PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بک آپ گرفتن از هاست ؟!

mory_fun
October 27th, 2020, 01:23
سلام دوستان

بنده چند تا هاست دارم

میخوام سرویس هاست بک اپ تهیه کنم یا هاست دانلود یا هاستی که مناسب برای موارد زیر باشه

میخوام هر 3 تا هاستم فول بک اپ بگیره اتومات بره به این هاسته و بک اپ های از 3 روز ماقبل رو حذف بکنه، دقیقا چی لازمه و چه کار باید بکنم ؟ کرون جاب + فایل php ?

مورد بعدی ایا راهی هست که فقط دیتابیس بک اپ گرفته بشه و فرستاده بشه به هاست دیگری ؟ هاست دیگه باید چی باشه ؟
موردی هست که بک اپ از فایل های خاص گرفته بشه و فرستاده بشه به هاست دیگر ؟

ممنون میشم دوستان توضیح کامل بدن (هاست از جایی تهیه میشه و نیاز به سرویس ندارم )

azad222
October 27th, 2020, 01:48
سلام
اسکریپت php برای اینکار هست یا اگر برنامه نویس هستی. ولی هاست های اشتراکی بک آپ بگیری کمی فشار به سرور بیاد میبندن هاستت رو.

mory_fun
October 27th, 2020, 02:05
سلام
اسکریپت php برای اینکار هست یا اگر برنامه نویس هستی. ولی هاست های اشتراکی بک آپ بگیری کمی فشار به سرور بیاد میبندن هاستت رو.

سلام
فایل رو کجا بگیرم ؟ کامل توضیح بدین اگ ممکنه

azad222
October 27th, 2020, 02:19
باید یک فایل php بسازی داخلش کدی بنویسی که فایل بک آپ تولید کنه بعد از اینکار یک کران جاب میسازی که بره روی فایل php، فایل پی اچ پی باید بک آپ رو به یک جایه دیگه با استفاده از پروتکل ftp ارسال کنه. همین

mory_fun
October 27th, 2020, 02:23
باید یک فایل php بسازی داخلش کدی بنویسی که فایل بک آپ تولید کنه بعد از اینکار یک کران جاب میسازی که بره روی فایل php، فایل پی اچ پی باید بک آپ رو به یک جایه دیگه با استفاده از پروتکل ftp ارسال کنه. همین
پروسش رو متوجه شدم

اون دستور php رو نمیدونم

azad222
October 27th, 2020, 16:39
کد بگ آپ گیری در اینترنت زیاد هست.

mory_fun
October 27th, 2020, 20:03
کد بگ آپ گیری در اینترنت زیاد هست.
اون موردی که حذف کنه نیست
اگه داری بده

SaeedFazlollahzadeh
October 27th, 2020, 20:36
سلام دوستان

بنده چند تا هاست دارم

میخوام سرویس هاست بک اپ تهیه کنم یا هاست دانلود یا هاستی که مناسب برای موارد زیر باشه

میخوام هر 3 تا هاستم فول بک اپ بگیره اتومات بره به این هاسته و بک اپ های از 3 روز ماقبل رو حذف بکنه، دقیقا چی لازمه و چه کار باید بکنم ؟ کرون جاب + فایل php ?

مورد بعدی ایا راهی هست که فقط دیتابیس بک اپ گرفته بشه و فرستاده بشه به هاست دیگری ؟ هاست دیگه باید چی باشه ؟
موردی هست که بک اپ از فایل های خاص گرفته بشه و فرستاده بشه به هاست دیگر ؟

ممنون میشم دوستان توضیح کامل بدن (هاست از جایی تهیه میشه و نیاز به سرویس ندارم )

پروسش رو متوجه شدم

اون دستور php رو نمیدونم

اون موردی که حذف کنه نیست
اگه داری بده

سلام دوست عزیز
شما توضیحات کامل نیاز دارید؟ یا کد کامل که تست شده باشد و کار کند و اگر هم مشکلی داشت برای شما عیب یابی شود؟

RezaDev
November 17th, 2020, 15:01
سلام وقت بخیر
با استفاده از پلاگین جت بک آپ در سی پنل این امکان وجود داره