ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اکانتینگ مناسب برای ویندوز 2008

camel_60
March 1st, 2011, 20:31
با سلام خدمت دوستان
میخواستم بدونم چه اکانتینگی مناسب با ویندوز 2008 هستش؟؟؟:77:
ترجیحا تا حدودی مجانی باشه خیلی خوب میشه ...
با تشکر

mojtabarafei
May 20th, 2011, 19:52
کسی توضیحی نمیده؟

it-net
May 20th, 2011, 20:06
از اونجایی که من خبر دارم بر روی ویندوز سرور ها اکانتینگ nttplus نصب میشه که فقط رویه ویندوز سرور 2008 نصب نمیشه و به درستی کار نمی کنه.
بهتر به ویندوز 2003 تغییر بدین تا براتون pptp یا l2pt نصب کنن

amiry
May 20th, 2011, 20:24
دوست عزیز بنده nttplus رو 2008 نصب و کانفیگ کردم به خوبی کار می کنه اگه خواستین با هزینه روی سرورتون می تونم نصب کنم

saeed25
May 20th, 2011, 20:35
درود
شايد نسخه جديد ibs با اين ويندوز سازگار باشيد..

ehsansystem
May 20th, 2011, 20:37
سلام NTTAC رو میشه نصب کرد + یه Reporter ک ه گزارش مصرفی زمان اتصال و ... رو نمایش میده
اگه خواستی بیا تا برات بیشتر توضیح میدم
ehsansystem@ymail.com

amiry
May 20th, 2011, 20:38
بله تایید می شه نسحه ای که بنده ازش استفاده می کنم 2.08 هست

ArtexGroup
May 21st, 2011, 00:06
ویندوز + ibsng هم کانفیگ کردید !؟

M-Soltani.ir
May 21st, 2011, 00:16
sstp هم راحت فعال میشه یا نه؟ :d

savalanhost
May 21st, 2011, 00:22
کار نشد نداره
بله میشه

ArtexGroup
May 21st, 2011, 00:26
کار نشد نداره
بله میشه
میشه شماره تون بدید من فردا یک تماس بگیرم یک سرویس داریم میخوایم اینجور کانفیگ کنید واسم !
تا اونجایی که اطلاع دارم پارس پویس یک path نوشته فقط برای نسخه Enterprise که بتونه با 2008 کانفیگ بشه !
و حتی کسانی تو این انجمن بودن که شبکه کار بودن نتونسته بودن کانفیگ کنن اما شماره موبایل بدید ممنون میشوم فردا حتما باهاتون تماس میگرم

savalanhost
May 21st, 2011, 14:07
میشه شماره تون بدید من فردا یک تماس بگیرم یک سرویس داریم میخوایم اینجور کانفیگ کنید واسم !
تا اونجایی که اطلاع دارم پارس پویس یک path نوشته فقط برای نسخه Enterprise که بتونه با 2008 کانفیگ بشه !
و حتی کسانی تو این انجمن بودن که شبکه کار بودن نتونسته بودن کانفیگ کنن اما شماره موبایل بدید ممنون میشوم فردا حتما باهاتون تماس میگرم

نسخه Enterprise B1.35 نرم افزار IBSng II یه پچ داره با ویندوز سرور 2008 متصل میشه
ولی در نسخه رایگان این امکان نیست
ولی می تونید به دوستان درخواست بدید براتون پچ رو بنویسن B-)

ArtexGroup
May 21st, 2011, 14:10
نسخه Enterprise B1.35 نرم افزار IBSng II یه پچ داره با ویندوز سرور 2008 متصل میشه
ولی در نسخه رایگان این امکان نیست
ولی می تونید به دوستان درخواست بدید براتون پچ رو بنویسن B-)

شما چقدر میگیرید اینکار انجام بدید ؟! لطفا شماره تماس هم پ.خ کنید

ehsansystem
May 21st, 2011, 14:54
آقا بیا برات یه MIK + IBSng کانفیگ کنم چه گیری دادی به این ویندوز

ArtexGroup
May 21st, 2011, 14:56
آقا بیا برات یه MIK + IBSng کانفیگ کنم چه گیری دادی به این ویندوز

اقا احسان, مرسی من خودم بلدم ! اما دیدم دوستان میگفتن تونستن windows 2008 با nttac یا ibsng کانفیگ کنن ! منم حاضر بودم واسه اینکه یاد بگیرم چطوری هزینه کنم ! اما وقتی بحث جدی شد جا زدن ! :ی
اخه من خودم ویندوز کار میکنم و هر چی باهاش ور رفتم نشد ! طی سوالاتی که از دوستان کردم گفتن ویندوز 2008 اصلا با اکانتیگ مچ نیست ! واسه همین واسم جای تعجب داشت !

mojtabarafei
May 21st, 2011, 15:01
حالا در کل میشه nttac رو روی 2008 نصب کرد یا نه؟

ArtexGroup
May 21st, 2011, 15:05
حالا در کل میشه nttac رو روی 2008 نصب کرد یا نه؟

تا اونجایی که من تحقیق کردم ! خیر
اما یکی از دوستان مدعی نصب کردن ان شد در یک تاپیک دیگر ! طی صحبت از طریق پ.خ حاضر نشد حتی شماره حساب و شماره تلفن و سایت بده که ما بهش پول بدیم فقط واسه ما انجام بده !

amiry
May 21st, 2011, 15:30
دوست عزیز آموزش کاملشو دارم آماده می کنم بزارم تو سایت تا همه استفاده کنن باز اگه مشکلی داشین من در خدمتتون هستم شماره تماسم به خاطر ترافیک و مشغله زیاد کاری ..... امیدوارم ناراحت نباشین

Pooldar
May 21st, 2011, 15:36

ibsng رویه لینوکس نصب میشه نه ویندوز

ArtexGroup
May 21st, 2011, 15:38
ibsng رویه لینوکس نصب میشه نه ویندوز

شما مثل اینکه تو باغ نیستید ! :ی دوست من اکانتیگ ibs باشه !

amiry
May 21st, 2011, 15:49
از کی ibsng روی ویندوز نصب می شه؟!

homa22
July 30th, 2011, 14:26
شما چرا به خودتون انقدر درد سر میدید؟
چرا از خود شرکتش سوال نمی کنید؟
فرض اینکه روی ویندوز با patch نصب شد, برنامه ای که اختصاصا برای linux نوشته شده شما اسرار داری روی ویندوز نصبش کنید؟
این همه برنامه اکانتینگ تحت ویندوز , یـکیش اکانتینگ سیگما
که ما خودمون هم داریم ازش استفاده میکنیم
شرکت مربوط به این برنامه آتی نگر هستش ,وب سایتش هم مهندسين تحليلگران آتي نگر - LAN Accounting ; Network Security ; Bandwidth management (http://www.atinegar.com)

kevin_n
August 4th, 2011, 05:08
منظور دوست ما وصل کردن IBS به windows server 2008 هست.لطفا دقت کنید. حالا اگر کسی بلد هست که فکر نمیکنم .... آموزش رو قرار بده.

REXNET
August 4th, 2011, 13:13
دوستان عزیز، به عنوان فردی که مدت ها روی این قضیه کار کرده ام و همه جور تستی هم انجام دادم و مباحث علمی مربوطه، یک جمع بندی کلی در این خصوص ارایه می دهم که امیدوارم مقبول واقع شود:

1. یکی از دردسر های ویندوز 2008 عدم سازگاری با اکانتینگ های قدیمی است و با توجه به اینکه اکاتینگ IBSng version A1.24 قدیمی می باشد، هنگام Authentication با Win Srv 2008 مشکل پیدا می کند. لذا استفاده از این دو در کنار هم و بدون اعمال تغییرات لازم در کد، میسر نمی باشد. بنابراین در صورت اصرار به استفاده از IBSng می بایست از نسخه های بالاتر آن (حداقل اولین نسخه ای که از WinSrv2008 پشتیبانی کند) استفاده نمایید.

2. اکانتیگ های دیگری که با ویندوز سرور 2008 سازگار هستند و اکثرا تحت ویندوز نیز اجرا می شوند عبارتند از : Evolynx ،Xperience ،TekRADIUS و ... که از این دست نسخه هایی Free و نسخه هایی پولی می باشند. ضمن اینکه شخص بنده به هیچ یک از آن ها به اندازه IBSng نتوانستم ارتباط خوبی برقرار کنم و به نظرم برای یک کار حرفه ای به هیچ وجه نمی شود مثلا روی TekRADIUS حساب باز کرد.

3. کلا سیستم عامل ویندوز گزینه مناسبی برای ارایه سرویس هایی مثل V//P//N و یا امثال اون نیست (به دلایل استفاده زیاد از منابع سیستم و ...) و اصلا نیاز نیست شما از یک سیستم عامل کامل برای این موارد بهره بگیرید. بهترین گزینه ها استفاده از روتر هایی همچون Mikrotik و یا سری dd-wrt است. در حال حاضر سیستم عامل Mikrotik RouterOS یکی از بهترین گزینه های موجود برای راه اندازی سرور شماست که سازگاری کامل با تمامی انواع اکانتینگ را دارد و از تمامی پروتکل های مورد نیاز نیز پشتیبانی می کند. کار با آن بسیار ساده و لذت بخش است و نیز سیستم اکانتینگ داخلی هم دارد که می توانید بجای یک اکانتینگ خارجی، از آن نیز استفاده نمایید.

ارادتمند

kevin_n
August 4th, 2011, 16:44
دوستان عزیز، به عنوان فردی که مدت ها روی این قضیه کار کرده ام و همه جور تستی هم انجام دادم و مباحث علمی مربوطه، یک جمع بندی کلی در این خصوص ارایه می دهم که امیدوارم مقبول واقع شود:

1. یکی از دردسر های ویندوز 2008 عدم سازگاری با اکانتینگ های قدیمی است و با توجه به اینکه اکاتینگ IBSng version A1.24 قدیمی می باشد، هنگام Authentication با Win Srv 2008 مشکل پیدا می کند. لذا استفاده از این دو در کنار هم و بدون اعمال تغییرات لازم در کد، میسر نمی باشد. بنابراین در صورت اصرار به استفاده از IBSng می بایست از نسخه های بالاتر آن (حداقل اولین نسخه ای که از WinSrv2008 پشتیبانی کند) استفاده نمایید.

2. اکانتیگ های دیگری که با ویندوز سرور 2008 سازگار هستند و اکثرا تحت ویندوز نیز اجرا می شوند عبارتند از : Evolynx ،Xperience ،TekRADIUS و ... که از این دست نسخه هایی Free و نسخه هایی پولی می باشند. ضمن اینکه شخص بنده به هیچ یک از آن ها به اندازه IBSng نتوانستم ارتباط خوبی برقرار کنم و به نظرم برای یک کار حرفه ای به هیچ وجه نمی شود مثلا روی TekRADIUS حساب باز کرد.

3. کلا سیستم عامل ویندوز گزینه مناسبی برای ارایه سرویس هایی مثل V//P//N و یا امثال اون نیست (به دلایل استفاده زیاد از منابع سیستم و ...) و اصلا نیاز نیست شما از یک سیستم عامل کامل برای این موارد بهره بگیرید. بهترین گزینه ها استفاده از روتر هایی همچون Mikrotik و یا سری dd-wrt است. در حال حاضر سیستم عامل Mikrotik RouterOS یکی از بهترین گزینه های موجود برای راه اندازی سرور شماست که سازگاری کامل با تمامی انواع اکانتینگ را دارد و از تمامی پروتکل های مورد نیاز نیز پشتیبانی می کند. کار با آن بسیار ساده و لذت بخش است و نیز سیستم اکانتینگ داخلی هم دارد که می توانید بجای یک اکانتینگ خارجی، از آن نیز استفاده نمایید.

ارادتمند
-----------------------------
اگر لطف کنید و نحوه ی اتصال سرور 2008 با ورژن های دیگر IBSng رو توضیح بدید ممنون میشم که به درستی کار کنه؟
دوست عزیز در ارتباط با میکرو 5.5 کرک دارید و اگر موجود نیست آیا xen template مربوطه را دارید ؟
با سپاس

REXNET
August 4th, 2011, 16:48
-----------------------------
اگر لطف کنید و نحوه ی اتصال سرور 2008 با ورژن های دیگر IBSng رو توضیح بدید ممنون میشم که به درستی کار کنه؟
دوست عزیز در ارتباط با میکرو 5.5 کرک دارید و اگر موجود نیست آیا xen template مربوطه را دارید ؟
با سپاس

عرض کردم که اگر بخواید IBSng رو به Win Srv 2008 وصل کنید می بایست از ورژن های جدید IBS استفاده کنید...

در مورد میکروتیک هم، جناب آقای تقی خانی ظاهرا زحمت کشیده اند، لایسنس اش رو خریده اند و اگر زحمت بکشند و تمپلت تهیه کرده به شما بدهند مشکل شما حل می شود...

kevin_n
August 4th, 2011, 16:52
ورژن جدیدی که از نظر شما سازگاری دارد رو از کجا میشه دانلود کرک کرد؟ و آیا این نسخه ی free میباشد؟
لینک رو لطفا share کنید

REXNET
August 4th, 2011, 16:59
باید از ورژن های سری B و توزیع 1.1 به بالا استفاده کنید. کرک هم نداره، باید لایسنس اش رو از شرکت Parspooyesh که این برنامه رو تولید کرده اند، تهیه بفرمایید... که در نتیجه باید لایسنس ورژن آخر یعنی B1.35 را با قیمت 5 میلیون تومان یک بار + 2 سال پشتیبانی رایگان خریداری کنید.

بنده فایل های ورژن B1.33 به همراه ISO ی USB Key رو دارم (سرور یکی از شرکت های اینترنتی رو هک کردم کش رفتم :دی ) ولی فعلا نتونستم کاملا آماده اش کنم. دلیلش اینه که پارس پویش چیزی که به مشتری می دهد یک توزیع اختصاصی از لینوکس هست که یکسری برنامه و اسکریپت و تنظیمات پیش نیاز در آن تعبیه شده و سپس برنامه IBSng روی آن قرار گرفته... بنده خیلی از اون اسکریپت ها و نرم افزار ها رو به علت های مختلف همچون کنسل شدن پروژه، قدیمی بودن و ... نتونستم از سطح وب جمع آوری و نصب کنم... خیلی جاهای دیگرش هم خطا هایی داشت که باید بررسی بشه تا بفهمم مربوط به چه نقصی در سرور و تنظیمات هست... به هر حال کار زیاد داره و قابل استفاده نیست...

kevin_n
August 4th, 2011, 17:14
پس کلا این بحث نا امیدانه به پایان رسید ...

---------- Post added at 05:14 PM ---------- Previous post was at 05:03 PM ----------

ارادتمند
Evolynx ،Xperience که پولیه و فقط 30 روز free هست .tekradius هم که روی 2008 مشکل kill کردن یوزر داره و interval هم روش کار نمیکنه.
نظری دارید share کنید لطفا ....

AlborzVPS
August 4th, 2011, 17:17
با سلام

NTTac رو میشه نصب کرد و به درستی جواب میده

در خدمت هستم

ای دی یاهو : saraco@att.net

REXNET
August 4th, 2011, 17:27
NTTac رو باید یکسری تغییرات تو سرور 2008 بدهید تا کار کنه... ضمن اینکه در کل نتیجه جالبی بدست نمیاد و زیاد Crash می کنه.

ehsansystem
August 26th, 2012, 11:32
من خیلی وقته nttac روی 2008 دارم و هیچ مشکلی نداشتم