PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست شارژ و پرداخت اشتراک اکانت مایکروسافت

SaeedFazlollahzadeh
June 28th, 2021, 10:45
سلام
درخواست خرید اشتراک یک ماهه مایکروسافت به مبلغ ۱ دلار از لینک زیر را دارم:
https://www.microsoft.com/en-us/p/xbox-game-pass-ultimate/cfq7ttc0khs0?activetab=pivot%3aoverviewtab
شرایط فعال کردن اشتراک توسط شما هم به این صورت هست:

اشتراک را به مبلغ ۱ دلار خریداری کنید. سپس برای فعال سازی نیاز هست که حتما یک اطلاعات بانکی مثل پی پال یا کردیت کارت هم وارد کنید تا اشتراک فعال شود. پس از اطمینان از فعال شدن اشتراک می توانید اطلاعات بانکی خود را حذف کنید. توجه کنید که مثلا اگر شارژ را به یورو انجام می دهید کشور و منطقه حساب بانکی شما هم باید واحدش یورو باشد در غیر این صورت مایکروسافت اجازه انجام خرید اشتراک را نمی دهد.

لطفا نکات زیر را هم مطالعه بفرمایید:

نکته ۱: دوستانی که پی پال یا کردیت کارت آمریکایی دارند اعلام بفرمایند، من در یک اکانتم گیفت کارت ۱ دلاری شارژ کردم اما با توجه به سیاست مایکروسافت چون حتما باید یک اطلاعات بانکی برای فعال شدن اشتراک ثبت شود من موفق به انجام این کار با کارت های فیک نشدم.
نکته ۲: دوستانی که قصد خرید جدید را دارند این مورد را توجه کنند که لطفا خودتان یک اکانت ایمیل مایکروسافت بسازید و با همان خرید را انجام دهید. من روش های مختلفی را با آی پی آمریکا رفتم اما به هیچ وجه موفق نشدم که فعالش کنم.
نکته ۳: دوستانی که اگر احیانا یک دلار برای شان به صرفه نیست می توانند حساب مایکروسافت را ۵ یا ۱۰ دلار هم شارژ کنند. فقط توجه کنید که حتما شارژ کنید اگر بالاتر از ۱ دلار می خواهید انجام دهید. گیفت کارت بالاتر از ۱ دلاری به درد من نمی خورد. علت هم این هست که اکانتی که مستقیم شارژ شود پول داخل حسابش قابل انتقال به حساب های دیگر هست اما اکانتی که گیفت کارتی شارژ شود موجودی اش قابل انتقال نیست.
نکته ۴: این پلن مایکروسافت تنها تا ۳۰ ژوئن یعنی ۲ روز دیگر مهلت دارد. پس لطفا دوستانی که امروز یا فردا می توانند و قطعی هست اعلام کنند.
نکته ۵: لوکیشن کارت بانکی شما برای من فرقی نمی کند. حتی اکانتی هم که قرار هست بسازید اصلا اسم و مشخصاتش مهم نیست. من فقط قرار هست بعد پرداخت و فعال سازی توسط شما، این اکانت را در کنسول بازی وارد کنم و تمام.

راه ارتباطی چه از طریق سایت و چه آی دی تلگرام می توانید اعلام کنید و یا با آی دی تلگرام @vbinna می توانید به من پیام دهید در خصوص هزینه و شرایط تان.

با تشکر

SaeedFazlollahzadeh
July 3rd, 2021, 21:55
bump‌