PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Hivelocity و میکروتیک

satell
March 2nd, 2011, 03:15
سلام دوستان من 2 روزه که یه سرور اختصاصی خریدم از Hivelocity .net روش یه Centos 5.5 بو من یه wmvare server روش نصب کردم و یه میکروتیک کرک level 6 - ver 3.22 سرویس اسمشو نبرم راه انداختم .

یه چیز عجیبی بود که وقتی بهش اسمشو نبر وصل شدم بهم IP فلوریدا - امریکا داد ولی وفتی میرم تو گوگل میزنه نیجریه و نمیتونم از سرویس گوگل voice و سرویسهایی که مختص آمریکایها هست نمیتونم استفاده کنم. حنی وفتی دسکتاپشم تو خود سرور نصب کردم تو فایر فاکس چک کردم بازم میگفت نیجریه هستم :). خواهشن بهم بگید کسایی که از این دیتا سنتر سرور دارن یا داشتن همچین مشکلی رو داشتن ؟

من تو ایران نیستم از هند با کارت اعتباری خرید کردم . کل تنضیمات رو هم با IP هند ست کردم.
حالا اگه اسمشو نبر همه یوزرهاش از ایران باشه آیا با تحریم مشکل پیدا میکنم ؟

ولی کلا سرعتشون خوبه سرویسشونم خوبه . ( جداقل تو این دو روز که خیلی خوب بودن ) البته آدم که میره سرور با ایپی امریکا میگیره اگه نتونه ار مزایای IP اونجا استفاده کنه .....

MagicVps.Com
March 2nd, 2011, 11:53
توی فروم بگردی به تایپکی در موردش بوده اینکه ایپی میزنه نیجریه اینو نمیدونم ولی میدونم جدیدا گوگل یکسری از ایپهای امریکا و مال سوئیس را بلوک کرده
در کل ظاهرا هر ایپی که شناسایی میکنه که مال ویپیاس هست ایپی را بلاک میکنه حالا چرا نمیدونم

Doublex
March 2nd, 2011, 15:14
حالا اگه اسمشو نبر همه یوزرهاش از ایران باشه آیا با تحریم مشکل پیدا میکنم ؟

اگر ذره ای شک کنه تعلل به خرج نمیده و آنی سرور رو میبنده ... بسیار سخت گیرن اگه التماس کنی احتمال داره بک آپ بده بهت ...
ولی سرویس هاشون خیلی عالیه ...

satell
March 13th, 2011, 15:34
با سلام من سرورمو یه ماه ازشون گرفتم تا حالا که همچیز عالی بوده اصلا هم گیر ندادن اون مشکل ip ها هم برطرف شد گفتم ip هامو کلا عوض کنن هر ساعت 30 user همزمان از ایران وصلن منم torrent و spam رو تفریبا بستم .
تا حالا که گیر ندادن ... سعی میکنم یه ماه یه ماه ازشون سرورمو بگیرم .

satell
April 4th, 2011, 16:16
من یه تانل EOIP از میکروتیک به میکروتیک زدم به IP ایران که الان 15 روزه وصله دیکه حتی دستگاهای توی LAN طرف ایرانم مستقیم از DHCP سرور آمریکا IP میگیرن حتی یه IP valid آمریکا رو هم روی یکی از کامپیوترا مستقیم گداشتم اصلا گیر ندادن راستی که خیلی توپن :">