ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک برای دکد کردن یک اسکریپت

hasaniranshahi
October 16th, 2020, 18:15
سلام به دوستان
کسی هست بتونه یک اسکریپت whmcs رو برای من دکد کنه؟ هزینه هم پرداخت میشه.

SaeedFazlollahzadeh
October 16th, 2020, 18:23
سلام

خود whmcs مد نظر هست یا پلاگین دیگری؟

hasaniranshahi
October 16th, 2020, 18:25
یک پلاگین

SaeedFazlollahzadeh
October 16th, 2020, 18:32
با چه نرم افزاری کد شده؟
ioncube loader؟ zend؟ یا غیره؟

hasaniranshahi
October 16th, 2020, 18:36
ionCube

SaeedFazlollahzadeh
October 16th, 2020, 19:01
سلام

هر تک فایل با پسوند .php مبلغ ۳ میلیون تومان

مایل بودید پیام ارسال کنید.

sam_pontiac
October 18th, 2020, 21:24
سلام

/:) :39:
با احترام، عجیب ترین قیمتی بود که شنیدم !

فرض بگیریم که پلاگین قیمتش باشد 1000 دلار ، و با دلار 30 هزار تومانی = 30 میلیون تومان ( چه بسا که قیمت یک پلاگین معمول، بسیار کمتر از این مقدار هست )
و یا فرض بگیریم نسخه OpenSource اون پلاگین توسط توسعه دهنده هم ارائه بشه با مبلغ دو برابر ( مثلا 2 هزار دلار که تقریبا میشود 60 میلیون تومان ) "فرض محال مثلا"

کلا هم 100 فایل داشته باشه و همه فایلها هم انکد شده باشند، دیکد شدن هر فایل به قیمت 3 میلیون تومان = 300 میلیون تومان ؟
و یا 50 فایل انکد شده داشته باشه ...
مینیموم قیمت جهانی ( با در نظر گرفتن نسخه PHP و ... ) بین 10 دلار تا 30 دلار. ( در نهایت هر فایل تا 1 میلیون تومان )
فارغ از نسخه ioncube و php و شیوه دیکد فایل و ...

خدایی نکرده قصد تخریب و یا اینکه کار شما رو زیر سوال ببرم نداشتم، فقط حساب کتاب ذهنیم رو نوشتم.
چون مبنای قیمت اعلامی شما واقعا برای شخص بنده مشخص نیست و عجیب بود !

موفق باشید.

SaeedFazlollahzadeh
October 18th, 2020, 22:34

فرض بگیریم که پلاگین قیمتش باشد 1000 دلار ، و با دلار 30 هزار تومانی = 30 میلیون تومان ( چه بسا که قیمت یک پلاگین معمول، بسیار کمتر از این مقدار هست )
و یا فرض بگیریم نسخه OpenSource اون پلاگین توسط توسعه دهنده هم ارائه بشه با مبلغ دو برابر ( مثلا 2 هزار دلار که تقریبا میشود 60 میلیون تومان ) "فرض محال مثلا"

کلا هم 100 فایل داشته باشه و همه فایلها هم انکد شده باشند، دیکد شدن هر فایل به قیمت 3 میلیون تومان = 300 میلیون تومان ؟
مینیموم قیمت جهانی ( با در نظر گرفتن نسخه PHP و ... ) بین 10 دلار تا 30 دلار. ( در نهایت هر فایل تا 1 میلیون تومان )

خدایی نکرده قصد تخریب و یا اینکه کار شما رو زیر سوال ببرم نداشتم، فقط حساب کتاب ذهنیم رو نوشتم.

موفق باشید.
من جایی ندیدم استارتر حرفی از میزان بودجه بزنند و من هم مبلغ خودم رو گفتم. همون طور که یک پروژه رو شما در پونیشا با ۱۰۰ هزار تومن هم می تونید به یک فریلنسر بسپارید و با ۱۰۰ میلیون تومن هم میشه.
و جسارتا قرار هم نیست که مبنای قیمت کسی برای کسی مشخص باشه :) نحوه محاسبه قیمت شما هم محترم دوست عزیز :)

شاد و پیروز باشید

1wp.ir
October 19th, 2020, 07:20

موفق باشید.

با اجازه و احترام خدمت دوستان .

برای کسی که این پلاگین ارزش داشته باشه و کار راه انداز باشه این مبلغ و حتی مبالغ بیشتر هم توجیه اقتصادی داره .

اما در مورد فرضیاتی که مطرح کردید فقط چند مورد رو عرض کنم پلاگین های وردپرس رو عرض کنم پلاگین و یا تمی ندیدم به این قیمت باشه و یا حتی نزدیک به این قیمت ها .
در مورد انکد هم تا جایی که می دونم و دیدم فقط یک و یا چند فایل اصلی رو انکد می کنن و ندیدم جایی و لزومی نداره بخوان کل پلاگین رو انکد کنن
تعداد 100 فایل هم که گفتید کمی اغراق شده

sam_pontiac
October 19th, 2020, 12:29
من جایی ندیدم استارتر حرفی از میزان بودجه بزنند و من هم مبلغ خودم رو گفتم. همون طور که یک پروژه رو شما در پونیشا با ۱۰۰ هزار تومن هم می تونید به یک فریلنسر بسپارید و با ۱۰۰ میلیون تومن هم میشه.
و جسارتا قرار هم نیست که مبنای قیمت کسی برای کسی مشخص باشه :) نحوه محاسبه قیمت شما هم محترم دوست عزیز :)

شاد و پیروز باشید

بله، حرف شما متین و صحیح.صرفا نظر شخصی بنده بود در خصوص قیمتی که گفتید و اجباری در اینکه شما مبنای قیمت دهی‌تون رو بگید وجود نداشت.

با اجازه و احترام خدمت دوستان .

برای کسی که این پلاگین ارزش داشته باشه و کار راه انداز باشه این مبلغ و حتی مبالغ بیشتر هم توجیه اقتصادی داره.

اما در مورد فرضیاتی که مطرح کردید فقط چند مورد رو عرض کنم پلاگین های وردپرس رو عرض کنم پلاگین و یا تمی ندیدم به این قیمت باشه و یا حتی نزدیک به این قیمت ها .
در مورد انکد هم تا جایی که می دونم و دیدم فقط یک و یا چند فایل اصلی رو انکد می کنن و ندیدم جایی و لزومی نداره بخوان کل پلاگین رو انکد کنن
تعداد 100 فایل هم که گفتید کمی اغراق شده

در مثال بنده صرفا بالاترین قیمتها برای ماژول در نظر گرفته شده.
چه بسا اگر با 100 دلار و 50 دلار قیمت ماژولها مقایسه میشد، بیشتر موضوع "فاقد توجیه اقتصادی بودن قضیه" بولد میشد.

در اصل موضوع صحبت از پلاگین whmcs هست و نه وردپرس.
در خصوص تعداد فایل، اغراق نشده دوست عزیز و همچنین پلاگین‌های وردپرس اکثرا اپن سورس هستند و باز هم در پلاگین‌های وردپرس داریم که بالای 300 فایل PHP و حتی بیشتر دارند ( Peepso و امثالهم یک مورد )
هستند ماژول‌های مدیریت کلود برای WHMCS که بعنوان مثال یک ماژول مدیریت دیجیتال اوشن ، هتزنر، لینود و ... که یک ماژول AIO هم بود، تماما با ioncube کد شده ( بالغ بر 250 فایل ).
در خصوص قیمت هم، اگر شما مرجع خودتون رو از CodeCanyon به سمت دیگری بچرخونید، قیمتهای بالای 99 دلار هم پیدا خواهید کرد.
پلاگین Erp برای وردپرس که اسم کاملش رو خاطرم نیست ، لایسنس ماهیانه 1529 دلار.( چیزی که تمام CRM ها رو هم پشتیبانی میکنه )
پلاگین LinkTrackr که یه پلاگین کاربردی معمول هست، 499 دلار ( سالانه )
پلاگین Booking Calendar (https://codefearnew-codefear.netdna-ssl.com/wp-content/content/2014/01/expensive-wordpress-9.jpg)برای وردپرس ، قیمت از رایگان تا 2499 دلار
پلاگین Wp Compare (https://codefearnew-codefear.netdna-ssl.com/wp-content/content/2014/01/expensive-wordpress-10.jpg)با قیمت ماهیانه 247 یورو و یکبار پرداخت 24700 یورو.
اینها صرفا چند موردی بود که خاطرم بود.پلاگین‌های کاربردی برای وردپرس بیش از این قیمتها هم هستند که اتفاقا برای استفاده کننده‌هاشون ارزشمند هم هست.

اینکه شما تا بحال با چنین موضوعی مواجه نشدید، دلیل بر این نیست که وجود ندارد.
موفق باشید.

mahdy777
October 19th, 2020, 14:09
سلام

دوستمون سام واقعا درست میگن خیلی دیگه دندون گردی میشه

استارتر عزیز شما با سایت https://easytoyou.eu با پرداخت 10 دلار (اگر اشتباه نکنم با پر پرش 30 دلار) هر چند تا فایل که داشته باشید میتونید برای مدت یک ماه دیکد کنید، همه این دوستانی هم که میخوان دیکد کنن از همین سایت استفاده میکنن

بقیه سایت ها هم فوق فوقش هر فایلی 7 دلار میگیرن ایشون چطوری هر فایلی 3 میلیون حساب کرده جای تعجب داره... یعنی دلال خونه هم انقدر دندون گرد نیست... دوستانی که این مورد میدونن حمایت میکنن واقعا تعجب داره اگر نمیدونید هم لطفا حمایت نکنید البته اگر هر دو اکانت یکی نیستید

SaeedFazlollahzadeh
October 19th, 2020, 14:46
دوستمون سام واقعا درست میگن خیلی دیگه دندون گردی میشه

استارتر عزیز شما با سایت https://easytoyou.eu با پرداخت 10 دلار (اگر اشتباه نکنم با پر پرش 30 دلار) هر چند تا فایل که داشته باشید میتونید برای مدت یک ماه دیکد کنید، همه این دوستانی هم که میخوان دیکد کنن از همین سایت استفاده میکنن

بقیه سایت ها هم فوق فوقش هر فایلی 7 دلار میگیرن ایشون چطوری هر فایلی 3 میلیون حساب کرده جای تعجب داره... یعنی دلال خونه هم انقدر دندون گرد نیست... دوستانی که این مورد میدونن حمایت میکنن واقعا تعجب داره اگر نمیدونید هم لطفا حمایت نکنید البته اگر هر دو اکانت یکی نیستید
این که حق به جانب صحبت می کنید و متوجهش نشید خیلی آزاردهنده هست.
در مثالی که برای دوست عزیز مون sam_pontiac زدم هم گفتم: همون طور که یک پروژه رو شما در پونیشا با ۱۰۰ هزار تومن هم می تونید به یک فریلنسر بسپارید و با ۱۰۰ میلیون تومن هم میشه
شما هم اگر تواناییش رو دارید خودتون یا ابزار کافی رو دارید استارتر رو راهنمایی کنید یا خودتون قیمت خودتون رو اعلام کنید.

این که هنوز درگیر قیمت باشید تعجب می کنم. اگر شما بلدید قیمت خودتون رو به استارتر اعلام کنید. واحد سایت مذکور هم یورو هست.

همه این دوستانی هم که میخوان دیکد کنن از همین سایت استفاده میکنن
اگر منظور شما بنده بودم که لطفا جمع نبندید! تا از جیزی مطمئن نشدید چیزی رو بیان نکنید دوست عزیز :)

شاد، موفق، پیروز، سربلند و خوب باشید و افکار خوب و مثبت همیشه داشته باشید

shervin110
October 20th, 2020, 13:06
موقعی من میتونم به صحبت و قیمت کسی انتقاد کنم که خودم اون فعالیت و کار رو بتونم با کیفیت بهتر و قیمت کمتر دکد کنم .

من استارتر رو نمیشناسم و دوستانی هم که قیمت های خودشون رو دادند . ولی قیمت های سایت های اون ور آب که درست و درمون بتونه قایل رو دکد کنه و سالم تحویل بده همچین کم هم نیست و البته سایت های آماده به درد بخوری ندیدم ، جز کارهایی تو فروم های خارجی که فایلی از 3 دلار تا 100 دلار قیمت دادند .
اگر کسی میتونه با قیمت کمتر و با تضمین سلامت و کارائی فایلی رو دکد کنه بسم الله . این جا محل رقابت هست وگرنه حرف باد هواست :d

mahdy777
October 20th, 2020, 19:57
این که حق به جانب صحبت می کنید و متوجهش نشید خیلی آزاردهنده هست.
در مثالی که برای دوست عزیز مون sam_pontiac زدم هم گفتم: همون طور که یک پروژه رو شما در پونیشا با ۱۰۰ هزار تومن هم می تونید به یک فریلنسر بسپارید و با ۱۰۰ میلیون تومن هم میشه
شما هم اگر تواناییش رو دارید خودتون یا ابزار کافی رو دارید استارتر رو راهنمایی کنید یا خودتون قیمت خودتون رو اعلام کنید.

این که هنوز درگیر قیمت باشید تعجب می کنم. اگر شما بلدید قیمت خودتون رو به استارتر اعلام کنید. واحد سایت مذکور هم یورو هست.

اگر منظور شما بنده بودم که لطفا جمع نبندید! تا از جیزی مطمئن نشدید چیزی رو بیان نکنید دوست عزیز :)

شاد، موفق، پیروز، سربلند و خوب باشید و افکار خوب و مثبت همیشه داشته باشید

بنده خیلی وقت پیش با این سایت کار کردم و واحد پولی یادم نبود (هرچند قیمت هم درست یادم نبود) شما که واحد پولی با لحنی که دوست داری تمسخر کنی و حرف دیگه ای نداری برای گفتن معلوم دلالی بیش نیستید.

اگر غیر این بود می اومدی میگفتی نه بنده باید پول برنامه فلان بدم برای دی کد و انقدر ساعت زمان بزارم برای برداشتن لایسنس و در آخر با این بر آورد این قیمت که دادم منصفانه هست ،همون پونیشا که میگید تفافوت توی ماژولار نویسی و ساده نویسی هستش که اگر هر دو ساده بنویسن و یکی 100 هزار بگیر و یکی 100 میلیون فقط فرقشون دلال بودنشونه

دلیل جمع بستنم این که مثل شما دلال زیاد شده.

"شما هم اگر تواناییش رو دارید خودتون یا ابزار کافی رو دارید استارتر رو راهنمایی کنید یا خودتون قیمت خودتون رو اعلام کنید."
توی پست قبل راهنمایی کردم ولی کسی که خوابه و فقط میخواد یه جوابی بده هر چند ابلهانه و نمیخواد که متوجه بشه بنده مقصر نیستم

"اگر منظور شما بنده بودم که لطفا جمع نبندید! تا از جیزی مطمئن نشدید چیزی رو بیان نکنید دوست عزیز"
عزیز داری با این کاره حرف میزنی ها، میخوای بگی روشت فقط برای خودته؟؟ چرا از روشت فیلم نمیگیری؟؟ برنام باید نوشته باشی دیگه، الان یه دونه ionCube ورژن 10 اول کد کن بعد دی کد کن فیلمش بده ما بگیم نه واقعا یه چیزی داره وگرنه قبول کردی که فقط فقط دلای بیش نیستی

این بحث هم داره به نا کجا آباد می کشه و شما حتما فقط میخوای جواب بدی و جواب چی باشه مهم نیست چون وقتت فقط برای متقادی کردن داره تلف میشه (دلالی) و به این کار عادت دارید

بنده راهنماییم کردم ستارتر عزیز یا دیگر دوستان اگر متوجه نشدید بنده خصوصی در خدمتم

SaeedFazlollahzadeh
October 20th, 2020, 20:12
بنده خیلی وقت پیش با این سایت کار کردم و واحد پولی یادم نبود (هرچند قیمت هم درست یادم نبود) شما که واحد پولی با لحنی که دوست داری تمسخر کنی و حرف دیگه ای نداری برای گفتن معلوم دلالی بیش نیستید.

اگر غیر این بود می اومدی میگفتی نه بنده باید پول برنامه فلان بدم برای دی کد و انقدر ساعت زمان بزارم برای برداشتن لایسنس و در آخر با این بر آورد این قیمت که دادم منصفانه هست ،همون پونیشا که میگید تفافوت توی ماژولار نویسی و ساده نویسی هستش که اگر هر دو ساده بنویسن و یکی 100 هزار بگیر و یکی 100 میلیون فقط فرقشون دلال بودنشونه

"شما هم اگر تواناییش رو دارید خودتون یا ابزار کافی رو دارید استارتر رو راهنمایی کنید یا خودتون قیمت خودتون رو اعلام کنید."
توی پست قبل راهنمایی کردم ولی کسی که خوابه و فقط میخواد یه جوابی بده هر چند ابلهانه نمیخواد که متوجه بشه بنده مقصر نیستم

این بحث هم داره به نا کجا آباد می کشه و شما حتما فقط میخوای جواب بدی و جواب چی باشه مهم نیست چون وقتت فقط برای متقادی کردن داره تلف میشه (دلالی) و به این کار عادت دارید

بنده راهنماییم کردم ستارتر عزیز یا دیگر دوستان دیگه انتخاب با خودتونه.
سلام
علت بولد کردن یورو هم تمسخر نبوده. صرفا بولد کردم که اطلاع داده باشم به یورو هست و اگر کسی وارد سایت شد و به هر دلیلی چشمش به واحد پولی نیافتاد تبدیل رو بر مبنای یورو حساب کنه.
این که بگم فلان قدر باید زمان صرف کنم و از فلان برنامه هم استفاده کنم اصطلاها 'اظهر من الشمس' هست. چون از بولد خوش تون نیومد بین کوتیشن مارک نوشتم. خب طبیعتا داره وقت و تجربه و غیره صرف میشه و شما که حداقل خودتون در حوزه آی تی هستید دیگه نباید به اون سمت قضیه فکر کنید (نظر شخصی).
در خصوص دلال بودن هم بله حق با شماست. من همین جا بحث رو به احترام شما جمع می کنم. چون بحث غیرمنطقی باعث ضررهایی برای فردی میشه که بحث غیرمنطقی رو از فرد غیرمنطقی گوش میده و تقریبا هیچ وقت عادت به این کار نداشتم.

استارتر: صرفا به جهت این که دوستان خوش شون نیومده یا سخت شون بوده به هر دلیلی، در تاپیک می نویسم: تا یک هفته هم گارانتی داده میشه که فایل ها به درستی و بدون مشکل دیکد شده باشند.

SaeedFazlollahzadeh
October 20th, 2020, 23:18

توی پست قبل راهنمایی کردم ولی کسی که خوابه و فقط میخواد یه جوابی بده هر چند ابلهانه و نمیخواد که متوجه بشه بنده مقصر نیستم

"اگر منظور شما بنده بودم که لطفا جمع نبندید! تا از جیزی مطمئن نشدید چیزی رو بیان نکنید دوست عزیز"
عزیز داری با این کاره حرف میزنی ها، میخوای بگی روشت فقط برای خودته؟؟ چرا از روشت فیلم نمیگیری؟؟ برنام باید نوشته باشی دیگه، الان یه دونه ionCube ورژن 10 اول کد کن بعد دی کد کن فیلمش بده ما بگیم نه واقعا یه چیزی داره وگرنه قبول کردی که فقط فقط دلای بیش نیستی

بنده راهنماییم کردم ستارتر عزیز یا دیگر دوستان اگر متوجه نشدید بنده خصوصی در خدمتم
دوست عزیزی که ادیت کردی و لفظ دلال رو بولد کردی. بذارید بگم که این کار من همون طور که در پست قبلی هم گفتم دلالی نیست ولی خب بحث میخ آهنین و سنگ هست...
قصد داشتم مطلب دیگه ای بنویسم که خب شما مثل این که خیلی داغ کردید :) چون چند تا جمله هم اضافه کردید. چون شما احتمالا یا کار خوب ندیدید یا بلد نیستید انجامش بدید می فرمایید دلال!

شما که کاره ای نیستید من به شما اثبات کنم، من هم این کاره نیستم و بنابراین با آدم کاره ای مثل شما توان بحث ندارم چون توان حرارتی تون فوق العاده بالاست! ت عین این بچه ها که لج می کنند و یک کلمه یا عبارت رو تکرار می کنند:d متشکرم که موجبات شادی و خنده بنده رو فراهم می کنید. از این به بعد در تاپیک های دیگه هم از شما دعوت به عمل خواهد آمد:d

اما به خاطر گل روی شما روشم رو توضیح میدم:

اول قربون صدقه فایل میرم که با زبون خوش دیکد بشه. بعد چپ چپ نگاهش می کنم. بعد چشم تو چشم میشم باهاش. بعد فایل رو با نوت پد باز می کنم (چون مثل شما حرفه ای ها از IDE درست درمون بلد نیستیم استفاده کنیم من با نوت پد بازش می کنم) و باهاشون حرف می زنم و مذاکره می کنم. اگر جواب نداد مانیتور رو خاموش می کنم تا خودشون خجالت بکشند و دیکد بشن. اگر هم نشدند، پریز برق رو قطع می کنم تا خودشون داخل هارد و رم با هم صحبت کنند و دیکد بشن. نشد، با چماق و چکش می افتم به جون هارد تا دیکد بشه و بعد دیکد شده رو تحویل مشتری میدم.

شما اگر روش بهتری سراغ دارید من به شما بسپارم و شما با ۱ هزار تومن برای ایشون انجام بدید چون شما این کاره هستید :)

مجددا موفق، موید، شاد، پیروز و سربلند باشید و همیشه بخندید که خنده خوبه

m2020k2012
October 22nd, 2020, 05:25
سلام به دوستان
کسی هست بتونه یک اسکریپت whmcs رو برای من دکد کنه؟ هزینه هم پرداخت میشه.
سلام درخدمتم
در تلگرام پیام بدید
ایدی تلگرام:
@moinds

ULTRAWEB
October 25th, 2020, 23:37
فایلتون رو ارسال کنین ببینیم چه میشه کرد واسش؟!اگر تمایل داشتین؟