توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست کانفیگ کامل دایرکت ادمین
djsiamak
March 27th, 2021, 19:44
با سلام
درخواست کانفیگ کامل دایرکت ادمین در سرور محازی ایران رو داریم. (امنیت، بهینه سازی و سرعت ...)
لایسنس روت دایرکت ادمین هم داریم.
لطفا شرایط و هزینه رو اعلام کنید.
با تشکر
-----------------------------------------
آپدیت
متاسفانه کاربر tpark (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=100079) که سرور رو کانفیگ کردن و هزینه 400 هزار تومان هم دریافت کردن (بابت نصب و کانفیگ کامل، بهینه سازی و سرعت، کانفیگ امنیتی)
سرور رو به درستی کانفیگ نکردن و مشکلات زیادی برای ما ایجاد شده
و سایت هم چند روزی هست که داون شده!
حتی به ایشون توضیح دادیم که 2 سایت وبلاگدهی قراره روی این سرور میزبانی بشه و اسپم بات زیادی روی این سایت ها فعال هست که باعث مصرف بیهوده منابع میشه
باید جلوی اینا گرفته بشه
به ایشون گفتیم که ما تخصص مدیریت سرور رو نداریم، هرچی صلاح میدونین رو خودتون انجام بدین!
کانفیگ انتقال اکانت از سی پنل به دایرکت ادمین رو هم انجام بدین! (چند تا دستور SSH دادن که کار نمیکنه!)
حالا هم میگن مشکل اسکریپ دارین! (مشکل اسکریپت باشه چطوری روی سرور قبلی کار میکنه؟)
روی بحث اس اس ال هم میگن مشکل کلادفلیر هست!
لطفا دوستانی که توانایی انجام دارن لطفا هزینه و مدت زمان رو بگن تا مشکل سرور رو رفع کنن
سوتفاهم هم نباشه، هزینه پس از کانفیگ کامل و تست پرداخت خواهد شد.
درود بر شما
کانفیگ تخصصی دایرکت ادمین (نمونه1 (http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=215807&p=1867456) ، نمونه2 (http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=217614&p=1876518)) قابل انجام هستش.
در واتساپ در تماس باشید. (اطلاعات در فوتر سایت)
موفق و پیروز باشید.
bepad
March 28th, 2021, 00:35
با سلام
در خدمتیم لطفا تیکت بزنید
https://onlinevps.org/serverconfig
با تشکر
vpgroup
March 28th, 2021, 14:09
با سلام
درخواست کانفیگ کامل دایرکت ادمین در سرور محازی ایران رو داریم. (امنیت، بهینه سازی و سرعت ...)
لایسنس روت دایرکت ادمین هم داریم.
لطفا شرایط و هزینه رو اعلام کنید.
با تشکر
درود
با هزینه مناسبی قابل انجام است - تحویل 12 ساعته - در ارتباط باشید
nimafire
March 31st, 2021, 14:21
سلام
دوست عزیز افاق هاستینگ از سال 2007 میلادی به صورت حرفه ای در زمینه مدیریت سرور های لینوکسی فعالیت میکند
برطرف سازی مشکلات ایجاد شده
نصب کنترل پنل ها
نصب مجازی سازها
بهینه سازی و برطرف سازی مشکلات سیستم عامل ها
ارائه راهکار های فنی و امنیتی حرفه ای به جهت مدیریت سرور
بروز رسانی نرم افزار ها و سرویس ها
کانفیگ سرور ارسال ایمیل
نصب انواع وب سرویس و بهینه سازی دقیق آن Apache,Nginx,...
و ...
پکیج های متنوعی برای ارائه خدمات به شما در نظر گرفته ایم که میتوانید لیست کامل آن ها را از لینک زیر مشاهده فرمایید
http://clients.afaghhosting.net/cart.php?gid=18
ارسال تیکت ارتباط با بخش فروش و فنی :
https://clients.afaghhosting.net/contact.html
hamra
March 31st, 2021, 16:01
دوست عزیزمون زحمت کانفیگ سرور رو کشیدن، اما متاسفانه روی بحث وایلدکارد مشکل اساسی داریم و به درستی کار نمیکنه
از دوستان اگر کسی هست این مورد رو حل کنه، ممنون میشم اطلاع بده
site:rahatblog.ir
چه مشکلی هست؟
djsiamak
April 1st, 2021, 20:01
متاسفانه کاربر tpark (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=100079) که سرور رو کانفیگ کردن و هزینه 400 هزار تومان هم دریافت کردن (بابت نصب و کانفیگ کامل، بهینه سازی و سرعت، کانفیگ امنیتی)
سرور رو به درستی کانفیگ نکردن و مشکلات زیادی برای ما ایجاد شده
و سایت هم چند روزی هست که داون شده!
حتی به ایشون توضیح دادیم که 2 سایت وبلاگدهی قراره روی این سرور میزبانی بشه و اسپم بات زیادی روی این سایت ها فعال هست که باعث مصرف بیهوده منابع میشه
باید جلوی اینا گرفته بشه
به ایشون گفتیم که ما تخصص مدیریت سرور رو نداریم، هرچی صلاح میدونین رو خودتون انجام بدین!
کانفیگ انتقال اکانت از سی پنل به دایرکت ادمین رو هم انجام بدین! (چند تا دستور SSH دادن که کار نمیکنه!)
حالا هم میگن مشکل اسکریپ دارین! (مشکل اسکریپت باشه چطوری روی سرور قبلی کار میکنه؟)
روی بحث اس اس ال هم میگن مشکل کلادفلیر هست!
لطفا دوستانی که توانایی انجام دارن لطفا هزینه و مدت زمان رو بگن تا مشکل سرور رو رفع کنن
سوتفاهم هم نباشه، هزینه پس از کانفیگ کامل و تست پرداخت خواهد شد.
همکاران عزیز من رو میشناسن که اهل پاسخ دادن به این جور تاپیک ها نیستم ولی چون نام بردید و ناسپاسی فراوانی مرتکب شدید باید ذکر کنم که:
کانفیگ هیچ مشکلی نداره و همه چیز به بهترین شکل ممکن کانفیگ شده.
وایلدکارد به درستی کار می کنه و همه چیز به درستی resolve میشه.
به دلیل اینکه صدور وایلدکارد اس اس ال نیاز به DNS Verification داره و سایت ایشون روی Cloudflare تنظیم شده و حاضر هم نیستند به صورت موقت DNS های مستقیم سرور رو استفاده کنن، بنابراین امکان صدور گواهینامه وایلدکارد روی سرور مقدور نشد (DNS Verification Error) ولی امکانات صدور وایلدکارد روی سرور ایجاد شد و ایشون هر زمان بخوان میتونن اس اس ال وایلدکارد صادر کنن.
همانطور که خودشان ذکر کردند، تخصص کافی در زمینه سرور و هاست ندارند، بنابراین DNS سایت ها دستکاری و خراب شده و ایراد اساسی داره و همانطور که در تصویر مشاهده می کنید، فایل های بکاپ هم مشکل DNS دارند که البته مشکلات DNS به صورت کامل مرتفع شد. این تصویر مربوط به یکی دیگر از بکاپ هاست که بعد از چند روز که میخواستن رستور کنن خطا گرفتند و قطعا به کانفیگ سرور ارتباطی نداره.
اسکریپت تبدیل بکاپ سی پنل به دایرکت ادمین برای ایشون راه اندازی شد، روش کار و دستورات "نمونه" هم داده شد. متاسفانه ایشون دانش کافی برای استفاده از دستورات رو ندارن و توقع دارن که دستورات نمونه برای همه بکاپ ها کار کنه و توقع دارن که حالا که پیکربندی سرور رو من انجام دادم، لینوکس رو هم من بهشون یاد بدم، دستورات رو در اختیارشون گذاشتم، توضیحات مختصر هم دادم، ازشون هم خواستم همینا رو گوگل کنن که نکردن و ایراد رو به کانفیگ سرور وارد کردن.
اسکریپت ایشون Slow Queries داره و باعث مصرف بیش از اندازه mysql میشه، من بهشون پیشنهاد دادم که mysql 5.6 رو به نسخه های بالاتر یا MaridaDB ارتقا بدیم که باز دانش این مورد رو نداشتن و ایراد رو به کانفیگ سرور مرتبط دونستن و گفتن که این کار رو به یک نفر دیگر میسپارند.
ایشون با لحن طلبکار و بد اومدن و گفتن وایلدکارد ایراد اساسی داره، بعد از برسی متوجه شدم فایل htaccess رو با یک فایل خالی برای تست جایگزین کردن که بعد از درج htaccess اصلی همه ایرادهایی که از کانفیگ گرفته بودن به یکباره برطرف شد!
مشکلی در حساب و کتاب نبود و ایشون هزینه رو بعد از تست صحت و سلامت پیکربندی برای من واریز کردند.
ذکر این مورد هم خالی از لطف نیست که:
همانطور که در چند پست بالاتر مشاهده می کنید، ایشون یک پست ارسال کردند که: "وایلدکارد مشکل اساسی دارد" و اما ماجرای اصلی: ایشون بعد از تحویل کامل سرور، یوزر های دایرکت ادمین رو پاک کرده بودن و موفق نشده بودن که ریستور رو انجام بدن که باز هم من شخصا براشون ریستور رو انجام دادم. به همین دلیل وایلدکارد از کار افتاده بود که مجدد تنظیم شد و همه چیز به حالت قبل برگشت حتی DNS ها هم دستکاری شده بودند که باز هم من مشکل رو برطرف کردم. اما همانطور که می بینید باز هم مشکل رو به گردن کانفیگ سرور انداختند.
در هر صورت وظیفه خودم دونستم که در قبال همکاری با ایشون تجربه خودم رو ذکر کنم و هشدار لازم رو به همکاران داده باشم.
سیزده شما مبارک
موفق و پیروز باشید.
djsiamak
April 1st, 2021, 21:56
همکاران عزیز من رو میشناسن که اهل پاسخ دادن به این جور تاپیک ها نیستم ولی چون نام بردید و ناسپاسی فراوانی مرتکب شدید باید ذکر کنم که:
1. کانفیگ هیچ مشکلی نداره و همه چیز به بهترین شکل ممکن کانفیگ شده.
2. وایلدکارد به درستی کار می کنه و همه چیز به درستی resolve میشه.
3. به دلیل اینکه صدور وایلدکارد اس اس ال نیاز به DNS Verification داره و سایت ایشون روی Cloudflare تنظیم شده و حاضر هم نیستند به صورت موقت DNS های مستقیم سرور رو استفاده کنن، بنابراین امکان صدور گواهینامه وایلدکارد روی سرور مقدور نشد (DNS Verification Error) ولی امکانات صدور وایلدکارد روی سرور ایجاد شد و ایشون هر زمان بخوان میتونن اس اس ال وایلدکارد صادر کنن.
4. همانطور که خودشان ذکر کردند، تخصص کافی در زمینه سرور و هاست ندارند، بنابراین DNS سایت ها دستکاری و خراب شده و ایراد اساسی داره و همانطور که در تصویر مشاهده می کنید، فایل های بکاپ هم مشکل DNS دارند که البته مشکلات DNS به صورت کامل مرتفع شد. این تصویر مربوط به یکی دیگر از بکاپ هاست که بعد از چند روز که میخواستن رستور کنن خطا گرفتند و قطعا به کانفیگ سرور ارتباطی نداره.
5. اسکریپت تبدیل بکاپ سی پنل به دایرکت ادمین برای ایشون راه اندازی شد، روش کار و دستورات "نمونه" هم داده شد. متاسفانه ایشون دانش کافی برای استفاده از دستورات رو ندارن و توقع دارن که دستورات نمونه برای همه بکاپ ها کار کنه و توقع دارن که حالا که پیکربندی سرور رو من انجام دادم، لینوکس رو هم من بهشون یاد بدم، دستورات رو در اختیارشون گذاشتم، توضیحات مختصر هم دادم، ازشون هم خواستم همینا رو گوگل کنن که نکردن و ایراد رو به کانفیگ سرور وارد کردن.
6. اسکریپت ایشون Slow Queries داره و باعث مصرف بیش از اندازه mysql میشه، من بهشون پیشنهاد دادم که mysql 5.6 رو به نسخه های بالاتر یا MaridaDB ارتقا بدیم که باز دانش این مورد رو نداشتن و ایراد رو به کانفیگ سرور مرتبط دونستن و گفتن که این کار رو به یک نفر دیگر میسپارند.
7. ایشون با لحن طلبکار و بد اومدن و گفتن وایلدکارد ایراد اساسی داره، بعد از برسی متوجه شدم فایل htaccess رو با یک فایل خالی برای تست جایگزین کردن که بعد از درج htaccess اصلی همه ایرادهایی که از کانفیگ گرفته بودن به یکباره برطرف شد!
مشکلی در حساب و کتاب نبود و ایشون هزینه رو بعد از تست صحت و سلامت پیکربندی برای من واریز کردند.
ذکر این مورد هم خالی از لطف نیست که:
همانطور که در چند پست بالاتر مشاهده می کنید، ایشون یک پست ارسال کردند که: "وایلدکارد مشکل اساسی دارد" و اما ماجرای اصلی: ایشون بعد از تحویل کامل سرور، یوزر های دایرکت ادمین رو پاک کرده بودن و موفق نشده بودن که ریستور رو انجام بدن که باز هم من شخصا براشون ریستور رو انجام دادم. به همین دلیل وایلدکارد از کار افتاده بود که مجدد تنظیم شد و همه چیز به حالت قبل برگشت حتی DNS ها هم دستکاری شده بودند که باز هم من مشکل رو برطرف کردم. اما همانطور که می بینید باز هم مشکل رو به گردن کانفیگ سرور انداختند.
در هر صورت وظیفه خودم دونستم که در قبال همکاری با ایشون تجربه خودم رو ذکر کنم و هشدار لازم رو به همکاران داده باشم.
سیزده شما مبارک
موفق و پیروز باشید.
نمیدونم چرا همه کارها رو میندازین تفصیر بنده!
1. همانطور که در عکس ها مشخص هست کانفیگ سرور به درستی انجام نشده و اشکال داره! (اگر من اطلاعی ندارم، لطفا دوستان بگن که مشکل از طرف بنده هست)
2. وایلدکارت رو من نگفتم مشکلی داره، اما به هرحال چند بار تست کردیم تا مشکل رفع بشه
3. کلادفلیر رو حودتون عرض کردین که غیرفعال کنم و من هم چند بار غیرفغال کردم (هرچی فرمودین رو انجام دادم!)
4. من تو کانفیگ تغییراتی انجام ندادم که بخوام دی ان اس ها رو هم به هم بریزم! (این مورد متاسفانه دروع میگین یا مشکلی بوجود اومده)
5. خوب اسکریپتی نصب کردین باید طرز استفاده رو هم یاد بدین دیگه، درسته؟ (در پایین دستوراتی که برای این مورد فرستادین رو میزارم تا دوستان نظر بدن!)
بکاپ هم از سی پنل انتقال داده میشه، چرا نباید برای همه بکاپ ها کار کنه؟ مگه فقط برای یک بکاپ کانفیگ شده؟×
6. همون اول کار بهتون گفتم که سایت بازدید نداره، مشکل ربات های اسپم هستند، این مورد رو حتما مدنظر داشته باشید!
7. عزیز یا شما اشتباه میکنی یا اتفاق خاصی افتاده! بکاپ از سرور قبلی رو خودتون انتقال دادین، این فایل هم در سرور قبلی به درستی کار میکرد! چظور ممکنه فایل خالی باشه؟!
در آخر هم میگم من در کانفیگ هیچگونه دستکاری نکردم!!
دستوراتی که برای انتقال بکاپ به من دادن (آیا با این دستورات اکانت انتقال داده میشه؟)
بعد از لاگین:
cd import
wget https://site.ir/backup.tar.gz
cd ..
./import.pl -> y . n . y
cd export
mv backup.tar.gz /home/user/backups
cd ../import
rm -rf *
پ.ن: در اخلاق خوب ایشون هیچ موردی نبوده اما جالبه که اینجا چندبار بنده رو متهم به دروغگویی و دستکاری در کانفیگ کردن!
وقتی هزینه رو پرداخت کردم چرا باید دستکاری کنم که همه چیز رو بهم بریزم؟
پ.ن 2: چند روزه که کانفیگ تموم شده و هر روز با ایشون در ارتباطاتم که مشکلات رفع بشه، انصافا هم با حوصله جواب میدن اما ناقص! و یا میگن دستکاری کردین!
وقتی چند روزه هر روز مشکل بوجود میاد، مجبورم با نفر دیگه ای همکاری کنم!
supportsc
April 7th, 2021, 10:40
درود
در صورت نیاز به کانفیگ دایرکت ادمین لطفا تیکت ارسال کنید
موارد امنیت ، بهینه سازی سرعت و .. انجام می گردد
https://hostbaran.com/cp/submitticket.php
rooya
April 12th, 2021, 12:35
سلام و احترام
میتونیم این سرویس برای شما ارایه بدیم.
برای ارتباط بیشتر میتونید هم از طریق آیدی تلگرام و شماره زیر در تماس باشید.
آیدی تلگرام:http://@fayatech
شماره تماس:09149182757