توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال دامنه در وضعیت اکسپایر
Alt+F4
May 14th, 2021, 23:19
با سلام
دامنه من اکسپایر شده و از طرفی قبل از آن ایمیل آمده که رجیسترار دیگه به شما خدمات نمی دهد ، چون اطلاعات حقیقی خودم رو زده بودم،حالا در این شرایط با توجه به اینکه دامنه اکسپایر شده و سرویس دهنده قبلی ری نیو نمی کنه ، چطور میتونم به رجیسترار دیگه منتقل کنم؟
یا چه کاری باید باید انجام بدهم که دامنه ام را همچنان داشته باشم؟
gharibion
May 15th, 2021, 12:32
با سلام
دامنه من اکسپایر شده و از طرفی قبل از آن ایمیل آمده که رجیسترار دیگه به شما خدمات نمی دهد ، چون اطلاعات حقیقی خودم رو زده بودم،حالا در این شرایط با توجه به اینکه دامنه اکسپایر شده و سرویس دهنده قبلی ری نیو نمی کنه ، چطور میتونم به رجیسترار دیگه منتقل کنم؟
با سلام،
با انتقال دامنه به رجیسترار دیگر دامنه شما تمدید هم خواهد شد.
البته چون دامنه منقضی شده است، اجازه خروج اش منوط به قوانین رجیسترار است.
در صورتی که رجیسترار فعلی اجازه دهد می توانید کد انتقال بگیرید و به رجیسترار دیگری دامنه تان را منتقل و تمدید کنید.
زیرساخت
May 16th, 2021, 15:49
با سلام
سلام
در صورت تمایل با پشتیبانی خدمات دامنه میزبان فا در تماس باشید تا مشکل رو براتون حل کنن
https://mizbanfa.net/domain