ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معرفی هارد های رید کنترل به cent os8

elaheh4
May 29th, 2021, 04:04
من رویروی سرورم رید کنترل دارم و یه سری هارد بهش وصله که تو بوت اولش ظرفیت رو کامل نشون می ده
روی سرور cent os8 ریختم و kvm نصب کردم اما فقط هارد اصلی رو می شناسه و اون هاردهای رید شده رو نشون نمی ده
چطور می تونم اونا رو هم اضافه کنم ؟
همین طور لینوکس رو روی یه ssd یه ترابایت ریختم و می خوام باقی فضای اونم استفاده کنم اما نمی دونم چطور
کسی هست اشنا باشه و کمک کنه؟

soheil.hidd3n
May 29th, 2021, 16:03
من رویروی سرورم رید کنترل دارم و یه سری هارد بهش وصله که تو بوت اولش ظرفیت رو کامل نشون می ده
روی سرور cent os8 ریختم و kvm نصب کردم اما فقط هارد اصلی رو می شناسه و اون هاردهای رید شده رو نشون نمی ده
همین طور لینوکس رو روی یه ssd یه ترابایت ریختم و می خوام باقی فضای اونم استفاده کنم اما نمی دونم چطور
fdisk -l بزنید لیست هارد نمایش میده ؟
باید raid ssd رو بهتون نشون بده نشون بده میشه براشون lable مشخص کرد استفاده کرد

elaheh4
May 29th, 2021, 19:10
fdisk -l بزنید لیست هارد نمایش میده ؟
باید raid ssd رو بهتون نشون بده نشون بده میشه براشون lable مشخص کرد استفاده کرد
نه
40932

elaheh4
May 30th, 2021, 13:03
کسی نمی تونه کمکی بکنه؟

shervin110
June 2nd, 2021, 00:30
https://computingforgeeks.com/configuring-raid-storage-on-centos-linux/

hassanshaikhi
June 5th, 2021, 00:07
دستور lspci رو بزنید ببینید رید کنترلر رو شناسایی کرده؟ یا دستور lshw
مدل سرور چی هست؟