توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تحریم ایران؟
parsibox
October 1st, 2020, 12:12
سلام
ایا دایرکت ادمین ایران را تحریم کرده است؟
ما از دیروز یک سری مشکلات در دسترسی به سایت دایرکت ادمین داریم
اگر مشکل برای کسی پیش آمده و راه کاری دارید بگید
SaeedFazlollahzadeh
October 1st, 2020, 13:38
سلام
سرور ایران با دایرکت ادمین داریم و مشکلی ندارد و الان هم که تست کردم مشکل ندیدم.
کجا در کدام بخش چه مشکلی دارید که من هم چک کنم؟
nofoozgar
October 1st, 2020, 13:46
بنده هم با سرور ایران چک کردم مشکلی نبود
parsibox
October 1st, 2020, 13:47
خود سایتشون با آی پی ایران بد باز میشه و وب سرویس هاشون هم کار نمیکنه
[root@ir ~]# curl -k -v "https://www.directadmin.com/clients/api/ip_change_count.php?lid=119998"
* Trying 167.172.23.237:443...
* Connected to www.directadmin.com (167.172.23.237) port 443 (#0)
* Cipher selection: ALL:!EXPORT:!EXPORT40:!EXPORT56:!aNULL:!LOW:!RC4:@ STRENGTH
* successfully set certificate verify locations:
* CAfile: /etc/pki/tls/certs/ca-bundle.crt
CApath: none
* TLSv1.2 (OUT), TLS handshake, Client hello (1):
* Operation timed out after 300595 milliseconds with 0 out of 0 bytes received
* Closing connection 0
curl: (28) Operation timed out after 300595 milliseconds with 0 out of 0 bytes received
- - - Updated - - -
دیتاسنتر تبیان به من چنین جوابی داد :
مشتری گرامی طی بررسی مجدد و تست از چند اپراتور دیگر نظیر همراه اول ، شاتل ، رایتل و طبق نتیجه چستجو در سطح اینترنت مشخص شد این وب سایت بسیاری از IP های ایران را تحریم کرده است و سایت باز نمی شود ولی به محض استفاده از *****شکن سایت در دسترس قرار می گیرد . و این موضوع خارج ازمدیریت مرکز داده تبیان می باشد. تصویر پیوست را نیز ملاحظه فرمایید. با تشکر حنفیان کارشناس شبکه و امنیت مرکز داده تبیان
my-host.site
November 10th, 2020, 03:29
بله ، متاسفانه منم ماه پیش موفق به نصب دایرکت رو سی پنل ایران نشدم لذا تغییر دادم به خارج نصب شد
amir10103
December 15th, 2020, 15:22
خیر برای من که مشکلی پیش نیومده. دایرکت ادمین رو روی سرور ایران راه اندازی کردم. شاید لایسنس دایرکت ادمین اورجینال استفاده میکنید که همچین مشکلی پیش اومده براتون