توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر قالب سایت بدون دان شدن
Arminit
October 10th, 2020, 02:37
سلام دوستان
من میخوام واسه فروشگاهم یه قالب جدید نصب کنم اما چون از بسته نصبی میخوام استفاده کنم کل سایت بهم میریزه
پیشنهاد شما چیه که صفحه اصلی و یوزر ببینه اما من قالب جدید و نصب کنم بعد بیارم بالا و تغییرات رو یوزر ببینه
بیشتر قصد من اینه که سایت اصلی دان نشه و وقتی کارم تموم شد قالب جدید و ببینن
ایران نشر
October 10th, 2020, 16:35
بهترین راهکار اینه که اینکار را نصف شب که بازدید سایت کم هست انجام دهید
SaeedFazlollahzadeh
October 10th, 2020, 16:41
سلام دوستان
من میخوام واسه فروشگاهم یه قالب جدید نصب کنم اما چون از بسته نصبی میخوام استفاده کنم کل سایت بهم میریزه
پیشنهاد شما چیه که صفحه اصلی و یوزر ببینه اما من قالب جدید و نصب کنم بعد بیارم بالا و تغییرات رو یوزر ببینه
بیشتر قصد من اینه که سایت اصلی دان نشه و وقتی کارم تموم شد قالب جدید و ببینن
سلام
اگر از بسته نصبی نصب کنید که کل دیتابیس رو به هم می ریزه.
می تونید از این افزونه های construction یا صفحه در دست تعمیر و مشابه استفاده کنید که ایندکس رو یوزر چیز دیگه ببینه.
بعد شما آخر شب شروع به کار کنید و تا هر زمان از شب که شد کار تون رو تمام کنید و بعد دوباره سایت رو به حالت قبل برگردونید که یوزر فردا صبح تم جدید ببینه.
AMIB
October 11th, 2020, 16:04
اگر سایت شما اینقدر پر اهمیت است که نباید چند ساعت از دسترس خارج شود، روش تغییر قالب را باید عوض کنید
استفاده از بستهی نصبی روشی برای افراد مبتدی و برای یک سایت جدید است نه روشی برای تغییر قالب یک سایت که دارای اهمیت است