توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به VPS با کانفیگ ikev2
Gamexland
August 1st, 2021, 14:40
درود
یک وی پی اس ارزون میخوام که روش ikev2 و open... و cisco کانفیگ شده بتشه و مشکل انلاین و اتصال به ibsng نداشته باشه.
نکته ای که هست اینه که ibs باید مال خودتون باشه، ولی من ibsng دارم و پسورد رو بهتون میدم و vps رو روت پسوردشو نمیخوام، اتصال بدید...
قیمت وی پی اس مناسب باشه قیمت نجومی ندید
hasanvps
August 1st, 2021, 17:20
درود
یک وی پی اس ارزون میخوام که روش ikev2 و open... و cisco کانفیگ شده بتشه و مشکل انلاین و اتصال به ibsng نداشته باشه.
نکته ای که هست اینه که ibs باید مال خودتون باشه، ولی من ibsng دارم و پسورد رو بهتون میدم و vps رو روت پسوردشو نمیخوام، اتصال بدید...
قیمت وی پی اس مناسب باشه قیمت نجومی ندید
با سلام دوست عزیز
کانفیگ سرویس ikv2/ipsec با متد جدید تمام قابلیت های زیر رو داره:
بهینه سازی کامل کانفیگ برای جلوگیری از ایجاد کوچکترین فشار روی سرور
انلاینارو نشون میده و تا وقتی کاربر انلاین هست تو صفحه انلاین قابل نمایش میمونه
تمدید اتوماتیک ssl و عدم هزینه اضافی برای پرداخت ssl
حجم دانلودو نشون میده مثل l2tp سیسکو و Openv-pn
به محض ساخت یوزر میتونی بش وصل شی و نیازی به صبر کردن چند دقیقه ای برای اجرای درخواست کرون جاب نیست.
به محض اتصال تاریخ انقضا توی ibsng فعال میشه و نیازی نیست چند مین به سرویس وصل بمونی تا تاریخ انقضا کاربر فعال بشه.
مولتی لاگین فیکس شده یعنی اگه 1 کاربره بزنی فقط یک نفر میتونه وصل شه و اگه مولتی لاگین رو روی 2 یا 3 بزارید به همون مقدار کاربر میتونه با یه اکانت وصل بشه.
اتصال کاملا مستقیم شده به ibs و سرعت 2 برابر شده و کلا کرون از سیستم ikv حذف شده .
در صورت انلاین شدن کاربر استاتوس انلاین کاربری نیز همزمان فعال میشود.
ما میتونیم این سیستم رو هم روی سیسکو هم کریو هم ikv2/ipsec و هم ساکس5 باتمام امکانات ذکر شده بدیم خدمتتون با کانفیگ رایگان
ولی مساله ای که وجود داره اسکریپت رادیوس سمت ibsng هستش و از اونجایی که ورژن قدیم ibsng برا اتصال مستقیم این سرویس ها دارای محدودیت هستش لازمه حتما سمت ibsng تغییراتی داده بشه و قسمت Ras سرویس ibsng بازنویسی بشه.
بعید میدونم کسی روی ibsng نصب بکنه و پسورد روت رو بده مگر اینکه با روش دیگه ای بخواد نصب کنه چون پسورد روت رو بده سیستم رادیوسش پابلیک میشه.
در هر صورت در صورت نیاز ما میتونیم روت ibsng رو هر زمان نیاز داشته باشید بتون بدیم و سیستم بکاپ خودکار رو هم روی ibsng شما پیاده میکنیم که هر روزه فول بکاپ ibsng تون به تلگرام شما ارسال بشه
در حال حاضر 320 عدد ibsng رو ما به همین شکل داریم ساپورت میکنیم و ضمانت پیش اومدن کمترین مشکل رو به مشتری میدیم و البته تمام مشکلاتی هم که پیش میاد به صورت رایگان حل میکنیم.
البته مهمترین مساله ای که دوستان برای دریافت پسورد روت دارن مساله بکاپ هستش که وقتی بکاپ ibsng به صورت خودکار روزانه برای کاربر به تلگرام و هاستش ارسال بشه دیگه دغدغه انچنانی پیش نمیاد
در صورت نیاز ما هر 4 سرویس سیسکو ikv2/ipsec سرویس Socks5 و kerio رو با اتصال مستقیم بدون کوچکترین مشکل برای شما انجام میدیم.