PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست IP Valid برای ارائه اینترنت

ldda company
December 1st, 2020, 13:00
سلام وقتتون بخیر
اول از همه اینکه ادمین عزیز انجمن ، نمیدونستم واسه درخواست آی پی باید تو کدوم بخش پست ثبت کنم واسه همین تو لایسنس ها ثبت کردم که اگر ایراد داره لطفا زحمت انتقالش رو بکشید ، ممنونتونم.
بعد از گذشت مدت ها دوباره در انجمن تخصصی wht فارسی. :)

عرضم به خدمتتون که بنده به یک رنج آی پی اختصاصی 256 نیازمندم ، حالا اگر تعداد کمتر هم شد عیبی نداره ولی خب اولویت با خریداری هست ولی با وضعیت فعلی بازار ، فکر کنم اجاره آی پی به صرفه تر باشه.
میخواستم بدونم از دوستان و اساتید حاضر در انجمن هر کدوم که این خدمات رو ارایه میکنن ، لطفا به بنده اعلام کنن قیمت و تعرفه ها و شرایط همکاری رو.
با سپاس

Iranicaserver
December 1st, 2020, 18:21
با سلام خدمت شما شما نیاز به یک سابنت /24 آی پی دارید ما می توانیم به صورت ماهیانه با قیمت 100$ به شما اجاره دهیم در صورت موافقت به وبسایت ما مراجعه کنید موفق و پیروز باشید

supportsc
December 2nd, 2020, 14:32
سلام

لطفا تیکت ارسال کنید

https://hostbaran.com/cp/submitticket.php

ldda company
December 2nd, 2020, 14:39
با سلام خدمت شما شما نیاز به یک سابنت /24 آی پی دارید ما می توانیم به صورت ماهیانه با قیمت 100$ به شما اجاره دهیم در صورت موافقت به وبسایت ما مراجعه کنید موفق و پیروز باشید
با سپاس ویژه ، در حال بررسی قیمت و شرایط دوستان و همکاران هستم تا بالاخره بهترین مورد رو انتخاب کنم.
راستش یه رنج کامل 256 تایی برای کاری که من میخوام انجام بدم حتی زیاد هم هستش ، میخواستم بدونم تعداد محدود تری مثلا 20 الی 50 عدد رو اگر بخوام میتونید رو همین تعداد اجاره بدید بهم؟
بعد اینکه قرارداد هم میبندید (مثلا مدت دار باشه و تو تایم همکاری آی پی ها به شخص دیگه ای داده نشه)

- - - Updated - - -

سلام

لطفا تیکت ارسال کنید

https://hostbaran.com/cp/submitticket.php

با سپاس ، تیکت رو ارسال کردم خدمتتون. :)

RoobinaServer
December 2nd, 2020, 14:53
با سپاس ویژه ، در حال بررسی قیمت و شرایط دوستان و همکاران هستم تا بالاخره بهترین مورد رو انتخاب کنم.
راستش یه رنج کامل 256 تایی برای کاری که من میخوام انجام بدم حتی زیاد هم هستش ، میخواستم بدونم تعداد محدود تری مثلا 20 الی 50 عدد رو اگر بخوام میتونید رو همین تعداد اجاره بدید بهم؟
بعد اینکه قرارداد هم میبندید (مثلا مدت دار باشه و تو تایم همکاری آی پی ها به شخص دیگه ای داده نشه)

- - - updated - - -

با سپاس ، تیکت رو ارسال کردم خدمتتون. :)

سلام

اگر بخواهید روت بزنید bgp کمتر از /24 نمیتوانید اجاره نمائید.

حداقل /24 است

ldda company
December 2nd, 2020, 14:59
سلام

اگر بخواهید روت بزنید bgp کمتر از /24 نمیتوانید اجاره نمائید.

حداقل /24 است

صحیح ، یعنی هیچ راه دیگه ای نداره؟
من واسه راه اندازی isp به این آی پی ها نیاز دارم ، حالا اگر مثلا 40 تا آی پی واسه شبکه ما کافی باشه ، من حتما باید یه رنج کامل رو در اختیار داشته باشم؟
مثلا یه پروایدر نمیتونه 50 تا از 256 آی پیش رو در اختیار من بزاره و بقیشون رو به دیگران اجاره بده؟

RoobinaServer
December 2nd, 2020, 15:26
صحیح ، یعنی هیچ راه دیگه ای نداره؟
من واسه راه اندازی isp به این آی پی ها نیاز دارم ، حالا اگر مثلا 40 تا آی پی واسه شبکه ما کافی باشه ، من حتما باید یه رنج کامل رو در اختیار داشته باشم؟
مثلا یه پروایدر نمیتونه 50 تا از 256 آی پیش رو در اختیار من بزاره و بقیشون رو به دیگران اجاره بده؟

در پاسخ قبلی هم گفتیم خدمتتون امکان پذیر نیست و حداقل /24 است.

فکر کنم به عنوان یه نماینده میخواهید اینترنت بفروشید درسته ؟ !!! پهنای باند رادیویی یا شبیه این موارد گرفتید و میخواهید در یک منطقه شیر کنید.

از isp که قرار است پهنای باند تهیه کنید آیپی بخواهید بهتر است و میتوانند کمتر از /24 تقدیم کنند اما اگر خودتان بخواهید باید حداقل /24 تهیه نمائید وگرنه امکان پذیر نیست.

arc1o0
January 5th, 2021, 11:15
سلام

آی پی موجود هست

در تلگرام در تماس باشید