توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساخت مدارک فیلیپین برای پیپل فلگ خورده
dandan
October 28th, 2020, 00:55
سلام
من یه اکانت دارم که ماه هاست استفاده میکنم بدون مشکل ولی با مشخصات فیک فیلیپین ساختم.
الان یه فلگ خورده که عکسش رو ضمیمه میکنم. بیشتر از 3 ماهه اینطوره و همچنان میتونم از حساب استفاده کنم بدون مشکل ولی میگه باید مدارک هم آپلود کنی.
از اونجایی که نمیخوام اکانت لیمیت شه نیاز به مدارک دارم.
اگر کسی میتونه با قیمت مناسب و تضمینی انجام بده ممنون میشم اعلام کنه.
این هم تصویر پیغام:
40718
supportsc
October 28th, 2020, 11:37
سلام و احترام
تیکت ارسال کنید
https://hostbaran.com/cp/submitticket.php
javadk
October 28th, 2020, 17:56
چه مدارکی خواسته ازتون ؟
speednet
October 28th, 2020, 20:55
سلام من یه اکانت دارم که ماه هاست استفاده میکنم بدون مشکل ولی با مشخصات فیک فیلیپین ساختم. الان یه فلگ خورده که عکسش رو ضمیمه میکنم. بیشتر از 3 ماهه اینطوره و همچنان میتونم از حساب استفاده کنم بدون مشکل ولی میگه باید مدارک هم آپلود کنی. از اونجایی که نمیخوام اکانت لیمیت شه نیاز به مدارک دارم. اگر کسی میتونه با قیمت مناسب و تضمینی انجام بده ممنون میشم اعلام کنه. این هم تصویر پیغام: 40718
سلام
اول از همه باید بدونید که پی پال بگیر نگیر داره طبق تجربه عرض میکنم
بعد از تقریبا اسفند ۹۸ به این ور پاس فتوشاپ رو به هیچ وجه قبول نمیکنن
می تونیم مدارک ایدی کارت رو براتون اوکی کنیم بدیم به پی پال که آیدی کارت چاپ میشه روی کارت پی وی سی و عکسش به پی پالارسال میشه باز این هم بگیر نگیر داره ۱۰۰ در ۱۰۰ نیست
dandan
October 28th, 2020, 23:42
چه مدارکی خواسته ازتون ؟
دو تا گزینه داره نمیدونم هر دوتاش رو میخواد یا یکیش
Proof of address
Proof of identity
- - - Updated - - -
سلام
اول از همه باید بدونید که پی پال بگیر نگیر داره طبق تجربه عرض میکنم
بعد از تقریبا اسفند ۹۸ به این ور پاس فتوشاپ رو به هیچ وجه قبول نمیکنن
می تونیم مدارک ایدی کارت رو براتون اوکی کنیم بدیم به پی پال که آیدی کارت چاپ میشه روی کارت پی وی سی و عکسش به پی پالارسال میشه باز این هم بگیر نگیر داره ۱۰۰ در ۱۰۰ نیست