ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین دیتاسنتر برای راه اندازی Game Server (Gta V FiveM)

amiramdi
August 6th, 2021, 15:03
سلام دوستان

من میخوام یک سرور FiveM GTA V راه اندازی کنم ، و میدونم چه مشخصاتی بگیرم ، فقط نمی دونم از کدوم دیتاسنتر داخلی بگیرم که پینگ میانگین player ها کمترین میزان خودش باشه و با مشکلی مواجه نشم که بخوام برم دنبال یه دیتاسنتر دیگه ، چون تو این زمان ممکنه player از دست بدم چون اونا لگ دارن و اینجور چیزا

حالا از اونایی که سابقه کار این چنینی حدودا دارن ، میپرسم ، شما چه دیتاسنتری رو پیشنهاد میدید که من ازش سرور اختصاصی بگیرم ؟ آسیاتک ؟ تیبیان ؟ پار آنلاین یا ... ؟

company_hosting
August 7th, 2021, 00:19
سلام

تو بخش اموزشی هستید نمیشه معرفی یا افر داد
از نظر من بهترین در حال حاضر دیتاسنتر اسیاتک هست

اگر افر سرور اختصاصی یا مجازی میخواهد در بخش درخواست سرویس درخواست بدهید تا مشخصات و قیمت برای شما ارسال بشود

با تشکر

hamra
August 7th, 2021, 01:55
آسیاتک پیشنهاد میشه

tpark
August 7th, 2021, 19:12
سلام دوستان

من میخوام یک سرور FiveM GTA V راه اندازی کنم ، و میدونم چه مشخصاتی بگیرم ، فقط نمی دونم از کدوم دیتاسنتر داخلی بگیرم که پینگ میانگین player ها کمترین میزان خودش باشه و با مشکلی مواجه نشم که بخوام برم دنبال یه دیتاسنتر دیگه ، چون تو این زمان ممکنه player از دست بدم چون اونا لگ دارن و اینجور چیزا

حالا از اونایی که سابقه کار این چنینی حدودا دارن ، میپرسم ، شما چه دیتاسنتری رو پیشنهاد میدید که من ازش سرور اختصاصی بگیرم ؟ آسیاتک ؟ تیبیان ؟ پار آنلاین یا ... ؟

درود بر شما

پینگ بیشتر دیتاسنتر های داخلی یکسان هستش و آنچنان تفاوت محسوسی با هم ندارند.
بنابر تجربه شخصی، شاتل 1 میلی ثانیه در تهران پینگ پایین تری داره که اصلا قابل تشخیص نیست.

موفق و پیروز باشید.