سلام من فایل و پوشه های دایرکتوری www یا همان روت هاست خودم رو پاک کردم الان چطوری بازگردوندم ؟
توی فایل منیجر قدیمی یه سطل زباله هست اما نمی دونم چطوری بازش گردونم مطمئناً رفته اونجا نه ؟
بک آپم هم قبلش از کل سی پنل گرفتم backup/wizard اما اکسترکتش که میکنم پوشه ها و فایل public_html اصلاً توش نیست در حالی که قبل از حذفشون بک آپ گرفته بودم :( خواهشاً یکی کمک کنه بدجوری اعصابم داغونه
tmfar
February 27th, 2011, 17:30
یکی نیست به داد ما برسه ؟
irlogo
February 27th, 2011, 17:47
بک آپ رو به مدیر سرور بدهید تا براتون بازگردانی کنه
tmfar
February 27th, 2011, 19:35
اون سطل آشغال رو چاره ای نیست ؟ وی پی اس هستم عزیز خودم باید ریستور کنم
رو هاست اکسترکت کردم فول بک آپ رو اصلاً public_html توش نبود !!
irlogo
February 27th, 2011, 19:40
اگه WHM داری توی home بک آپ رو منتقل کم و بعدش از ابزار backup ریستور کن
پوشه Public_html در یک فایل زیپ شده به نام homedir.tar می باشد
نحوه باز کردن فایل .tar How to Extract and Create Archive files via SSH Tutorial (http://www.siteground.com/tutorials/ssh/ssh_extracting.htm)
tmfar
February 27th, 2011, 23:44
اصلاً مساله اکسترکت نیست اصلاً تو این شاخه homedir چیزی نیست
---------- Post added at 09:46 PM ---------- Previous post was at 08:27 PM ----------
up
---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
up
---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------
یکی لااقل این سطل آشغال سی پنل رو بگه چطوری به داخلش دسترسی داشته باشم ؟ از ssh از خود سی پنل که میرم روش کلیک می کنم میگه می خوای خالی کنم ؟ داخلشو نمیاره اصلاً که بزنم ریستور کنم
m_dg_farari
February 28th, 2011, 00:58
دوست من ، شما میتونید مراحل زیر رو طی کنید:
فول بکاپی که گرفتید از هاستتون رو به پوشه ی /home منتقل کنید.
حالا به WHM برید. به قسمت Restore a full backup or cpmove برید
حالا اسم فایل بک آپ رو توی یک فیلد اونجا هست میبینید. اسم رو کپی میکنید در جلو فیلد Enter the username for the account you wish to restore: و بعدش Restore رو میزنید.
صبر کنید تا کامل ریستور بشه و به شما پیغام Complete شدن ریستور رو بده.
نکته: به احتمال 99% یک اروری به شما میده مبنی بر اینکه The username is already exist که یعنی یوزر نیم این اکانت الآن در سرور وجود داره. پس قبل از ریستور کردن باید کلا این اکانت رو حذف کنید.
در مورد سطل زباله هم بنده به شخصه تا به الآن کار نکردم.
tmfar
February 28th, 2011, 13:20
این خطا رو داد :
Sorry, the copy failed. Unable to find the cpanel user file. Is the archive missing (cwd: /home/cprestore loaded back/cp/back)?
checked 12 files.....