توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چک کردن پروسس های ffmpeg در سرور
Mohammad1980
September 20th, 2020, 18:27
سلام دوستان
من دو تا دستور با ffmpeg روی سرور اجرا کردم چون دستورهای استریم هست . دایم باید این پردازش انجام بشه . من میخوام بدونم اگر من پنجره ssh رو ببندم این دستورات متوقف میشن یا همینطور ادامه پیدا میکنه . و اگر ادامه پیدا میکنه من دفعه ددیگه که به سرور متصل شدم چطور میتونم این پردازش رو بررسی کنم که ببینم هنوز در حال کار هستن یا خیر . و اگر هم پردازش با بستن پنجره اس اس اچ متوقف میشه چه کار باید بکنم تا متوقف نشه و همینطور ادامه پیدا کنه ؟
ممنون
hamid53214
September 20th, 2020, 20:02
از دستور top استفاده کنید
Rezash
September 20th, 2020, 22:25
سلام دوستان
من دو تا دستور با ffmpeg روی سرور اجرا کردم چون دستورهای استریم هست . دایم باید این پردازش انجام بشه . من میخوام بدونم اگر من پنجره ssh رو ببندم این دستورات متوقف میشن یا همینطور ادامه پیدا میکنه . و اگر ادامه پیدا میکنه من دفعه ددیگه که به سرور متصل شدم چطور میتونم این پردازش رو بررسی کنم که ببینم هنوز در حال کار هستن یا خیر . و اگر هم پردازش با بستن پنجره اس اس اچ متوقف میشه چه کار باید بکنم تا متوقف نشه و همینطور ادامه پیدا کنه ؟
ممنون
برای اینکه بعد از قطع اتصال دستور شما اجرا بمونه و بعدا بتونید ببینیدش می تونید از screen استفاده کنید
اول screen رو نصب کنی
بعد
screen -S name1
از اسکرین detach می کنید با cntrl +a + d
و بعد از ssh لاگ اوت کنید
بعدا که لاگین کنید دوباره می تونید با
screen -r name1
به اسکرین attach کنید
من خیلی خلاصه نوشتم توضیحات کامل تو نت هست
ولی اگر پروسه ها میخواید مطمین باشید همیشه در حال اجرا هستند و اگر fail شد دوباره اجرا میشه و لاگ داشته باشید و ... می تونید از supervisor استفاده کنید
SaeedFazlollahzadeh
September 21st, 2020, 02:28
سلام
استفاده از screen هم یک راه هست که دوست عزیز مون گفتند.
راه دیگه هم کامند رو به این شکل بزنید:
nphup your_command &
دقت کنید nohup حتما در ابتدا و & حتما در انتها باید باشند.
دستور رو میبره تو بک گراند اجرا میکنه.
اگر خروجی دستور یا فعالیت فعلی و نحوه انجام شدنش براتون مهم هست اسکرین بزنید. اگر که فقط اجرا شدن مهم هست nohup هم گزینه خوبی هست.
برای دیدن جاب ها دستور jobs رو بزنید که مطمئن بشید running هست.
دستور fg هم بزنید دستور رو میاره تو مانیتور تون.
نحوه کار هم با اسکرین و هم نوهاپ هر دو رو سرچ کنید.
Mohammad1980
September 27th, 2020, 12:27
سلام
استفاده از screen هم یک راه هست که دوست عزیز مون گفتند.
راه دیگه هم کامند رو به این شکل بزنید:
nphup your_command &
دقت کنید nohup حتما در ابتدا و & حتما در انتها باید باشند.
دستور رو میبره تو بک گراند اجرا میکنه.
اگر خروجی دستور یا فعالیت فعلی و نحوه انجام شدنش براتون مهم هست اسکرین بزنید. اگر که فقط اجرا شدن مهم هست nohup هم گزینه خوبی هست.
برای دیدن جاب ها دستور jobs رو بزنید که مطمئن بشید running هست.
دستور fg هم بزنید دستور رو میاره تو مانیتور تون.
نحوه کار هم با اسکرین و هم نوهاپ هر دو رو سرچ کنید.
سلام . ممنون من از دستو nohup استفاده کردم . یک مشکلی که دارم اینه که چون برای استریم داره استفاده میشه . مثلا بعد از چند ساعت یک مشکلی توی استریم پیش میاد و این دستور کنسل میشه و دیگه فعال نیست . آیا راهی داره که مثلا هر وقت این دستور غیر فعال شد دوباره خودش فعال بشه ؟
SaeedFazlollahzadeh
September 27th, 2020, 18:04
سلام . ممنون من از دستو nohup استفاده کردم . یک مشکلی که دارم اینه که چون برای استریم داره استفاده میشه . مثلا بعد از چند ساعت یک مشکلی توی استریم پیش میاد و این دستور کنسل میشه و دیگه فعال نیست . آیا راهی داره که مثلا هر وقت این دستور غیر فعال شد دوباره خودش فعال بشه ؟
سلام
یک فایل بسازید. اسم و پسوند مهم نیست. این محتوا رو داخل اون قرار بدید:
if ps -ef | grep 'your_command'; then
exit 0
else
your_command_goes_here #your command may go in multiple lines
exit 0
fi
بخشی که بولد کردم کل دستور تون رو با دستور grep پیدا کنید. مثلا اگه کامند تون هست ffmpeg -felan -bahman file، اول بیایید توی محیط ترمینال و وقتی که دستور اف اف ام پگ تون ران هست این کامند رو بزنید که مطمئن بشید ران هست و پیدا هم میشه:
ps -ef | grep 'your_command'
کامند رو می تونید بین دو تا "" یا '' قرار بدید و کامند رو کامل کپی کنید. البته اگر کامند اصلی تون مثلا ' داشت از " در ابتدا و انتها استفاده کنید (و برعکس)
بعدسطح دسترسی فایل رو روی 755 قرار بدید با این کامند:
chmod +x 755
و بعد این دستور رو بزنید:
crontab -e
اگر که مرتبه اولی باشه که کرون تب رو باز می کنید گزینه ای که مربوط به ادیتور nano هست رو انتخاب کنید که راحت تر هست.
بعد بیایید خط آخر و یک خط جدید باز کنید.
بعد وارد سایت crontab.guru (https://crontab.guru/) بشید و انتخاب کنید که هر چند دقیقه یک بار می خواید که فایل تون اجرا بشه. مثلا اگه هر بار اجرای دستور 1 ساعت طول می کشه می تونید تنظیم کنید که هر یک ساعت یک بار فایل شما اجرا بشه. یه مقداری هم در مورد کرون تب سرچ کنید تا یه دانش ابتدایی به دست بیارید اگر اطلاع ندارید.
فکر کنید من جای شما هستم و می خوام فایلم رو بدم به کرون جاب که هر یک ساعت یک بار و زمانی که دقیقه 0 بود اجرا بشه:
0 * * * * /root/some_path/my_file
و این جوری هر بار که دقیقه 0 بشه این فایل اجرا میشه با محتویاتی که داره.
زمان بندی دیگه دست خودتون هست.
hassanshaikhi
September 27th, 2020, 20:09
سلام.
بهترین کار این هست براش یک سرویس درست کنید موقع ایجاد سرویس میتونید یک فایل pid هم براش ایجاد کنید بعد اون pid رو مانیتور کنید.
اگه خودتون نمیتونید پیام بدید سرویسش رو بدون هزینه براتون درست کنم.
اگه مانیتورینگ هم بخاید که 100% مطمئن بشید سرویس همیشه اجرا هست با هزینه براتون نصب می کنم.