ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست تعمیر سرور هتزنر

mahdigh
September 10th, 2020, 22:19
سلام
یک سرور ax41 storage موجوده که از صبح ریموت قطع شده. سیستم عامل ویندوز بوده. کسی که ازش سرور خریداری شده گفتن که به هتزنر تیکت زدن و اونا گفتن مشکل نرم افزاری هستش و اونای کاری نمیتونن انجام بدن. من از پنل robot هتزنر ریست کردم سرور رو ولی همچنان ریموت قطعه. اگه کسی میتونه مشکل رو برطرف کنه لطفا با هزینش اعلام کنه.
با تشکر

==================================

یوزر SaeedFazlollahzadeh مشکل رو حل کردن برای من.

SaeedFazlollahzadeh
September 10th, 2020, 22:30
درود

در صورت تمایل می توانید تیکت ارسال کنید تا در صورتی که قابل رفع باشد هزینه خدمت شما اعلام شود.
https://support.rashn.net
صرفا ریموت قطع شده یا سرور بالا نمی آید؟

mahdigh
September 10th, 2020, 22:32
درود

در صورت تمایل می توانید تیکت ارسال کنید تا در صورتی که قابل رفع باشد هزینه خدمت شما اعلام شود.
https://support.rashn.net
صرفا ریموت قطع شده یا سرور بالا نمی آید؟

ای پی سرور پینگ میشه. تلگرام پیغام دادم.

SaeedFazlollahzadeh
September 10th, 2020, 22:35
سلام
امکان درخواست KVM را دارید؟ ممکن است ریموت شما به هر دلیلی غیرفعال شده باشد.
اخیرا ویندوز را آپدیت کردید؟
هم چنین اگر مایل بودید آی پی و پورت ریموت را در خصوصی یا تلگرام ارسال کنید تا بررسی کنم امکان اتصال به پورت ریموت کلا هست یا نه.
ممکن است روی اینترنت فعلی تان مثلا اختلال باشد که نتوانید لاگین کنید.
یا هم در cmd ویندوز این دستور را وارد کنید:
telnet IP Port
که جای پورت هم عدد پورت ریموت را باید وارد کنید. مثلا telnet 192.168.1.1 3889

mahdigh
September 10th, 2020, 22:37
تلگرام پیغام دادم.

mizban97
September 12th, 2020, 00:03
سلام
یک سرور ax41 storage موجوده که از صبح ریموت قطع شده. سیستم عامل ویندوز بوده. کسی که ازش سرور خریداری شده گفتن که به هتزنر تیکت زدن و اونا گفتن مشکل نرم افزاری هستش و اونای کاری نمیتونن انجام بدن. من از پنل robot هتزنر ریست کردم سرور رو ولی همچنان ریموت قطعه. اگه کسی میتونه مشکل رو برطرف کنه لطفا با هزینش اعلام کنه.
با تشکر

سلام
وقت بخیر
خدمات تخصصی نصب و کانفیگ سرور قابل انجام هست.
تلگرام پیام بدید آیدی امضا هست.

farhadhelix
September 12th, 2020, 07:17
سلام
سرورهای هتزنر رو زیاد برای همکاران کانفیگ انجام دادیم . در صورت نیاز در ارتباط باشید مشکل رو پیدا و حل کنیم براتون

ULTRAWEB
September 12th, 2020, 14:37
امکان رفع عیب با دسترسی کی وی ام از دیتاسنترهس
:105: