ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر ای پی

rezabsh
August 2nd, 2021, 10:16
سلام به همه
وقتتون بخیر
یه سرور اختصاصی میخوام که بشه ای پی سرور رو توی شرکت روی مودم یا روتر ست کرد طوری که ای پی اتصال به اینترنت شرکت بشه همون ای پی و غیر از اون ای پی دیگه ای نداشت؟
یعنی در واقع میخوام کلا لوکیشن شرکت رو عوض کنم و به هبچ وجه به ای پی ایران وصل نشم؟
ایا امکانش هست؟

خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید

Nikihost
August 2nd, 2021, 23:28
سلام به همه
وقتتون بخیر
یه سرور اختصاصی میخوام که بشه ای پی سرور رو توی شرکت روی مودم یا روتر ست کرد طوری که ای پی اتصال به اینترنت شرکت بشه همون ای پی و غیر از اون ای پی دیگه ای نداشت؟
یعنی در واقع میخوام کلا لوکیشن شرکت رو عوض کنم و به هبچ وجه به ای پی ایران وصل نشم؟
ایا امکانش هست؟

سلام
سروری که میخواین در دیتاسنتر باید باشه یا داخل شرکت تون ؟

سوالتون واضح نیست.شفاف تر بیان کنید

arc1o0
August 3rd, 2021, 18:27
سلام به همه
وقتتون بخیر
ایا امکانش هست؟

سلام

ما براتون انجام میدیم

لطفا در تلگرام در تماس باشید

t.me/netiran_dc

demonvictor
August 8th, 2021, 21:09
سلام به همه
وقتتون بخیر
ایا امکانش هست؟

دوست عزیز مراقب باش ازت هزینه ی هنگفتی نگیرن. فقط کافیه وی پی ان بزنی همین. آی پیت میشه آی پی سرورت. هرکسی که به وی پی ان وصل بشه چه تو شرکت چه تو خونه، ادرس ای پی و لوکیشنش میشه اون سروره.

البته اگه برای کار غیرقانونی میخایی، این کار کافی نیست. باید کارای دیگه ای بجز ای پی زدن هم انجام بشه.
به هرحال اگه برای کار غیرقانونی خواستی این راهکارو استفاده کنی، شیوه ی امنی نیستش. راه حلای بهتری وجود داره. اما صرف اینکه لوکیشنت تغییر کنه و ادرس ای پی، همون وی پی ان زدن کفایت میکنه.