PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل قفل شدن یوزر root در esxi

Hjt88
April 15th, 2021, 17:50
سلام دوستان عزیز
من یه سرور esxi 6.7 دارم ک روش ی تعدادی vm نصب کردم
میخواستم با یه برنامه بهش وصل شم اومدم ssh رو فعال کردم روی esxi و وقتی بااون برنامه خواستم وصل بشم ارور داد و از اون به بعد دیگه نتونستم از طریق وب وصل یشم به سرور
سرچ کردم یه دستور برای ریست کردن از روی کنسول پیدا کردم ک اجراش کردم یه ارور داد که ظاهرا فضای خالی توی لاگ فایل وجود نداره برای اجرای دستور
مینویسمش عکسش هم میذارم

اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم

farhadhelix
April 23rd, 2021, 08:31
با سلام

معمولا وقتی ssh رو فعال میکنید به دلیل bruteforce هایی که میاد esxi به مدت 15 دقیقه اکانت رو لاک میکنه به همین دلیل هست که نمیتونید وصل بشید چه ssh چه web

از طریق کنسول وصل شید به سرور و بزنید dcui و سپس ssh رو از اون قسمت غیر فعال کنید

nimafire
April 27th, 2021, 20:56
سرور را ریست کنید
سپس با روت وارد شوید و یک یوزر با دسترسی روت ایجاد کنید با نامی غیر قابل حدس زدن مثلا gulika

morgoet
May 31st, 2021, 19:13
با سلام و احترام
بصورت پیشفرض در ESXI نسخه 6.5 و بالاتر، پس از اشتباه وارد کردن پسورد برای پنج بار حساب مذکور به مدت 15 دقیقه مسدود می‌شود و امکان ورود به حساب در مدت زمان یاد شده فراهم نخواهد بود.
حملات brute force باعث می‌شوند بالافاصله پس از باز شدن حساب، مجدد برای 15 دقیقه دیگر مسدود شود.
جهت رفع این مشکل، یکبار سرور خود را restart نمایید؛ بلافاصله پس از بالا آمدن سرور، وارد ESXI شوید. از منو Manage، در باکس سمت راست بالا صفحه که مخصوص جستجو کردن در تنظیمات است، عبارت Security.AccountLockFailures را جستجو نمایید. سپس روی آن راست کلیک کنید و از گزینه Edit options، مقدار آن را به 0 تغییر دهید.
همین اقدامات را برای Security.AccountUnlockTime نیز انجام دهید.
پس از انجام اقدامات فوق، حساب کاربری ESXI شما دیگر قفل نمی‌شود.
جهت جلوگیری از نقوذ، بهتر است از پسورد قدرتمند استفاده نمایید.
موفق باشید

منبع:
https://docs.vmware.com/en/VMware-vSphere/7.0/com.vmware.vsphere.security.doc/GUID-DC96FFDB-F5F2-43EC-8C73-05ACDAE6BE43.html#configuring-login-behavior-5

shervin110
June 1st, 2021, 09:59
طبق این راه حل مشکل رو میتونید حل کنید

https://www.ivobeerens.nl/2018/01/02/esxi-root-account-locked/