توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با لایسنس اشتراکی سی پنل
hadi6699
April 4th, 2021, 08:53
سلام
دوستانی که از لایسنس اشتراکی سی پنل استفاده میکنند آیا اخیرا با مشکلات عجیب و غریب یا از کار افتادن یکباره بعضی از سرویس ها مواجه شده اند ؟
ممنون میشوم در این خصوص تجربیات اخیر خودتون رو بنویسید.
با تشکر
farhadhelix
April 4th, 2021, 09:14
سلام
خیر چنین مشکلی ندیدم رو سرورهامون
hamra
April 4th, 2021, 10:30
خیر مشکلی نبوده تاکنون روی هیچ سروری
jamal
April 5th, 2021, 13:45
سلام
ممکنه که روی برخی از سرورهایی که از لایسنس اشتراکی استفاده می کنند، به دلایل تغییر در سیستم لایسنس مشکلات این چنینی ای رخ دهد.
که باید حتما بعد از چند ساعت حل بشه. اگر نشد حتما باید از جایی که لایسنس رو خریداری کردید، درخواست پشتیبانی بدید تا مشکل رو روی سرور شما حل کنند.
گاهی از اوقات هم ممکنه که از کانفیگ سرورتون باشه و مشکل دقیقاً روی سرور شماست. پس اول از این بابت مطمئن بشید. فایل های گزارش رو بررسی کنید.
hadi6699
April 5th, 2021, 14:21
سلام خیر چنین مشکلی ندیدم رو سرورهامون
سلام
ممنون از اینکه تجربه خودتون رو گفتید
- - - Updated - - -
تمام لایسنس های اشتراکی تا جایی که من دیدم به یک نقطه میرسه ( CS ) و بقیه نماینده هستند این درسته یا اینکه ارایه کننده های مختلفی در ایران هستند ؟
ممنون از وقتی که گذاشتید
nimafire
May 8th, 2021, 11:21
سلام
- - - Updated - - -
تمام لایسنس های اشتراکی تا جایی که من دیدم به یک نقطه میرسه ( CS ) و بقیه نماینده هستند این درسته یا اینکه ارایه کننده های مختلفی در ایران هستند ؟
ممنون از وقتی که گذاشتید
همه از یک شرکت به صورت عمده خرید میکنند. اگر شرکت دیگری هم این خدمات را ارائه میکند کار بیهوده ای است
ghasemy50
May 9th, 2021, 17:59
سلام
- - - updated - - -
تمام لایسنس های اشتراکی تا جایی که من دیدم به یک نقطه میرسه ( cs ) و بقیه نماینده هستند این درسته یا اینکه ارایه کننده های مختلفی در ایران هستند ؟
ممنون از وقتی که گذاشتید
سلام بله 2 یا 3 ارائه دهنده در کل وجود داره.
ولی معروف ترین، پرسابقه ترین و با کیفیت ترینشون csp هست.
تا بحال مشکلی با csp نداشتیم
mantisweb
May 9th, 2021, 18:28
سلام
دوستانی که از لایسنس اشتراکی سی پنل استفاده میکنند آیا اخیرا با مشکلات عجیب و غریب یا از کار افتادن یکباره بعضی از سرویس ها مواجه شده اند ؟
ممنون میشوم در این خصوص تجربیات اخیر خودتون رو بنویسید.
با تشکر
سلام
اخیرا مشکلی نداشتیم