PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مالکیت ir

ح.جمشیدی
March 14th, 2021, 15:12
سلام
ما دامین های ir که از طریق نماینده ثبت می کنیم، آیا بعدا نماینده می تواند ادعای ماکیت بکند؟؟ ترفند یا قانونی وجود دارد که همچین ادعایی بکند؟؟
الان در nic در بخش رابط ها گزینه نمایندگی هم انگار اضافه شده است. این به چه معنی است؟

hamra
March 14th, 2021, 18:34
دامین های شما از طریق نماینده فقط خریداری و تمدید و ... میشه - نماینده واسط بین شما و nic.ir هست
اما مالکیت دامین ها برای شماست (وارد پنل کاربری خودتون در سایت nic.ir بشید و در اونجا باید دامین هایی که مالک انها هستید را بتوانید مشاهده کنید)

ح.جمشیدی
March 14th, 2021, 19:58
خب چرا پس مثلا بعضی ها دامنه های خوب و طلایی از طریق نمایندگی ثبت نمی کنند؟
مستقیم می خرند؟؟
انگار یه جای کار مشکلی وجود دارد.

ghasemy50
March 14th, 2021, 20:39
سلام،
صرفا جهت احتیاط هست، ولی بطور کل نماینده حق گرفتن مالکیت دامنه رو نداره، حتی حق انتقال و فروش دامنه رو هم نداره و اینکار باید فقط از پنل مالک انجام بشه.

gharibion
March 15th, 2021, 21:40
سلام
ما دامین های ir که از طریق نماینده ثبت می کنیم، آیا بعدا نماینده می تواند ادعای ماکیت بکند؟؟ ترفند یا قانونی وجود دارد که همچین ادعایی بکند؟؟
الان در nic در بخش رابط ها گزینه نمایندگی هم انگار اضافه شده است. این به چه معنی است؟

با سلام و احترام،

مالک دامنه فقط یک شخص یا شرکت است. نماینده تنها رابط مالی یا فنی دامنه خواهد بود و هر زمان امکان قطع دسترسی ایشان از پنل مدیریت دامنه وجود دارد.

Rezash
March 15th, 2021, 22:58
سلام

در دامنه های ir برای انتقال دامنه نیاز به کد انتقال، اسکن کارت ملی، و امضا هست
اگر کد انتقال رو هم داشته باشند باید امضای شما رو جعل و اسکن کارت ملی رو داشته باشند
باز هم بعد از درخواست انتقال برای تایید به شما ایمیل ارسال میشه
با این وجود می تونید بعد از ثبت نماینده رو حذف کنید و هیچ دسترسی ای نباشه
دلیل اینکه برای دامنه های خاص ( که بعیده موردی الان ازاد باشه مگر موارد خلاقانه ترکیبی ) مستقیم ثبت میشه اینه که اگر ثبت کننده درخواست رو انی نفرسته و یک نفر تو اون شرکت از اسم خوشش بیاد و قبل از ارسال درخواست ثبت کنه، مالکیت از دست میره. اکثر سایت ها و نماینده ها الان انی ثبت میکنند و این مشکل هم نیست

farhadhelix
March 16th, 2021, 21:13
4 رابط داره دامنه های ir و یک مالکیت دامنه . اون 4 رابط رابط های فنی مالی و ... هستند اما مالکیت دامنه برای خود شماست و در پنل nic.ir شما هست . هر موقع بخواید میتونید دامنتون رو به هر نماینده ای که خواستید انتقال بدید و انتقال مالکیت دامنه هم فقط از طریق ایمیلی که ثبت کردید و مراحلی که وجود داره و امضای شخص شما انجام میشه. نماینده ثبت نمیتونه چنین کاری انجام بده

OMIDTU5
March 17th, 2021, 18:49
خب چرا خودتون نمیرید مستقیم از nic.ir ثبت کنید ؟ دیگه رابط برای چیه؟

ghasemy50
March 18th, 2021, 02:15
خب چرا خودتون نمیرید مستقیم از nic.ir ثبت کنید ؟ دیگه رابط برای چیه؟

سلام
علتش این هست که نماینده با هزینه 4 هزار تومن ثبت و تمدید میکنه ولی خودمون از پنل نیک بخوایم ثبت یا تمدید کنیم هزینه اگر اشتباه نکنم 16 تومنی داره.

taranoome
March 18th, 2021, 19:32
سلام من تجربه این رو داشتم که دامنه تاپ رو شرکت ثبت کننده اونو بهنام من ولی برای استفاده خوذش برداره
بهترین کار این هست که بعد ثبت از جای معتبر دسترسی هاشون رو ببندید
من چندسال پیش یک سایت با دامنه ir زدم که رتبه خوبی داشت و بخاطر یکسری مسائل دیگه تو نت نیومدم طرف اومده بود همون بنام من دامنه رو تمدید کرده بود و داشت استفاده میکرد خیلی راحت بعدا که متوجه شدم تمام دسترسی هاش رو به دامنه مسدود کردم
شکایتم کرد راه به جایی نبرد

ح.جمشیدی
March 19th, 2021, 01:29
سلام من تجربه این رو داشتم که دامنه تاپ رو شرکت ثبت کننده اونو بهنام من ولی برای استفاده خوذش برداره
بهترین کار این هست که بعد ثبت از جای معتبر دسترسی هاشون رو ببندید
من چندسال پیش یک سایت با دامنه ir زدم که رتبه خوبی داشت و بخاطر یکسری مسائل دیگه تو نت نیومدم طرف اومده بود همون بنام من دامنه رو تمدید کرده بود و داشت استفاده میکرد خیلی راحت بعدا که متوجه شدم تمام دسترسی هاش رو به دامنه مسدود کردم
شکایتم کرد راه به جایی نبرد
سلام
یعنی dns ها رو تغییر داد؟
دسترسی ببندم یعنی تمام رابط ها رو بعد ثبت برای نماینده روی خودم قرار بدم؟

- - - Updated - - -

کدوم رابط هست که به نماینده دسترسی به dns میده؟

ghasemy50
March 20th, 2021, 10:15
سلام وقت بخیر
رابط فنی اجازه تغییر دی ان اس داره.
البته که اگر از جای معتبری خرید کنین چنین مشکلی قطعا پیش نخواهد آمد.
دقت کنین منظورم از معتبر ، معروف و مشهور نیست...
موفق باشید.