PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک

zesht
February 27th, 2011, 19:36
سلام
آقا من هیچی از سرور و cpanel و هرچی که در این رابطه هست سر در نمیارم
هیچ سر رشته ای هم ندارم , دنبال مطلب بودم که یه چیزایی یاد بگیرم
اینجا پیدا کردم دیدم همچیو در این رابطه توضیح دادن
حالا نمیدونم از کجا باید شروع کنم به خوندن , یکم گیج شدم
می خواستم شما راهنمایی کنیم از کجا شروع کنم به خوندم !

hamnafas
February 27th, 2011, 19:57
با سلام
به انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران خوش اومدی
اولا اینکه سعی کن از این به بعد عنوان مناسبی برای تاپیک انتخابنی
ببین سوالی که پرسیدی یه مقداری گنگه
اول باید هدفت رو مشخص کنی و بگی به کجا میخوای برسی تا دوستان با دانش و تجربه خودشن کمکت کنن

اما در یه توضیح کلی میتونم بگم
برای داشتن یه سایت اینترنتی ما نیاز به سه چیز داریم : 1 دامنه (نام سایت) 2 هاست(میزبان فایل ها) 3 محتویات سایت
هاست در واقع مقداری از فضای مشخص شده روی هارد یک سرور هست
و سرور هم یک کامپیوتر هست شبیه کامپیوتر خودت که به اینترنت متصل شده و البته سخت افزار های قدرتمند تری نسبت به سیستم خودت داره.و با یه سری کار ها و امکانات خاص و سیستم عامل خاص (مثلا ویندوز سرور2003 یا لینوکس) و همچنین نرمافزار هایی که روش نصب شده میتونه خدمات هاستینگ رو به شما بده.

zesht
February 27th, 2011, 20:18
نمیدونسم چه عنوانی بنویسم !!!
مثلا یکی پیشنهاد ریسلر داد اومدم دنبال مطلب اینجا پیدا کردم یکیم از مطالبو خوندم خوشم اومد حالا می خوام بیشتر بدونم ولی نمیدونم از کجا شروع کنم به خوندم که اطلاعاتم بره بالا
من بیشتر می خوام در مورد سرور چیزی یاد بگیرم همین سرورا که بخشهای این انجمن تشکیل دادن(سرور هاستنیک . اختصاصی . مجازی . اشتراکی و ....)ببخشید تو این بخش که ربطی به این موضوع نداره موضوع ایجاد کردم ولی جایه دیگه هم پیدا نکردم که به موضوع بخوره !

zesht
February 28th, 2011, 21:33
از دوستان کسی نیست که راهنمایی کنه ؟:-w

armintanha
February 28th, 2011, 21:48
دوست من اول برور یک وی پی اس (سرور مجازی) ارزون در هد 10 - 20 تومن بخر با محیطش اشنایشی بعد
برور دنبال اموزش نصب پنل
مثل سی پنل - directadmin - kloxo ,................. یکم هم اراده داشته باشی زود یاد میگیری

hostgozar
February 28th, 2011, 22:09
دوست من اول برور یک وی پی اس (سرور مجازی) ارزون در هد 10 - 20 تومن بخر با محیطش اشنایشی بعد
برور دنبال اموزش نصب پنل
مثل سی پنل - directadmin - kloxo ,................. یکم هم اراده داشته باشی زود یاد میگیری

راه خیلی خوبیه اما پیشنهاد میکنم قبلش از دوستان کمک بگر و اطلاعات اولیه رو کسب کن.

armintanha
March 1st, 2011, 00:14
راه خیلی خوبیه اما پیشنهاد میکنم قبلش از دوستان کمک بگر و اطلاعات اولیه رو کسب کن.
وقتی ندونه باچی سرو کار داره هیچی یاد نمیگیره

saeed25
March 1st, 2011, 00:35
دروود
اما من می پندارم نیک است ایشان با این دانش پایین،نخست از میزبانی آغاز به کار نمایند و پس از آن نمایندگی
همچنین شما می توانید از دموی نمایش خود سی پنال و whm استافده نمایید تا کمی با این محصیط نیز آشنا شوید.

hostgozar
March 1st, 2011, 02:14
توی همین انجمن بگردن خیلی از آموزش ها تصویری هست و لازم نیست حتما سرویس تهیه کنن اول باید آموزش ببینن بعد...

saeed25
March 1st, 2011, 02:21
دروود بر شما
اما من فکر می کنم اگر تجربی کار کنند بهتر است،نخست می توانید از خود دموی Cpanel/WHM استافده نمایید و سپس روی به دریافت سروی میزبانی و یا نمایندگی حجمی بیاورید.

hostgozar
March 1st, 2011, 02:23
آره اگه از دمو استفاده کنن خیلی عالیه

armintanha
March 1st, 2011, 03:25
عزیز من تو امضاء ام سرور برای 24 ساعت رایگان گذاشتم برو یکی ثبت کن باهاش اشناشی

اگه سیستم عامل ویندوز نصب کردی = برو تو Start ==> All Programs ===> Accessories

Remote Desktop Connection رو باز کن تو قسمت computer ای پی رو وارد کن که به سرور وصل شی

user name : Administrator
است...
--------------------------------------------------
اگه سیستم عامل لینوکس نصب کردی یه برنامه برای وصل شدن به ssh دانلود کن

باتشکر / ارمین تنها

saeed25
March 1st, 2011, 03:55
دروود
فکر کنم زمانیکه ایشان مشخصات شبکه را دستکاری کرده باشئند،راهی به جز مدیر سرور و بازیابی تنظمیات نخستین نباشد!

zesht
March 1st, 2011, 10:07
سلام
من خودم یک cpanel دارم , یعنی تازه خریدم ولی زیاد با منوهاش آشنا نیستم فقط بعضی هاش که برای ساخت سایت کمک می کرد آشناییت دارم اینم آدرس انجمنمه انجمن لرد پرشیا (http://forum.lordpersia.com/)
ببینید من می خوام با اصطلاحات و ریزه کاریا یا مفهوم سرور (لین*** چیه؟سرور اختصاصی چیه ؟ vps چیه ؟هاست ویندوز چیه ؟و...) فکر کنید من می خوام نمایندگی هاست بزنم هیچیم یاد ندارم از کجا باید شروع کنم ؟
با تشکر از همه دوستان که تا اینجا راهنمایی کردن:53:

Iman.r
March 1st, 2011, 10:24
به نظر من شما باید تجربی این چیزا رو یاد بگیرید دوست عزیز
اگه مطالب زیادی هم بخونید ولی عملی انجام ندید فایده نداره
اول یه سرور مجازی ارزون بگیر (واسه یه ماه فکر کنم کافی باشه) بعد روش کار کن تا یاد بگیری

maroofi
March 1st, 2011, 11:49
دو صفحه تاپیک رفت چهارتا خط برای این بنده خدا مینوشتید.
1- سرور : یک کامپیوتر هست که 24 ساعت روشن هستش. قیافه اش شبیه سیستم روی میز شما نیست ! ولی مشخصات داخلیش با کامپیوتر معمولی فرق انچنانی نداره ( پردازنده ، رم ، هارد ) همه چی داره.
2- هاست : توی این سرور اومدن یه بخشهایی رو تیکه تیکه کردند به بخشهای مساوی ( میتونه نامساوی هم باشه ) و اسمشو گذاشتند هاست
هاست در لغت به معنای میزبان هست . حالا کارش چیه نگهداری از فایهلای شما.
3 - سایت و CMS : پورتالها و سیستمهای خبر رسانی هستند که وظیفها با توحه به اسمشون مشخص هست.
مثلا سیستم مدیریت محتوای جوملا و... کارش این هست که مطالبی که ارسال میشه به سایت رو طبقه بندی کنه ( دسته بندی کنه ) و بعد از یک مدت بصورت اتوماتیک ارشیو و باگانی کنه.
4- هرکدام از این CMSها و سایتها یک مقدار مشخصی از رم و پردازنده رو همیشه اشغال میکنند وقتی هم که فایلی برای دانلود قرارداده بشود مصرفشون زیادتر هم میشه.
همین الان دکمه ctrl+alt+del روی کیبورد رو بزن و تسک منیجر رو باز کن و در tab مخصوص performance میزان مصرف منابه کامپیوتر خودت رو ببین در سرور هم به همین شکل هست.

5- سرور اختصاصی : یک سرور رو بصورت کامپلت به شما تقدیم میکنند.
5- سرور مجازی : همون سرور بزرگ اختصاصی رو به چند تیکه کوچکتر ( مثلا 10 تا ) تقسیم میکنند و یکیش رو تقدیم شما میکنند. قیمتش به نسبت قبلی کمتر هست. کارایی هم به نسبت کار شما تقریبا میشه گفت برابر ولی این مطلب برای همیشه صدق نمیکنه.
6- هاست اشتراکی : یک سرور اختصاصی وقتی 10000 تا سایت رو پوشش بده میشه هاست اشتراکی . و هر سایت به میزان مشخصی میتونند از منابع سرور ( رم و پردازنده ) مصرف کنند اگر از این مقدار مشخص بیشتر بشه سایت رو میبندند . چون حق بقیه ضایع میشه.
در موقع دانلود این مصرف خیلی میزنه بالا برای همین برای سایتها پر بازدید مثل بانکها از سرورهای اختصاصی استفاده میشود. فقط هم دانلود نیست مشکلات اسکریپت های برنامه نیوسی و ... هم میتونه شاملش باشه . خبرنامه ها و ...

7- سیستم عامل : در اولین مورد توضیح دادم که یک کامپیوتر که شبیه کامیپوتر شما به نام سرور در مرکزی به نام دیتاسنتر نگهداریم یوشد که 24 ساعت روشنه
خوب این کامیپوتر به یک سیستم عامل احتیاج داره مثل ویندوز خود شما . حالا میتونه ویندوز باشه میتونه هم لینوکس باشه.
قیمتهاش هم که مشخصه که ویندوز از لینوکس همیشه گرونتر هست. اینها با هم فرقهای دیگری هم دارند ... که حالا جایش اینجا نیست.

8- سی پنل : یک نرم افزار مدیریت هاستینگ هست که به شما اجازه میدهد روی هاستی که اجاره کردید نظارت و کنترل کنید ( مثلا میزان پهنای باند مصرف شده میزان بازدید ماهیانه . نصب برنامه ها . کنترل و حذف فایلها و... ) که تحت لینوکس اجرا میشود و لایسنس داره و باید سالی 120 تومن هزنیه رو تقدیمش ون کنی ( دوستان یاری کنند اگر اشتباه بود تصحیح کنیم )

9- دیتا سنتر : محلی که پر است از سرورهای مختلف و جورواجور مثلا سایت یاهو به تنهایی در چند دیتا سنتر مختلف نگهداری میشود که همگی هم متعلق به سایت یاهو میباشد. ولی ملا سایت سنجش فقط بر روی یک رک نگهداری میشود که چندتا سرور هستش .

10 - گوگل : بزگرترین سایت جستجوی دنیا

خسته شدم بقیه اش رو از مورد ده پیگیری کن :)
دوستان مشکلی بود بگید تصحیحی کنیم. خوابم میومد هرچیبه ذهن مرسید دیگه نوشتم.

قزوین هاست
March 1st, 2011, 11:57
zeshtجان
شما بیا سایت من صفحه اصلی یک دمو از سی پنل و هم یک دمو از نمایندگان گذاشتم
تا مشتریانمون قبل از خرید کنترل پنل ما رو مشاهده کنند
می توانید دمو رو از سایت ما نگاه بیندازید
میزبانی وب، نمایندگی هاست و دامین، سرور مجازی-قزوین هاست (http://www.qazvinhost.ir)

maroofi
March 1st, 2011, 12:08
امیر جان بهترین کار رو کردی.
این demo همیشه و همه جا کار ساز بوده.

zesht
March 1st, 2011, 18:32
از khomar عزیز ممنون
اقا من گفتم که سی پنل دارم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:105:
آدرس انجمنم که دادم
سایتمم هنوز تکمیل نیست:106:
الا شما ها که اکثرا نمایندگی هاست دارید چه اطلاعاتی دارید !؟
منم همونا رو می خوام یاد بگیرم
فکر کنید می خوام یک نمایندگی هاست بزنم باید چه اطلاعاتی داشته باشم ؟

Ahmad110
March 1st, 2011, 18:49
از khomar عزیز ممنون
اقا من گفتم که سی پنل دارم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:105:
آدرس انجمنم که دادم
سایتمم هنوز تکمیل نیست:106:
الا شما ها که اکثرا نمایندگی هاست دارید چه اطلاعاتی دارید !؟
منم همونا رو می خوام یاد بگیرم
فکر کنید می خوام یک نمایندگی هاست بزنم باید چه اطلاعاتی داشته باشم ؟

اگه میخوای نمایندگی هاستینگ بگیری ، نیازی به اطلاعات بالا نداری . فقط باید بری دنبال مشتری . تنها کاری که تو نمایندگی هاستینگ باید یاد بگیری ساختن پکیجهای مختلف تو کنترل پنل هستش .
اگه هم خواستی سرور بگیری ( که برای شروع کار 101 درصد توصیه نمیشه ) باید نصب کنترل پنل + کانفیگ سرور رو یاد بگیری یا سرور رو به شرکتی بسپاری که در ازای هزینه ماهانه برات سرور رو مدیریت کنه .

قزوین هاست
March 1st, 2011, 18:51
zesht جان
خب برو دمو رو تو سایتم ببین نشون داده شده چه کارایی می تونید بکنی
زیاد کار سختی نیست
شما فقط کافیه بلد باشی اکانت بسازی
همین
برای اکانت ساختن هم باید از منو سمت چب نوشته
Create a New Account
قبلش هم باید هاست ها رو اماده سازی کرده باشی و بعد از این که مثلا 100مگابایت رو قبلا ساختی میری قسمت کرت اکانت و هاست مورد نیاز رو از لیست انتخاب کرده و دامنه و...رو بنویسی و کار تمومه
هاست ساخته میشه

zesht
March 1st, 2011, 22:19
ایول چه جالب
من اول فکر کردم عکسه
آقا جایی نیست که تک تک منو ها رو توضیح داده باشه ؟

maroofi
March 1st, 2011, 23:17
من یه نظر بهتری دارم
ایشون بهتر هست که اول بروند با هاستهای مجانی که کنترل پنل ساده تری داره کار کنند که روال کار دستشون بیاد بعدا که مسلط شدند با سی پنل کار کنند.
این بهترین راه هستش.
به نظرم خارج از ساخت اکانت بهتر هست که اول به عنوان یوزر کار کنند وقتی مسلط شدند با ساخت پکیج و پنل نمایندگی اشنا شوند.

قزوین هاست
March 7th, 2011, 22:17
دوست عزیز ایشون می خواهند با whmاشنا بشوند .نه هاست

zesht
March 13th, 2011, 17:00
با سلام
واقعا ممنون از این که راهنمایی کریدین , مخصوصا از امیر رضا عزیز
خیلی بهم کمک کرد پستاتون ولی منظور منو دقیق نفهمیدید
ببینید من الا می خوام این کارو شروع کنم , ولی اصلا دوست ندارم بدون اطلاعات وارد این کار بشم
حالا من می خوام از همین اول با برنامه بیام جلو نه این که بگم کار با cpanel و whm یاد دارم خوبه دیگه حالا رسیلر بگیرم ببینم چی میشه ! نه اینجوری نمی خوام
می خوام از همین اول حرفه ای فکر کنم و حرفه ای شروع کنم
الان که رسیلر بگیرم همه چیو در مورد این کار بدونم و می خوام از همین اول با برنامه برم جلو
خلاصه می خوام اطلاعات ببرم بالا , حالا باید اول چه مطالبی رو بخونم بعد چیو بخونم و....
مثلا الا یکی بخواد طراحی سایت یاد بگیره میگن اول HTML رو برو یاد بگیر بعد موارد دیگه
حالا من از شما می خوام مطالب که باید برم مطالعه کنم دسته بندی کنید
هدفم کلا از این پست این بود
با تشکر

asdesz
March 14th, 2011, 02:49
می خوام از همین اول حرفه ای فکر کنم و حرفه ای شروع کنم
عزیز جان حرفه ای دیگه نداریم ،کم کم شروع کن مطالب بخون بعد میشی حرفه ای
اول برو هاست سی پنل بگیر ،کتابشم آموزش از لینک زیر بگیر
لینک (http://dl5.p30vel.ir/ebook/Cpanel-Learn.pdf)
بعد whm (نمایندگی هاست سی پنل) بگیر،اینم سایت آموزش از لینک زیر استفاده کن
لینک (http://www.inetworkweb.com/portal/knowledgebase/7/--WHM.html)
کلا آموزش زیاد است باید سرچ کنی،فعلا اینا رو یاد بگیر
باتشکر

zesht
April 1st, 2011, 12:57
ببخشید که این تاپیک از دباره آوردم بالا
ولی یا شما دوست ندارید راهنمایی کنید یا نمی دونید چه جوری راهنمایی کنید یا کلا چیزی برای راهنمایی نیست !
من هدفم فقط رسیلری نیست که شما فقط می گید whm رو یاد بگیر
الا برای داشتن یک vps چه اطلاعاتی باید داشت ؟
برای هاست اشترکی چه اطلاعاتی ؟
برای هاست اختصاصی ؟
و...
باید برنامه نویسی یاد بگیری ؟
خلاصه من هنوز موندم که از کجا شروع کنم به مطالعه و چیو بخونم !
اصلا فرض کنید من نمی خوام رسیلر بگیرم , فقط می خوام اطلاعات این کارو داشته باشم
حالا یکی بیاد فهرست بندی کنه و منو از سر در گمی در بیاره

با تشکر

saeed25
April 1st, 2011, 13:22
دروود
برای سرور های مجازی و اختصاصی باید سیستم عامل های مورد استفاده را به خوبی فرا گیرید!یکی از پرکاربردترین ها لینوکس می باشد!برای افزایش دانش خود می توانید به نوشتار هایی در زمینه وب سرور ها و پیکربندی های آن ها،فرا گیرید.همچنین بسیار بسیار مهم است که در مورد ایمن سازی سرور ها بیاموزید.یکی از پرکاربردترین جستار در این زمینه می تواند mode_security(mode sec) باشد!و در مورد وب سرور ها هم م یتوانید در باره آپاچه که بنام ترین وب سرور های مورد استفاده می باشد دانش اندوزی نمایید.

zesht
April 1st, 2011, 13:38
مرسی
من اون مجازی و اختصاصی رو مثال زدم که منظور بروسونم که نیان بکن whm یاد بگیر
ببینید الا شما یبای پیشه من بگی می خوام طراحی سایت یاد بگیرم
من جواب میدم که باید html , css رو یاد بگیری و چندتا کتاب و چندتا منبع رو بهت معرفی می کنم
حالا اینجا هم همینطوره
من هنوز نفهمیدم باید از کجا شروع کنم که کامل همچیو بتونم بفهمم
ببینید من چند سال پیش رفتم یک کتاب گرفتم به اسم اسکارلت شروع کردم به خوندن حدود 1000 صفحه بود خوب که تموم شد فهمیدم این دوشه من یکشو هنوز نخونده بودم :"> :D
حالا اینجا هم اینجوری نشه من برم از یجا شروع کنم بعد بفهمم که نباید از اینجا شروع می کردم
خلاصه این که یکی بیاد چندتا کتاب معرفی کنه
من الا خیلی از اصطلاحات که اینجا به کار میبرند رو نمیدونم چیه ! دیگه ساده ترین همین بک آپ ONSITE

saeed25
April 1st, 2011, 13:45
دروود بر شما
من پیشنهاد می کنم نخست از همین wht خودمان آغاز به یادگیری بفرمایید و پس از آن واژه هایی را که نمی دانید بجویید و در باره آنها دانش اندوزی بفرمایید.

021teh
April 1st, 2011, 13:50
انجمن
بخش آموزشی
سرور اختصاصی
سوالات و مشکلات کمک

zesht
April 1st, 2011, 13:55
انجمن
بخش آموزشی
سرور اختصاصی
سوالات و مشکلات کمک

کلا دیگه بیخیال شدم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ببخشیدا یا واقعا کسایی که سایت هاستیگ دارند سطح علمی پایینی دارند یا این که واقعا هیچی برای یاد گرفتن نداره فقط اکانت درست کردنه
یا شما منظور منو نمی فهمید

با احترام

saeed25
April 1st, 2011, 13:59
:))
دوست گرامی،شمت نخست از فرمان های لین***ی آغاز بفرمایید،یا اگر می پندارید با ویندوز آسانتر کار می کنید،از ویندوز سرور 2003/8 آغاز به کار نمایید،و تا می توانید همه چیز آن را بیاموزید!آاما لینوکس شاید بتوان گفت کاربرد بیشتری دارد و بهتر است از لین*** آغاز نمایید.

zesht
April 1st, 2011, 21:22
آقا شما يكي از تو كوچه پيدا مي كني:dمي خواي بياريش تو كاره هاست اينجا هم اينجوري بهش معرفي مي كني ؟
ببين شما تاحالا برنامه ريزي داشتيد ؟
تو برنامه ريزي اينجوري نيست كه بگن تو برو فلا كارو بكون وقتي تموم شد بيا تا كاره بعدي رو بگم
مثلا اينجوري
اول مطالب در مورد هاست و كلا هاست چيه بخون
بعد مطالب در مورد سي پنل
بعد whm
بعد برو مطالب در مورد كه اصلا لينوكس چيه چيكار مي كنه
و....
آقا من اينا همينجوري گفتم باز نياين از رو همينا بگيدا:d
بعد ميگم مطالب اين سايت و اين كتاب رو بهت پيشنهاد ميكنم

saeed25
April 1st, 2011, 21:49
دروود
برادار،شما شناسه مرا بیفزایید تا بهتر بتوانم شما را راهنمایی نمایم.