ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش صفر تا صد مدیریت سرور مجازی

mirmohsen
October 17th, 2020, 13:53
سلام.من برای سایت اختصاصی جدیدم باید سرور مجازی بگیرم. اما تمایل دارم مباحث مدیریت سرور مجازی از لحاظ نصب پلاگین ها و امنیت و سرعت رو یاد بگیرم.شما دوستان اموزش و پکیجی در این زمینه سراغ دارید که صفر تا صد منو راهنمایی کنه؟حتی هزینه هم داشته باشه مهم نیست

SaeedFazlollahzadeh
October 17th, 2020, 15:36
سلام

خلاصه اگر عرض کنم: شما باید با مفاهیمی که در دوره های lpi1 و lpi2 وجود داره آشنایی داشته باشید و مابقی هم بسته به مشکلی که بهش برخورد می کنید و روش رفع مشکل و کمی هم راه حل مبتکرانه گاها برای رفع اون مشکل، متفاوت هست. بحث امنیت هم بیشتر مربوط به lpi3 هست. و این ها رو اگر برای یکی دو بار بخواهید بدونید احتمالا طی سه تا شش ماه یاد بگیرید. هم آموزش های رایگان و مطالب رایگان وجود داره، هم آموزش های پولی و هم کلاس های آنلاین که می تونید ثبت نام کنید.

اگر هم خواستید امکان آموزش به صورت ساعتی و هر ساعت هم ۵۰۰ هزار تومان چه از طریق ضبط ویدئو اختصاصی برای شما و چه آموزش مرحله به مرحله با اسکایپ یا چیز دیگر و موارد لازم و ضروری قابل ارائه هست.
مایل بودید از طریق تلگرام امضا در تماس باشید.

PSW
October 17th, 2020, 16:16
چهت راهنمایی در تماس باشید

https://t.me/gigohost_support

ULTRAWEB
October 17th, 2020, 18:17
فقط کلمه زبان یادبگیر لینوکس یاد بگیر :71:

dizzel
February 23rd, 2021, 16:14
ژنراتور را می توان به عنوان تجهیزاتی که انقلابی در بخش صنعت ایجاد کرد ، دانست. این تجهیزات مفید در بخش های زیادی قابلیت کارکرد دارند. به عنوان مثال می شود از آن ها در ساختمان های مسکونی ، بیمارستان ها ، کارخانه ها ، شرکت ها و بسیاری از صنایع کوچک و بزرگ استفاده کرد. به طور کلی در هر جایی که به برق اضطراری نیاز باشد، یا دسترسی به برق شهری امکان پذیر نباشد و یا هزینه بردار باشد، می توان از ژنراتور ها استفاده نمود.