ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایمیل ویبولتین

salar3112
November 13th, 2020, 13:55
سلام من تازه ویبولتین نصب کردم
میخوام وقتی واسه تاپیک ها پاسخ یا نقل و قول ارسال میکنند از طریق ایمیل اطلاع رسانی بشه
لطفا دقیق تر راهنماییم کنید.
ممنون

SaeedFazlollahzadeh
November 13th, 2020, 13:57
سلام من تازه ویبولتین نصب کردم
میخوام وقتی واسه تاپیک ها پاسخ یا نقل و قول ارسال میکنند از طریق ایمیل اطلاع رسانی بشه
لطفا دقیق تر راهنماییم کنید.
ممنون
سلام
در ادمین سی پی / تنظیمات / تنظیمات اصلی از بخش تنظیمات ایمیل می تونید SMTP تنظیم کنید یا phpmail.
یا که در تنظیمات اصلی / نام سایت/... آدرس ایمیل مثلا info@mydomain.com وارد کنید تا از اون طریق ارسال کنه.

salar3112
November 13th, 2020, 14:06
سلام
در ادمین سی پی / تنظیمات / تنظیمات اصلی از بخش تنظیمات ایمیل می تونید SMTP تنظیم کنید یا phpmail.
یا که در تنظیمات اصلی / نام سایت/... آدرس ایمیل مثلا info@mydomain.com وارد کنید تا از اون طریق ارسال کنه.
دوست عزیز من مشکل ارسال ایمیل ندارم
وقتی واسه پستم پاسخ می نویسن درست مثل الان که شما جواب سوالم رو دادید وب هاستینگ تاک برام از طریق ایمیل اطلاع رسانی کرد
فقط دنبال همین گزینه هستم که بصورت اتوماتیک ایمیل بزنه به طرف

SaeedFazlollahzadeh
November 13th, 2020, 14:09
دوست عزیز من مشکل ارسال ایمیل ندارم
وقتی واسه پستم پاسخ می نویسن درست مثل الان که شما جواب سوالم رو دادید وب هاستینگ تاک برام از طریق ایمیل اطلاع رسانی کرد
فقط دنبال همین گزینه هستم که بصورت اتوماتیک ایمیل بزنه به طرف
در تنظیمات ایمیل گزینه آیا فرستادن گزارش توسط ایمیل فعال شود؟ رو فعال کنید. تنظیمات این بخش رو هم برای خودتون می تونید چک کنید.

salar3112
November 13th, 2020, 14:30
در تنظیمات ایمیل گزینه آیا فرستادن گزارش توسط ایمیل فعال شود؟ رو فعال کنید. تنظیمات این بخش رو هم برای خودتون می تونید چک کنید.
اصلا هر کاری کردم نشد که نشد
مشکل هاست هم ندارم
دیگه نمیدونم باید چیکار کنم

SaeedFazlollahzadeh
November 13th, 2020, 14:31
اصلا هر کاری کردم نشد که نشد
مشکل هاست هم ندارم
دیگه نمیدونم باید چیکار کنم
سلام
تنظیمات اشتراک پروفایل خودتون یا اون پروفایلی که تست می کنه رو چک کردید که ایمیل دریافت کنه؟
مایل بودید دسترسی در تلگرام ارسال کنید بررسی بشه.