توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور اختصاصی ایران - آفر ویژه
RoobinaServer
September 19th, 2020, 13:51
با سلام
سرور اختصاصی ایران اینترنت / اینترانت :
تعداد محدود
پکیج 1 :
💲قیمت ماهانه 1,555,000 هزار تومان
✅ CPU : 2*5645
✅ Memory : 64 GB DDR3
✅ HDD/Driver : 2TB + 2*256 GB SSD
✅ Bw : Unmetered
✅ Free IP Public : /28
زمان تحویل : 1 تا 7 روز
✅ CPU : E3-1231
✅ Memory : 32 GB DDR3
✅ HDD/Driver : 2TB + 256 GB SSD
✅ Bw : Unmetered
زمان تحویل : 1 روز (آماده تحویل)
*تنظیم آنلاین ptr توسط مشترک
*ایران اکسس آنلاین توسط مشترک
*سرویس ضد تحریم آنلاین توسط مشترک
*پنل مانیتورینگ پیامکی/ایمیل شبانه روزی
*آماده تحویل
نکته : درصورتی که سرویس خاصی مورد نیاز است که در پکیج های سایت یا بالا موجود نمیباشد ا ما مطرح فرمائید تا در صورت امکان آفر خدمت شما تقدیم گردد.
◀️ سایر سرورهای Xeon e56xx - E5-26xx Normal Or Nvme قابل ارائه میباشد، همچنین سرور استوریج ۱۲ ترابایتی با تحویل سریع موجود میباشد.
فروش انواع پکیج های ویژه در سایت نیز آپدیت شد : http://www.roobinaserver.ir/Dedicated.php
باتشکر
ourweb
September 19th, 2020, 15:15
سلام لطفا سابنت را اعلام نمایید و نامحدود به چه صورت هست ؟ تا چه میزان مجاز به استفاده از این ترافیک هستیم؟ روی هر سرور
RoobinaServer
September 19th, 2020, 20:45
سلام لطفا سابنت را اعلام نمایید و نامحدود به چه صورت هست ؟ تا چه میزان مجاز به استفاده از این ترافیک هستیم؟ روی هر سرور
با سلام
/28 = 16 آیپی 13 آیپی قابل استفاده
عدم محاسبه میباشد، نسبت 1 به 10 میباشد.
تا هر میزان که توان استفاده داشته باشید.
باتشکر
ourweb
September 20th, 2020, 13:57
با سلام
/28 = 16 آیپی 13 آیپی قابل استفاده
عدم محاسبه میباشد، نسبت 1 به 10 میباشد.
تا هر میزان که توان استفاده داشته باشید.
باتشکر
ممنون از پاسخ شما سوال من هزینه سابنت ها می باشد قربان
همچنین ترافیک نامحدود 1 به 10 اگه سرور من بیش از 20 ترابایت در ماه مصرف داشته باشه هزینه ای نباید بدیم؟
RoobinaServer
September 21st, 2020, 12:35
ممنون از پاسخ شما سوال من هزینه سابنت ها می باشد قربان
همچنین ترافیک نامحدود 1 به 10 اگه سرور من بیش از 20 ترابایت در ماه مصرف داشته باشه هزینه ای نباید بدیم؟
آیپی سابنت /28 اضافه 400 هزار تومان میباشد.
همانطور که اعلام شده است در صورتی عدم محاسبه میباشد که نسبت 1 به 10 رعایت شود و وقتی عدم محاسبه باشد فرقی ندارد 20 ترابایت مصرف گردد یا بیشتر ،موردی که چه در سایت چه قوانین سایت ذکر شده است بر اساس همان سرویس تقدیم میگردد.
مشکلی با مصرف کننده فعلی داشته اید ؟ 20 ترابایت چه مصرفی بوده است که مشکل ایجاد شده است ؟
اتک که نمیباشد ؟
باتشکر
ourweb
September 21st, 2020, 19:57
آیپی سابنت /28 اضافه 400 هزار تومان میباشد.
همانطور که اعلام شده است در صورتی عدم محاسبه میباشد که نسبت 1 به 10 رعایت شود و وقتی عدم محاسبه باشد فرقی ندارد 20 ترابایت مصرف گردد یا بیشتر ،موردی که چه در سایت چه قوانین سایت ذکر شده است بر اساس همان سرویس تقدیم میگردد.
مشکلی با مصرف کننده فعلی داشته اید ؟ 20 ترابایت چه مصرفی بوده است که مشکل ایجاد شده است ؟
اتک که نمیباشد ؟
باتشکر
ممنون از پاسخ در خصوص ترافیک من زمانی که سرویس را تحویل میگیرم این امکان وجود دارد که ترافیک را شما طوری تنظیم کنید که ۱ به ۱۰ مدیریت شود در خصوص مشکل ترافیک اتک نبوده اما بعضی مواقع مشکلاتی این شکل به وجود می آید من نیاز به سرور دارم جهت یک پروژه از این نظر که چند سال مجموعه شما را می شناسم جهت دان تایم کمتر میخوام سرویس های شما رو بگیرم چون در چندین موارد دیدم سریع لینک بک آپ دارید و این برای سطح در دسترس بودن سرویس های ما که خیلی حساس هستند خوبه
RoobinaServer
September 22nd, 2020, 21:28
ممنون از پاسخ در خصوص ترافیک من زمانی که سرویس را تحویل میگیرم این امکان وجود دارد که ترافیک را شما طوری تنظیم کنید که ۱ به ۱۰ مدیریت شود در خصوص مشکل ترافیک اتک نبوده اما بعضی مواقع مشکلاتی این شکل به وجود می آید من نیاز به سرور دارم جهت یک پروژه از این نظر که چند سال مجموعه شما را می شناسم جهت دان تایم کمتر میخوام سرویس های شما رو بگیرم چون در چندین موارد دیدم سریع لینک بک آپ دارید و این برای سطح در دسترس بودن سرویس های ما که خیلی حساس هستند خوبه
ترافیک از سمت شما و داخل سرور شما تولید و دریافت میشود ما موردی نمیتوانیم تنظیم نمائیم.:53:
در خدمتتون هستیم.
Mohammad1980
September 25th, 2020, 14:43
از این سرورها برای استریم 24 ساعته هم میشه استفاده کرد ؟
استریم به اینترنت بین الملل انجام میشه
RoobinaServer
September 26th, 2020, 18:18
از این سرورها برای استریم 24 ساعته هم میشه استفاده کرد ؟
استریم به اینترنت بین الملل انجام میشه
با سلام
بله، باز حتما جهت جزئیات بیشتر از طریق تیکت با بخش مشاوره یا فروش در ارتباط باشید.
باتشکر
touch
October 9th, 2020, 14:05
سلام
اجاره به شرط تملیک هم دارید؟
RoobinaServer
October 13th, 2020, 12:49
سلام
اجاره به شرط تملیک هم دارید؟
سلام وقت به خیر.
بله از طریق تیکت با واحد فروش در ارتباط باشید. 12/18 ماهه تقدیم میگردد.
امکان پرداخت به ریال و یا دلار وب مانی نیز میسر میباشد.
باتشکر
RoobinaServer
October 20th, 2020, 16:42
پکیج های 1 و 2 به پایان رسیده است.
فقط پکیج 3 قابل ارائه میباشد.
لازم به ذکر است پکیج های 1 و 2 نیز خارج از طرح آفر در صورت کنسلی یا موجودی قابل ارائه هستند ،سایر تجهیزات سخت افزاری مورد نیاز نیز در صورت موجود بودن تجهیزات دلخواه مدنظر قابل ارائه هستند.(این موارد از طریق تیکت از فروش مجموعه استعلام گردد)
باتشکر
RoobinaServer
February 12th, 2021, 14:45
پکیج های جدید , موجود :
پکیج 4 :
💲قیمت ماهانه 2,350,000 هزار تومان
امکان اضافه کردن آیپی رایگان /28 (مجموعا با آیپی /28 رایگان خود سرور = یک عدد /27) با پرداخت 1.5 میلیون تومان هزینه ست آپ
✅ CPU : 2*E5-2620
✅ Memory : 64 GB DDR3
✅ HDD/Driver : 1 TB NVME
✅ Bw : Unmetered 1-10
زمان تحویل : 1 روز (آماده تحویل)