PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال وردپرس به سرور اختصاصی، چه چیزی نیاز دارد؟

سیدرضا بازیار
May 4th, 2021, 12:23
سلام دوستان

فرض کنید یک سایت وردپرسی داریم و میخوایم به سرور اختصاصی منتقل کنیم

قبلا سایت روی هاست سی‌پنل یا دایرکت ادمین قرار داشته که کلی امکانات در اختیار ما قرار میدادند...

حالا واسه انتقال به سرور اختصاصی، چه چیز هایی نیاز داره؟

hamra
May 4th, 2021, 13:32
سلام
1. ابتدا سرور تهیه میکنید
2. سپس سرور کانفیگ و آماده سازی میشه (مثلا نصبسیستم عامل مثل سنتوس سپس نصب سی پنل یا دایرکت ادمین و کانفیگ های مورد نیاز)
3. سپس اتقال بکاپ و ریستور
4. تمام

Gameserver.IR
May 5th, 2021, 11:02
من میتونم هر زمان که خواستید براتون انجام بدم .. با کمترین Down time در حد 3 الی 5 دقیقه .

پشتیبانی بصورت ماهانه یا پروژه ای هم میتونم براتون انجام بدم .

mantisweb
May 5th, 2021, 11:35
سلام
اگر تخصص ندارید سرور کانفیگ شده خریداری کنید که سی پنل و یا دایرکت ادمین رو داشته باشه دیگه بقیه اش کار سختی نیست انگار هاست جدید خریداری کردید بکاپ رو منتقل کنید به هاست جدید

سیدرضا بازیار
May 5th, 2021, 13:50
سلام
اگر تخصص ندارید سرور کانفیگ شده خریداری کنید که سی پنل و یا دایرکت ادمین رو داشته باشه دیگه بقیه اش کار سختی نیست انگار هاست جدید خریداری کردید بکاپ رو منتقل کنید به هاست جدید

یک سایت وردپرسی دارم که ووکامرس روی اون نصبه. یه دیتابیس داره که ۸۰ میلیون محصول داخل اون قرار دادم و وقتی به اون وردپرس متصل میشه، فروشگاه فعال میشه. مشکل من سنگین بودن دیتابیس هست.

حالا باید انتقال بدم روی یک سرور. اما تخصصی در کانفیگ سرور ندارم و افرادی هم که بهم گفتند برات نصب میکنیم، اطلاع دارم که تخصص زیادی ندارند و امنیت برات مهم هست

بعد از اینکه سرور کانفیگ بشه و روی اون سی‌پنل یا دایرکت‌ادمین نصب بشه، دیگه چیزی احتیاج نداره؟ چون حمله دیداس هم زیاد دارم...

tpark
May 5th, 2021, 15:03
یک سایت وردپرسی دارم که ووکامرس روی اون نصبه. یه دیتابیس داره که ۸۰ میلیون محصول داخل اون قرار دادم و وقتی به اون وردپرس متصل میشه، فروشگاه فعال میشه. مشکل من سنگین بودن دیتابیس هست.

حالا باید انتقال بدم روی یک سرور. اما تخصصی در کانفیگ سرور ندارم و افرادی هم که بهم گفتند برات نصب میکنیم، اطلاع دارم که تخصص زیادی ندارند و امنیت برات مهم هست

بعد از اینکه سرور کانفیگ بشه و روی اون سی‌پنل یا دایرکت‌ادمین نصب بشه، دیگه چیزی احتیاج نداره؟ چون حمله دیداس هم زیاد دارم...

درود بر شما
با توجه به توضیحات، انجام یک کانفیگ تخصصی توسط یک فرد کار بلد ضروریه.
میتونید از کنترل پنل های رایگان استفاده کنید، هرچند ما و بیشتر همکاران حداقل یک کنترل پنل مثل دایرکت ادمین به صورت رایگان روی سرویس ها ارایه می کنیم.
موفق و پیروز باشید

Gameserver.IR
May 5th, 2021, 19:33

خب برای این مورد شما باید Cluster / HA / Loadbalancer راه اندازی کنید .

موارد زیر برای کار شما نیاز است :
1 . Loadbalancer
2 . HA
3 . WEB Cluster
4 . DB Cluster
5 . Redis Cache
6 . CDN
8 . High performance hardware / HP Server
9 . SSD Cluster
10 . KAL Service Clustering

و ........

برای راه اندازی موارد ذکر شده در خدمتم . 09101969056

firebox
May 6th, 2021, 17:19
برای راه اندازی یک سایت وردپرسی ۳ چیز نیاز داری، دیتابس، PHP و یک وب سرور.
نصب کنترل پنل ضروری نیست. فقط کافیه با دستورهای مدیریت فایل (انتقال، کپی، حذف، ایجاد دایرکتوری و...) و کارهای مدیرینی دیتابس (ایجاد، حذف ، ایمپورت و اکسپورت جدول ها) رو یاد بگیری. یک سرچ ساده کنی تو یوتیوب آموزش های زیادی است.

برای نصب و راه اندازی وردپرس به همراه PHP و دیتابس MariaDB و وب سرور Nginx رو Centos 7 می تونی از این آموزش مرحله به مرحله استفاده کنی.
https://www.digitalocean.com/community/tutorials/how-to-install-linux-nginx-mysql-php-lemp-stack-on-centos-7

soheil.hidd3n
May 6th, 2021, 19:16

سلام وقتتون بخیر

یک سرور centos بگیرید
وب سرور
دیتابیس
php-phpmyadmin نصب کنید

اگر سر کانفیگ dns یا tune کردن وب سرور دانش ندارید از دایرکت ادمین استفاده کنید route از ماهی ۱۷ تومن میفروشن در کل کار پیچیده ای نیست ولی خوب سرویس همین طوری کانفیگ کنید دیفالت موارد امنیتی رعایت نکنید ممکنه داستان بشه چه بحث mail سرور باهاش اسپم بفرستند
چه بحث آسیب پذیری سیستم عامل چه بحث بروت فورس
DA
CSF
F2B
به نظر من کارتون جواب میده