PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معرفی چند رجیسترار

0code
November 3rd, 2020, 21:14
سلام وقت شما بخیر،
میشه چندتا شرکت خارجی که با ایرانی ها مشکل ندارند اعلام کنید من دو سه تا دامین net و com می خوتم منتقل کنم.

مینا-صیفی
November 4th, 2020, 10:07
https://www.atakdomain.com/
https://joker.com/

nimafire
November 4th, 2020, 20:16
سلام
پیشنهاد میشود مستقیم کار نکنید و با شرکت ایرانی معتبر کار کنید.

0code
November 5th, 2020, 00:03
سلام . چرا؟
متاسفانه به ایرانی ها هم دیگه اعتماد ندارم

snappserver
November 7th, 2020, 15:37
سلام . چرا؟
شرکتی همانند ایران سرور که با قیمت مناسب نیز می توانید به ثبت برسانید یا منتقل کنید، با اعتباری که دارد دچار مشکل نخواهید شد.
چه بسا که دامنه شما در رجیسترار joker.com به ثبت خواهد رسید که مشکلی برای شما به وجود نخواهد آمد.
البته که این شرکت با هویت خارجی معتبر دامنه شما را به ثبت میرساند که این امر باعث عدم وجود مشکل در آینده را نیز به همراه دارد.

SaeedFazlollahzadeh
November 7th, 2020, 15:48
سلام . چرا؟

پس چطور به پست های این تاپیک قرار هست اعتماد کنید؟ این عزیزان هم ایرانی هستند محض اطلاع شما:)
پیشنهاد می شود در فروم های خارجی با بررسی مدارک شناسایی شان سوال بپرسید که حس بی اعتمادی نسبت به (نا) هموطنان خود نداشته باشید.

شاد و موید و پیروز و سربلند باشید

0code
November 8th, 2020, 00:09
سلام. تجربه ای ندارم چندین بار ضرر کردم. اینجا می پرسم که افراد مختلف بالاخره چیزی می گن. فروم خارجی معتبر نمی دونم کدوم هاست. فقط با atakdomain رسمی حرف زدم گفت با ایرانی ها مشکلی نداره.

- - - Updated - - -

آیا سایتی هست تعداد دامنه های ثبت شده ی هر شرکت ایرانی رو بیان کنه ؟؟؟

مینا-صیفی
November 8th, 2020, 09:52
سلام. تجربه ای ندارم چندین بار ضرر کردم. اینجا می پرسم که افراد مختلف بالاخره چیزی می گن. فروم خارجی معتبر نمی دونم کدوم هاست. فقط با atakdomain رسمی حرف زدم گفت با ایرانی ها مشکلی نداره.

- - - Updated - - -

آیا سایتی هست تعداد دامنه های ثبت شده ی هر شرکت ایرانی رو بیان کنه ؟؟؟
1.2 شرکت میشناسم که با اتک دامین به شما معرفی کردم این رجیسترار ترکیه ای هست مشکلی با ایران ندارند و خیلی هم کاربر دارند از این رجیسترار خودم هم دارم اگر خواستید شرکت معرفی کنم ازشون بخرید یا مستقیم از خودشون

tabanpay
November 8th, 2020, 17:23
name.com
namecheap
joker
namesilo
ادرس فیک هم بدید اکیه گیر نمیدن

0code
November 8th, 2020, 17:31
یه سوال پرداخت ارزی من خب نمی تونم انجام بدم می خوام از شرکت های ایرانی که همچین کاری انجام می دن استفاده کنم.
اون شرکت ثبت دامین بعدا می تونه گیر بده چرا این شرکت ها پرداخت کردن؟؟
اگه بله در این زمینه راهنمایی می کنید؟

tabanpay
November 8th, 2020, 19:21
نه معمولا گیر نمیدن با پی پل بگید پرداخت کنند

0code
November 9th, 2020, 21:48
1.2 شرکت میشناسم که با اتک دامین به شما معرفی کردم این رجیسترار ترکیه ای هست مشکلی با ایران ندارند و خیلی هم کاربر دارند از این رجیسترار خودم هم دارم اگر خواستید شرکت معرفی کنم ازشون بخرید یا مستقیم از خودشون

سلام.
مستقیم دامین رو منتقل کنیم مثلا بعد از چندماه اینا مدرک مثلا پاسپورت و ... نمی خواد و گیره بده مدرک بین المللی می خواد ؟ چون فعلا پاسپورت ندارم

مینا-صیفی
November 9th, 2020, 23:38
سلام.
مستقیم دامین رو منتقل کنیم مثلا بعد از چندماه اینا مدرک مثلا پاسپورت و ... نمی خواد و گیره بده مدرک بین المللی می خواد ؟ چون فعلا پاسپورت ندارم
شما که این چندین شک تردید و دغدغه دارید از شرکت های داخلی معتبر زیادی هستن دامنه خود را ثبت یا منتقل کنید مشکلی نداره که سالها هم میلیون ها ادم از شرکت ها داخلی دامنه دارند نیاز به این همه وسواسیت نیست بنظرم بهتره از شرکت ها بخرید مطمئن تره و پشتیبانی به عهده انها هست و متخصص این کار هستند و با رجیسترار های بدون تحریم کار میکنند انهایی هم با رجیسترار هایی که تحریم هستن کار میکنند با مدارک مطمئن رجیستر هستن و موردی هم پیش بیاد اتفاقی برای دامنه نمیفته نهایتا منتقل میکنند رجیسترار دیگه اگر تحریم اینده کنند و این کار ها را خوده شرکت انجام میده بنظرت از داخل بگیرید

0code
November 10th, 2020, 10:36
سلام یک سوال اگر شرکت که دامین ازش بگیریم تعطیل شه و کلا غیب شه چه اتفاقی برای دامین می افته؟

مینا-صیفی
November 10th, 2020, 12:22
سلام یک سوال اگر شرکت که دامین ازش بگیریم تعطیل شه و کلا غیب شه چه اتفاقی برای دامین می افته؟
کد انتقال دارید میتونید شرکت دیگه منتقل کنید به راحتی این سوال شما سوال 10 سال پیش من هم بوده
حتما وقتی دامنه از هر جایی که گرفتید در پنل کاربری سایت شرکت مربوطه کد انتقال EPP Code را بگیرید جایی ذخیره پیش خود داشته باشید که هر زمان خواستید انتقال بدید .
شرکت ها فقط ثبت کننده هستن نماینده هستن دامین شما در رجیسترار مرکز ثبت میشه مثلا اگر شرکتی نابود بشه قبل از پایان اعتبار توسط کد انتقالی که گفتم میتونید شرکت دیگه منتقل کنید بدون مشکل
همچنین ایمیل اصلی خودتون ثبت باشه در whois دامنه .

k-h
November 10th, 2020, 12:56
درود
شرکت های رجیسترار مستقیم بخواین کار کنید
atakdomain ترکیه
joker آلمان
hexonet آلمان و کانادا
شرکت های خوبی به نظر میان و مشکلی هم ندارند با ایرانی ها فعلا

اگر چند تا دامنه هست به صرفه نیست مستقیما با این شرکت ها کار کنید
چون پلن های تخفیفی به شما زیاد نمیدن
با شرکت های معتبر ایرانی که سابقه چندین ساله دارند و به این راحتی ها میدون رو خالی نمیکنند کار کنید مشکلی براتون پیش نمیاد

0code
November 10th, 2020, 14:27
با این هم حرف زدم reg.com روسی که گفت مشکلی نداره. حالا نمی دونم معتبر هست یا نه ولی تو روسیه که برتر هست.

یه سوالی که هست: مثلا اگه با این شرکت های خارجی از نظر تحریم و مدارک و غیره مشکل خودیم دامین رو چیکار می کنن برای خودشون برمی دارن ؟ ساسپند می کنن؟ می ذارن منتقل کنی جای دیگه؟

Cr0w
November 17th, 2020, 21:35
واسه کار وارز چی پیشنهاد میدید؟
مثلا سایتی که موزیک باشه و کپی رایت و زیر پا بزاره برا ثبت دامین؟
یا مثلا فیلم باشه به زبان انگلیسی نمونه :https://skidrow.pw/

dimohost
November 22nd, 2020, 17:54
یه سوال پرداخت ارزی من خب نمی تونم انجام بدم می خوام از شرکت های ایرانی که همچین کاری انجام می دن استفاده کنم.
اون شرکت ثبت دامین بعدا می تونه گیر بده چرا این شرکت ها پرداخت کردن؟؟
اگه بله در این زمینه راهنمایی می کنید؟
سلام
كد انتقال رو بگيريد و همينجا از طريق شركت هاي داخلي خودمون منتقل كنيد

0code
November 24th, 2020, 15:15
سلام.
پیشنهاد دادید از شرکت های معتبر خرید کنم.
رفتم مثلا ایران سرور : پنل اصلی نمی دهد یک شرکت دیگر هم نمی دهد.
خب شما بگویید چگونه اعتماد کنیم ؟؟