ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر name server های یک سابدومین

asooma
March 4th, 2011, 11:50
با سلام خدمت تمامی دوستان
آیا میشه یه سابدومین رو روی name server ست کرد؟
با رکورد می تونم یه سابدومین رو روی یه سرور دیگه ست کنم ، ولی نمیتونم یه ساب دومین رو روی 2 دی ان اس یه هاست ست کنم
مثال
sub.domain.com به دی ان اس های ns1.newhost.com و ns2.newhost.com ست بشه
با تشکر

Milad-H
March 4th, 2011, 12:39
دوست عزیز باید برای ساب دامین یک A Record بسازید به سمت Ip سروری که میخوای سابدامین بالا بیاد

alirezak
March 4th, 2011, 13:07
این مبحث تاحالا چندین بار مطرح شده
اگه جستجو می کردی فکر نمی کنی بهتر بود ؟

asooma
March 4th, 2011, 14:41
دوست عزیز باید برای ساب دامین یک A Record بسازید به سمت Ip سروری که میخوای سابدامین بالا بیاد

با تشکر از جواب شما دوست عزیز، اگه آی پی سرور رو نداشته باشیم و فقط دی ان اس های ارائه دهنده هاست رو داشته باشیم چی؟ (هنوز دامینی روی هاست نیست که ازش پینگ بگیرم ، فقط 2تا دی ان اس هاشو دارم)

---------- Post added at 02:41 PM ---------- Previous post was at 02:40 PM ----------

این مبحث تاحالا چندین بار مطرح شده
اگه جستجو می کردی فکر نمی کنی بهتر بود ؟

جستجو کردم چیزی نیافتم!! اگه بلدین راهنماییم کنین

m2sh
March 4th, 2011, 15:26
با تشکر از جواب شما دوست عزیز، اگه آی پی سرور رو نداشته باشیم و فقط دی ان اس های ارائه دهنده هاست رو داشته باشیم چی؟ (هنوز دامینی روی هاست نیست که ازش پینگ بگیرم ، فقط 2تا دی ان اس هاشو دارم)

خوب از همون دی ان اس ها پینگ بگیرید
موفق باشید

asooma
March 4th, 2011, 15:38
خوب از همون دی ان اس ها پینگ بگیرید
موفق باشید

آی پی دی ان اس ها با آی پی سرور یکی نیست ، تست کردم کار نمی کنه ، و اینکه من 2 تا دی ان اس رو میخوام روی یک سابدومین ست کنم

m2sh
March 4th, 2011, 15:42
خوب از مدیر سرور بپرسید ای پی چی هست ؟
در ضمن برای ست کردن سابدومین در سرور دیگر حتما باید سابدومن در سرور دوم هم ایجاد شده باشد

asooma
March 4th, 2011, 18:10
خوب از مدیر سرور بپرسید ای پی چی هست ؟
در ضمن برای ست کردن سابدومین در سرور دیگر حتما باید سابدومن در سرور دوم هم ایجاد شده باشد

با تشکر از راهنمایی شما دوست عزیز
برای تغییر دی ان اس سایدومین باید ابتدا اون رو به یه سایت ثالث وصل کرد بعد میشه بهش دی ان اس داد
freedns.com این کار رو انجام میده