توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایران سرور یا پارس پک
madkingo
March 4th, 2021, 08:28
دوستان سلام.
من میخوام یه سرور مجازی بگیرم، نمیدونم از ایران سرور بگیرم یا پارس پک ؟
خودم تجربه ایران سرور رو سالین سال دارم و انصافا از نظر کیفیت حرف اول رو میزنن، ولی خب قیمت هاش خیلی گرونن.
پارس پک هم میدونم قدیمیه و خیلی از سایت ها رو داره پشتیبانی میکنه ولی خب میگن که کیفیتش خوب نیست و قطع و وصلی زیاد داره! درسته؟
به نظر شما کدومشون خوبن؟
ممنون
mehrania
March 5th, 2021, 01:24
من سابقه استفاده از پارس پک دارم دفعات زیاد در طول چند سال واقعا پشتیبانی عالی + کیفیت خوبی دارند
my-host.site
March 5th, 2021, 13:34
سرویس دایرکت ادمین پارس پک به دلیل افزوده شدن litespeed به مشکل برخورده و مجبور شدیم به سرور دیگه منتقل کنیم ، اما پشتیبانی شون خوبه
newtabriz
March 6th, 2021, 00:58
سلام
از نظر قیمت و کیفیت و پشتیبانی تو نزدیک 10 ساله خیلی از شرکت ها رو می شناسم اما 1 ساله واقعا از پشتیبانی و کیفیت سرویس های سرور مجازی هم ایران و هم اروپا رضایت کامل رو دارم (شتابان هاست)
با تشکر
kia_hajix
March 7th, 2021, 10:38
از هر دو مجموعه هم سرور داریم هم هاست
از نظر کیفیت و آپ تایم هردو خوب هستند
پشتیبانی و دانش فنی هر دو مجموعه رضایت بخش هست
ولی ایران سرور رو بیشتر میپسندم حتی با اینکه هزینه هاشون بالا هست
M.Abooali
March 7th, 2021, 13:02
خوب اگر ایران سرور خوب است که خیلی خوب است و من میدونم که خوب است و همه میگن که خوب است و پارس پک هم بدک نیست اما ایران سرور خیلی بهتر است نظر شما بی پارس پک و ایران سرور که خیلی خوب است چیست؟
فقط باید گفت متد تبلیغات ایران سرور از روز اولش آماتوری و شرم آور بوده و همچنان هم هست ... کاشک مدیران کسب و کارها و خصوصا مدیران مارکتینگ اونها کمی بزرگ بشدند و کار اصولی یاد بگرفتند.