ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست کانفیگ L2tp بر روی رادیو LHG 5 (مصرف خانگی) - میکروتیک

infernal1990
December 3rd, 2020, 17:26
با سلام خدمت دوستان
بنده توسط LHG5 و اینترفیس ppoe اینترنت دریافت میکنم
dhcp server بر روی رادیو تنظیم شده و فقط از طریق اکسس پوینت اینترنت داخل منزل شیر میشه
حالا نیاز دارم که روی رادیو v*p*n connection داشته باشم که همه یوزر ها از v*p*n استفاده کنند
متاسفانه با کانفیگی که خودم انجام دادم اینترنت از کانکشن وی - پی - ان عبور نمیکنه

دوستانی که امکان کانفیگ صحیح کانکشن را دارند اعلام قیمت بفرمایند تا اگر توافق شد کار انجام بشه

hphp
December 3rd, 2020, 20:06
سلام به ایدی توی تلگرام پیام بدین
hp769

hassanshaikhi
December 3rd, 2020, 23:40
سلام. از مارک روتینگ استفاده کنید

farhadhelix
December 4th, 2020, 22:19
با سلام خدمت دوستان
بنده توسط LHG5 و اینترفیس ppoe اینترنت دریافت میکنم
dhcp server بر روی رادیو تنظیم شده و فقط از طریق اکسس پوینت اینترنت داخل منزل شیر میشه
حالا نیاز دارم که روی رادیو v*p*n connection داشته باشم که همه یوزر ها از v*p*n استفاده کنند
متاسفانه با کانفیگی که خودم انجام دادم اینترنت از کانکشن وی - پی - ان عبور نمیکنه

دوستانی که امکان کانفیگ صحیح کانکشن را دارند اعلام قیمت بفرمایند تا اگر توافق شد کار انجام بشه

با سلام

در ارتباط باشید

Nikihost
December 6th, 2020, 20:11
سلام.یه روت 0.0.0.0/0 به کانکشن l2tp بزنید اوکی میشه

farhadhelix
December 6th, 2020, 20:49
سلام.یه روت 0.0.0.0/0 به کانکشن l2tp بزنید اوکی میشه

این مورد به تنهایی باعث قطع شدن مسیر اصلی اینترنت isp شون میشه.

باید همراه با mark routing انجام بشه

Nikihost
December 6th, 2020, 20:55
این مورد به تنهایی باعث قطع شدن مسیر اصلی اینترنت isp شون میشه.

باید همراه با mark routing انجام بشه

اهان.
مثلا اگر روت 192.168.0.0/16 به کانکشن *** بزنند و کار میکنه ؟

farhadhelix
December 7th, 2020, 07:16
اهان.
مثلا اگر روت 192.168.0.0/16 به کانکشن *** بزنند و کار میکنه ؟

ای پی لوکالشون رو باید از طریق mark routing بفرستن به اینترفیس تونل وی .. انشون. اگر مارک تعریف نشه خود روتر هم ترافیک رو به این تونل ارسال میکنه و به همین دلیل دسترسی اصلی گیت ویش که isp باشه رو از دست میده