توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اجاره آیپی (شراکتی )
alirezakaj
September 26th, 2020, 23:31
سلام
اگر کسی هست که میخواد هزینه های اجاره آیپیشو کمتر کنه من میتونم شریک شم توی هزینه هاتون
جهت bgp route به یک دیتاسنتر روسیه مورد نیازه
من ماهانه فقط 20 الی 30 آیپی نیاز دارم که میتونم هزینشو بدم بهتون یه کمک هزینه ای هم میشه براتون
مشخصات و اسم asn مهم نیست فقط برای مشتری هام مزاحمت ایجاد نشه کافیه یعنی اگر ایمیل زدن بهتون پاسخی بهشون ندین
NetworkFA
September 26th, 2020, 23:52
سلام
اگر کسی هست که میخواد هزینه های اجاره آیپیشو کمتر کنه من میتونم شریک شم توی هزینه هاتون
جهت bgp route به یک دیتاسنتر روسیه مورد نیازه
من ماهانه فقط 20 الی 30 آیپی نیاز دارم که میتونم هزینشو بدم بهتون یه کمک هزینه ای هم میشه براتون
مشخصات و اسم asn مهم نیست فقط برای مشتری هام مزاحمت ایجاد نشه کافیه یعنی اگر ایمیل زدن بهتون پاسخی بهشون ندین
برای Object Route ساختن و زدن BGP شما حداقل باید /24 داشته باشید زیر این تعداد این امکان وجود ندارد
alirezakaj
September 27th, 2020, 00:34
برای Object Route ساختن و زدن BGP شما حداقل باید /24 داشته باشید زیر این تعداد این امکان وجود ندارد
یک بلاک آیپی رو میشه همزمان به چند جا روت کرد ؟ یا فقط به یک دیتاسنتر ؟
NetworkFA
September 27th, 2020, 00:42
از یک روتر میشه هم زمان به چند پروایدر مختلف Peer داشت
alirezakaj
September 27th, 2020, 23:34
<p>
از یک روتر میشه هم زمان به چند پروایدر مختلف Peer داشت خب منم منظورم همینه یک نفر که مثلا یک سابنت /24 اجاره کرده و ماهانه داره پول میده بیاد با چند نفر مثل من شریک شه هزینه اجاره تقسیم میشه من به دیتاسنتر خودم روت میکنم اونم به مال خودش قصدم اینه نه اینکه بیام ماهی 100 دلار بدم برای اجاره 256 آیپی که نیاز ندارم</p>
<p>
قیمت دلار هم که مثل چی داره بالا میره با این هزینه بالای دلار هم برای امثال شما به صرفه نیست هم برای من که بخوایم تنهایی اقدام به اجاره آیپی کنیم</p>
NetworkFA
September 27th, 2020, 23:38
/24 رو نمیتونید به صورت قسمت های کوچکتر تقسیم کنید و به صورت bgpروت کنید!
RoobinaServer
September 27th, 2020, 23:39
به چند جا بله اما نه برای این مدل استفاده ای که شما میفرمائید.
کاربر عزیز این موردی که تو ذهن شما هست شدنی نیست.
مفهوم شبکه و روتینگ با موردی که شما فکر میکنید متفاوت است.
باید /24 تهیه کنید.
اگر هزینه زیاد است از دیتاسنتر آیپی اجاره کنید یا از واسط ان دیتاسنتر که آیپی در ان مرکز دارد سرویس بگیرید.
farhadhelix
September 28th, 2020, 07:52
bgp peering فقط داخل یک دیتاسنتر ممکن هست و حداقل /24 که شامل 256 ای پی میشه
البته میشه با چند جا از طریق روش های مختلف peer زد یا حتی anycast در چند دیتاسنتر داشت اما اینکه تقسیم بندی کنید و کاملا جداگانه بخواید در 2 دیتاسنتر استفاده کنید امکان پذیر نیست در مفاهیم شبکه جهانی