02
دوستان جواب دادن به این تاپیک ۲ دقیقه وقت شما رو میگیره
اما کمک بزرگی به من میکنه لطفا کوچک ترین اطلاع یا تجربه اگر دارید اینجا به اشتراک بگذارید

Bradly
August 28th, 2021, 02:04
آقا یعنی هیچ قوانین بین المللی نیست که بتونیم بدون احراز دامین ها رو منتقل کنیم؟

javadk
August 28th, 2021, 17:53
به ساپورت بگید که علاقه ای به وریفای ندارید.
و اگر نمیخوان دیکه بهتون سرویس بدن .بهتون دسترسی محدود بدن تا دامینها رو انتقال بدید به سرویس دهنده دیگه.

osanloo.morteza
September 7th, 2021, 14:17
سلام، من قبلا داشتم ، بهم گفتن به خاطر تحریم ... نمیتونیم به شما سرویس بدیم، یا باید بدی یکی برات وریفای کنه، یا راه راحتتر اینه که با پشیتبانی مکاتبه کنی ، درخواست انتقال بدی، خودشون بهت کمک میکنن.

amir_fb
October 8th, 2021, 10:38
با سلام - می توانید لطفاً به ما اطلاع دهید که در نهایت چه کار کردید؟

Bradly
November 17th, 2021, 01:55
با سلام - می توانید لطفاً به ما اطلاع دهید که در نهایت چه کار کردید؟

با استفاده از یک پاسپورت غیرایرانی وریفای کردیم. 72 ساعت پنل رو باز کردند تا دامین ها رو انتقال بدیم.
با توجه به تعداد دامین ها و پریموم بودنشون نزدیک به $2000 دلار برای ما آب خورد. لعنت بهشون. صمیمانه به همه دوستان میگم از شرکت های آمریکایی سرویس نگیرید.

ColdWorld
November 17th, 2021, 12:10
با استفاده از یک پاسپورت غیرایرانی وریفای کردیم. 72 ساعت پنل رو باز کردند تا دامین ها رو انتقال بدیم.
با توجه به تعداد دامین ها و پریموم بودنشون نزدیک به $2000 دلار برای ما آب خورد. لعنت بهشون. صمیمانه به همه دوستان میگم از شرکت های آمریکایی سرویس نگیرید.
عزیز مورد شما درسته که ضرر کردید، ولی اینا شرکت های خیلی خوبی هستن. خطا از ماهاست که زرتی ای پی ایران میوفته، شما حداقل برای اینکار باید یه سرور مجازی داشته باشید که احتمال افتادن ای پی ایران 0 باشه، متاسفانه ما تو کشور بدی هستیم و از زمین و زمان برامون تحریم میباره. وگرنه kyc یا احراز هویت تقریبا هرجای معتبری اجرا میشه. و گاها هیچ جوره ول نمیکنن و نمیزارن منتقل کنی.
در کل پیشنهادم به شما و همه اینه که حتما برای اینکارها و جاهای تحریم از vps استفاده کنید