توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد درگاه بانک پاسارگاد
iraniam2000
November 27th, 2020, 20:59
سلام
دوستان از دیشب که درگاه بانک ملت را آقایون و خانم های متخصص بستن رفتن صفاسیتی خواستم از درگاه بانک پاسارگاد که داشتم استفاده کنم اما وصل نمیشه و تیکت که زدم گفتن تست کن و از صفحه تست خودشان مشکلی نبود اما تو سایت خودمان با خطای
فروشگاه ارسال کننده معتبر نیست
مواجه شدم و از ماژول خودشون استفاده میکردم و ناچار از جای دیگه ماژول خریدم که اینبار خطای
کارت پرداخت کننده معتبر نیست داد
درگاه پاسارگاد به آی پی حساس هست ؟
دوم اینکه پنل تو ساب دامنه هست و این که مشکلی نداره؟"(همان دامنه که درگاه دادن هست)
الان کسی میدونه دقیقا چطور مشکل را رفع کنم ؟
ممنون از راهنمایی اساتید
farmanrava
November 28th, 2020, 01:20
سلام
دوستان از دیشب که درگاه بانک ملت را آقایون و خانم های متخصص بستن رفتن صفاسیتی خواستم از درگاه بانک پاسارگاد که داشتم استفاده کنم اما وصل نمیشه و تیکت که زدم گفتن تست کن و از صفحه تست خودشان مشکلی نبود اما تو سایت خودمان با خطای
فروشگاه ارسال کننده معتبر نیست
مواجه شدم و از ماژول خودشون استفاده میکردم و ناچار از جای دیگه ماژول خریدم که اینبار خطای
کارت پرداخت کننده معتبر نیست داد
درگاه پاسارگاد به آی پی حساس هست ؟
دوم اینکه پنل تو ساب دامنه هست و این که مشکلی نداره؟"(همان دامنه که درگاه دادن هست)
الان کسی میدونه دقیقا چطور مشکل را رفع کنم ؟
ممنون از راهنمایی اساتید
سلام
درگاه پاسارگاد به دامنه حساس هستش . باید حتما در همان دامنه استفاده شود . ساب دامنه هم قبول نمیکند .
mehrania
November 28th, 2020, 14:50
دوست عزیز نیاز به خریدن ماژول نبود ، درگاه پاسارگاد پارسال برای کسی خواستیم تنظیم کنیم از ساب دامین همین مشکل داشتیم و تا به دامنه اصلی انتقال پیدا نکرد مشکل حل نشد
شما هم باید به دامنه اصلی انتقال بدید
amir10103
December 8th, 2020, 14:27
با توجه به حساسیت درگاه پارسیان به دامنه ، میبایست حتما در همان دامنه استفاده شود. حساسیت به شکلی هست که حتی ساب دامنه هم قبول نمیکنند.
mobtakeran
December 8th, 2020, 21:10
درود
بله به دامنه حساس هست
iraniam2000
December 8th, 2020, 23:16
سلام
عجب درگاه مزخرفی هست
یعنی الان سایت من تو ساب دامنه
cp.mysite.com
هست و برای استفاده باید حتما صفحه اصلی را حذف کنم ؟ یعنی اینها که دارند استفاده میکنند درگاه را برای ساب دامنه ثبت کردن ؟
بعد به IP که حساس نیست انشالله ؟
Optimus
December 9th, 2020, 00:48
هم به ای پی و هم به دامنه حساس هست
دلیلش عدم سو استفاده سایت هایی مثل شرط بندی ها هست
چون ساب دامنه را شما می تونی ببری روی یک سرور دیگه و یه سایت دیگه باشه اصلا
gharibion
December 9th, 2020, 01:38
هم به ای پی و هم به دامنه حساس هست
دلیلش عدم سو استفاده سایت هایی مثل شرط بندی ها هست
چون ساب دامنه را شما می تونی ببری روی یک سرور دیگه و یه سایت دیگه باشه اصلا
وقتی به آی پی حساس باشد نیاز به حساسیت به ساب دامنه نیست. چون اگر شما ساب دامنه را به آی پی سرور ثانویه ای اشاره دهید چون درگاه به آی پی سرور اولیه حساس است پاسخ نخواهد داد.
در ثانی اینکه درگاهی که به دامین example.com داده می شود بر روی ساب دامنه آن قابل استفاده نشود ممکن است منطقی باشد اما اینکه کلا نتوانید برای ساب دامنه تان درگاه بگیرید منطقی نیست.
iraniam2000
December 9th, 2020, 02:25
روی پوشه هم کار نکرد
mysite.com/cp
هم کار نکرد
تیکت زدم آی پی را تغییر بدن ببینیم کار میکنه ؟
فکر کنم جای اون کاسه و نماد شیر بهتر یک نماد دراز گوش را انتخاب کنن