توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین تنظمیات کانفیگ سرور برای وردپرس
محبوبه ساربان
July 6th, 2021, 12:49
سلام
بنده بر روی سرور خود در فایل های php.ini اصلی سرور برای بهینه اجرا شدن سیستم های مدیریت محتوا تنظیماتی انجام داده ام اما متاسفانه مشکلات متعددی با وردپرس داریم .
برای مثال post_max_size = 50M تنظیم شده اما حداکثر اندازه فایل در وردپرس نصب شده بر روی یکی از هاست های همین سرور روی 2m نمایش داده می شود. در صورتی که بنده هم از طریق ssh و هم از طریق دایرکت ادمین مقدار post_max_size اصلی سرور را بررسی کردم و روی 50M تنظیم شده بود.
یا مثلا هنگام نصب افزونه ( به صورت آپلود ) بر روی وردپرس ما با مشکل روبرو هستیم و خطاهای متعددی برای آپلود دریافت می کنیم، درصورتی که این مشکلات برای جوملا وجود ندارد.
ممنون می شوم اگر کانفیگ خاصی برای وردپرس در php.ini ، php selector ، nginix و ... وجود دارد بنده را راهنمایی بفرمایید تا بر روی سرور خود اعمال نمایم.
باتشکر
webhostyab
July 6th, 2021, 15:11
سلام
بنده بر روی سرور خود در فایل های php.ini اصلی سرور برای بهینه اجرا شدن سیستم های مدیریت محتوا تنظیماتی انجام داده ام اما متاسفانه مشکلات متعددی با وردپرس داریم .
برای مثال post_max_size = 50M تنظیم شده اما حداکثر اندازه فایل در وردپرس نصب شده بر روی یکی از هاست های همین سرور روی 2m نمایش داده می شود. در صورتی که بنده هم از طریق ssh و هم از طریق دایرکت ادمین مقدار post_max_size اصلی سرور را بررسی کردم و روی 50M تنظیم شده بود.
یا مثلا هنگام نصب افزونه ( به صورت آپلود ) بر روی وردپرس ما با مشکل روبرو هستیم و خطاهای متعددی برای آپلود دریافت می کنیم، درصورتی که این مشکلات برای جوملا وجود ندارد.
ممنون می شوم اگر کانفیگ خاصی برای وردپرس در php.ini ، php selector ، nginix و ... وجود دارد بنده را راهنمایی بفرمایید تا بر روی سرور خود اعمال نمایم.
باتشکر
با سلام و احترام
از طریق تیکت (http://orderhost.net/client) در ارتباط باشید سرورتون رو بهینه و کانفیگ مناسب وردپرس میکنیم و تحویلتون میدیم
محبوبه ساربان
July 7th, 2021, 00:13
سلام و درود
ضمن تشکر از پاسخ شما
اگر راهنمایی بفرمایید که تنظیمات مورد نیاز چه مواردی هست ، تا بنده و امثال بنده توانمندی این کار را بدست بیاوریم سپاسگزار خواهم بود.
باتشکر
tpark
July 7th, 2021, 01:02
سلام
باتشکر
درود بر شما
همیشه مد نظر داشته باشید، چون وردپرس از متد POST برای آپلود استفاده می کنه post max size و upload max size باید همسان تنظیم بشه. مثلا هر دو 64MB.
کانفیگ خاص برای اجرای وردپرس وجود داره ولی متاسفانه چیزی نیست که بشه در یک تاپیک یاد داد.
موفق و پیروز باشید.
محبوبه ساربان
July 7th, 2021, 03:16
باتشکر از پاسخ شما
بله این دو مورد را بنده تنظیم کرده بودم ، اما متاسفانه در خلاصه وضعیت تنظیمات سرور در وردپرس همچنان 2m نمایش داده می شد.
محبوبه ساربان
July 11th, 2021, 09:50
--------------- up -------------------
negarnovin
July 11th, 2021, 13:00
سلام
باتشکر
سلام اگر سرور شما سی پنل هستش وارد سرور یا همان whm شوید
سپس به قسمت MultiPHP INI Editor بروید
بر روی ورژن php مورد نظر کلیک و بر روی apply بزنید
allow_url_fopen - display_errors - file_uploads - zlib.output_compression | همه این موارد را enable کنید
سپس به صورت زیر مقادیر را قرار دهید:
باتشکر از پاسخ شما
بله این دو مورد را بنده تنظیم کرده بودم ، اما متاسفانه در خلاصه وضعیت تنظیمات سرور در وردپرس همچنان 2m نمایش داده می شد.
ببینید کدوم php.ini لود شده:
سلام مجدد
ضمن تشکر از زحمات دوستان
مشکل بنده حل شد
برای دوستانی که مورد مشابه بنده دارند عرض می کنم ، مشکل از تنظیمات چند نسخه php در سلکتور کلودلینوکس بود،
بنده تمام فایل های php.ini در مسیرهای زیر بر روی سرور خود را ویرایش کردم تا مشکل حل بشود :
سلام مجدد
ضمن تشکر از زحمات دوستان
مشکل بنده حل شد
برای دوستانی که مورد مشابه بنده دارند عرض می کنم ، مشکل از تنظیمات چند نسخه php در سلکتور کلودلینوکس بود،
بنده تمام فایل های php.ini در مسیرهای زیر بر روی سرور خود را ویرایش کردم تا مشکل حل بشود :
راه حلی که ارایه دادید، راه حل صحیحی برای کلودلینوکس نیست و این فایل ها نباید به صورت دستی ویرایش بشن.
فقط کافیه از Select PHP Version یا PHP Selector قسمت Options موارد دلخواه رو تنظیم کنید.
موفق و پبیروز باشید.
arasnurse
August 6th, 2021, 15:13
بنده هم همین مشکل داشتم با وجود اینکه تمامی تنظمیات به درستی ست شده بود ولی محدودیت توی اپلود داشتم / قبل از تغییر نسخه پی اچ پی با نرم افزار فایل زیلا تونستم اپلود کنم و اروری بر نخوردم - بعد از اون تنظیمات سرور به روز کردم و مستقیم تونستم اپلود کنم بدون نرم افزار واسط
موفق باشید.
راه حلی که ارایه دادید، راه حل صحیحی برای کلودلینوکس نیست و این فایل ها نباید به صورت دستی ویرایش بشن.
فقط کافیه از Select PHP Version یا PHP Selector قسمت Options موارد دلخواه رو تنظیم کنید.
موفق و پبیروز باشید.
باتشکر از پاسخ شما
ولی بنده چنین محلی برای تنظیماتی که فرمودید در کلود لینوکس و یا دایرکت ادمین خودم مشاهده نکردم :
41021
41022
آیا سلکتور ناقص نصب شده ؟
tpark
August 28th, 2021, 10:26
باتشکر از پاسخ شما
ولی بنده چنین محلی برای تنظیماتی که فرمودید در کلود لینوکس و یا دایرکت ادمین خودم مشاهده نکردم :
آیا سلکتور ناقص نصب شده ؟
امکان داره،
این تنظیمات در "Select PHP Version -> Options" کاربران وجود داره، نه در پنل مدیریت LVE.
پ.ن: اگر تیک همه ی ماژول های PHP رو زده باشید، فقط باعث کند و نا امن شدن سرویس های خودتون شدید و هیچ امکانات اضافی دریافت نخواهید کرد.
محبوبه ساربان
August 28th, 2021, 13:40
بله درست می فرمایید اما این موارد مربوط به حالت native بود و برای بنده هیچ کدام از گزینه های حالت native قابل تغییر نیست. آیا راه حلی برای این موضوع وجود دارد ؟
در قسمت Select PHP Version هم متاسفانه بنده این تنظمیات را ندارم :
41023
41024
محبوبه ساربان
August 29th, 2021, 21:07
--------- up ----------
ghasemy50
September 2nd, 2021, 03:41
سلام وقتتون بخیر
در اصل نسخه native یکی از نسخه های پی اچ پی هست که در پنل مدیریت lve مشخص میشه،
بنابر این فقط شما نسخه های پی اچ پی رو کانفیگ کنین کفایت میکنه.
موفق باشید.
پریا4
April 24th, 2022, 09:38
قیمت طراحی (https://virgool.io/@m_33227226/%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-gbg5p8durfko) تنظیمات کانفیگ سرور را هم کامل توضیح داده یه سربهش بزن