PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : علت اختلال اینترنت و افت ترافیک سایتها در چند رو اخیر | زیرساخت و مسدود کردن پورت ۴۴۳

mizbanwebhost
February 7th, 2021, 12:43
منبع : https://betacup.net/?p=19389

در حالی سومین روز اختلال در برخی سایتهای ایرانی را شاهد هستیم که به نظر می رسد، این اتفاق ریشه در تصمیم جدید آقایان بالانشین برای اجرایی کردن جپجداکثری اینترنت ملی دارد.

علت اختلال اینترنت و افت ترافیک سایتها در چند رو اخیر | زیرساخت و مسدود کردن پورت ۴۴۳

https://betacup.net/wp-content/uploads/2021/02/port-443-https-940x588-1.jpg
از سه روز گذشته بسیاری از وبمسترانی که سرور سایتهایشان در خارج از کشور قرار دارد،، از افت ۳۰ درصدی بازدید و ورودی ارگانیک سایت خود متعجب شده اند و هنوز علت این اتفاق را نمی دانند و سراسیمه و نگران به سراغ تنظیمات سایت خود رفته اند تا اگر مشکلی در بخش فنی وجود دارد، آن را رفع کنند اما به نظر می رسد این اتفاق به دلیل مسدود شدن پورت ۴۴۳ توسط برخی آی اس پی های داخلی و در نتیجه عدم دسترسی برخی کاربران به سایتهای مذکور مرتبط است.

از پیام هایی که برخی بانکها برای مشترکین خود ارسال کرده اند مشخص است که شرکت زیرساخت از چند روز قبل عملیاتی را برای افزایش امنیت سیستم بانکی کشور انجام داده و طبق اعلام بانک اقتصاد نوین، از بامداد روز شنبه تا ساعت ۶ این اختلالات ادامه خواهد داشت و برای جلوگیری از حملات امنیتی در طی این عملیات، پورت ۴۴۳ که مربوط به پروتکل HTTPS و سرتیفیکیت های SSL است در برخی نقاط کشور مسدود شده است و به همین دلیل نیز سایتهایی که سرور و هاست آنها در خارج از کشور قرار دارد در ۳ روز گذشته برای برخی کاربران از دسترس خارج شده اند.

در حال حاضر تنها راه چاره وبمستران این سایتها این است که سرور سایت خود را به داخل کشور منتقل کنند یا از CDN های داخلی مثل ابرآروان استفاده نمایند اما با توجه به کیفیت پائین دیتاسنترهای داخلی و آپ تایم ضعیف انها نسبت به نمونه های خارجی بسیاری تمایل به استفاده از سرورهای داخل ایران را ندارند اما شاید سیاست جدید وزارت ارتباطات برای پایش اطلاعات در نهایت انها را با این محدودیت جدید، مجبور به انتقال سایت خود به داخل ایران کند.

هر چه که هست باید تا چند روز آینده منتظر ماند و دید چه اتفاقی رخ خواهد داد و این مسدود شدن پورت ۴۴۳ مقطعی بوده یا برای بلند مدت در نظر گرفته شده است چرا که برخی معتقدند احتمال اینکه این محدودیت برای مجبور کردن صاحبان سایتها برای انتقال سرورهای خود از خارج کشور به داخل ایران بوده باشد نیز وجود دارد.

هر چه که هست، نبود مرجعی برای پاسخگویی در خصوص وقوع چنین اختلالاتی و ضعف قانون برای جبران خسارات وارده به کسب و کارها به واسطه این اقدامات یکباره و بدون اطلاع باعث وارد شدن ضرر زیادی به صاحبین سایتهای مختلف شده است و باید دید وزیر ارتباطات چه پاسخی برای این اتفاق دارد.

iman4web
February 9th, 2021, 10:39
سرور من هتزر هستش و یک ماهی میشه که بعضی از دامنه ها با ssl با آی پی ایران باز نمیشن. اسیر شدیم.

farsamw
February 14th, 2021, 21:38
ssl هم مشکلات خودشو داره

sobhan722
February 14th, 2021, 22:18
امروز اینترنت شاتل سایت خارجی رو باز نمیکرد!!!!

سیدرضا بازیار
February 14th, 2021, 23:53
با اینترنت مخابرات وقتی سایت های خارجی رو باز میکنم، خیلی هاشون اصلا باز نمیشه یا دفعه اول اگه باز بشه کد های css و js رو لود نمیکنه. با رفرش دوم درست میشه:d

company_hosting
February 15th, 2021, 14:19
سلام
3 هفته پیش
این مشکل داشتیم و با پیگیری دیتاسنتر اسیاتک و زیرساخت مشکل حل شد
دامنه های که ssl دارند و ورژن TLS 1.2 دارند اینطوری شدند و مشکل داشتند
اکثر دامنه های اس اس ال دار در ایران و المان این طوری شدند

و فقط روی بعضی از رنج ایپیها مشکل بود

3 عامل با هم درگیر بود

اس اس ال
ورژن اس اس ال
و رنج ایپی ها

و میشه گفت بصورت رندوم بود چو در یک رنج ایپی ایپی 1 مشکل داشت 10 نداشت ....

پیگیری کنید و روی این مورد اصرار کنید تا حلش کنند و گرنه به کسی اهمیت نمیدهند

موفق باشید

TheHost
February 16th, 2021, 07:08
منم چند روزه رو اینترنتم افت سرعت ترافیک خارجی دارم مجبورم به وی پی ان روی سرور اسیاتک وصل بشم که راحت دانلود کنم. فکر میکردم مشکل از isp منه ولی الان این تاپیک رو دیدم متوجه شدم شما هم این مشکل رو دارین
اینترنت ملی که فاحعه ای بیش نیست. فقط باید امیدوار باشیم که محقق نشه!

pakhshmandegar
April 6th, 2021, 13:37
ایرانسل اینترنتش خوبه اما چند روز اول ماه هم افت سرعت داشت و هم تک توک قطع میشد

mizbanaval
April 7th, 2021, 15:18
دوستان گرامی
خبر ندارید مشکل پهنای باند بین الملل کی حل میشه؟
متاسفانه دانلود سینگل کانکشن افتضاح هست.
ممنونم

ghasemy50
April 8th, 2021, 03:54
سلام، والا من که یکسره به وی پی ان وصلم
اینترنت مخابرات کلا اینترانته تو این محدوده
امیدوارم بعد انتخابات مشکلات رفع بشه.

irplugin.com
April 10th, 2021, 01:02
تا جایی که من اطلاع دارم علت افت سرعت برخی سرورها بالا رفتن دما در دیتاسنترها و ریبوت شدن یا خاموش شدن سرورهاست