توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مهم در رابطه با vmware ESXi
mashiat
September 8th, 2020, 11:34
سلام
از دوستانی که با vmware ESXi کار میکنند ممنون میشم یه راهنمای کنند
چرا میزان منابعی رو که برای یک ماشین مجازی میسازیم و داخل vmware به عنوان مصرف شده مینویسه با اون چیزی که در سیستم عامل نشون میده بسیار متفاوت هست ؟
من 32 تا رم برای یک ماشین مجازی در نظر میگیرم . وقتی وارد vmware میشم میبینم زده رم مصرف شده هاست consumed host memtory مثلا : 30.8
در حالیکه داخل ویندورز و تسک منیجر که میرم ویندوز فقط 2 گیگ رم استفاده کرده
اون 30.8 که زده هاست مموری استفاده کرده کجا داره استفاده میکنه ؟
اصولا تفاوت مصرف host memory با guest memory چیه ؟
تا جایی که متوجه شدم guest memory که همون سیستم عامل هست و مثلا ویندوز هست داره 2 گیگ رم رو مصرف میکنه . اون 30.8 رو که زده و عددش هم خیلی نزدیک به رم انتخاب شده برای اون مجازی ساز هست رو متوجه نمیشم چرا جزو مصرف شده میزنه در حالیکه ویندوز که این رو مصرف نکرده .
در مورد cpu ولی این مشکل نیست تا جایی که متوجه شدم . این مشکل یا شاید هم اشتباه من در برداشت فقط در نمایش میزان رم مصرفی در مجازی ساز هست
لطفا اینو هر کسی بلده بگه مرسی
tpark
September 8th, 2020, 11:40
درود بر شما
شما رم رو به صورت رزرو شده (https://docs.vmware.com/en/VMware-Workstation-Pro/15.0/com.vmware.ws.using.doc/GUID-534A6489-4325-4243-9B7A-9873DA193E67.html) تخصیص دادید.
موفق و پیروز باشید.
mashiat
September 8th, 2020, 12:02
40679
40680
درود بر شما ممنون
لطفا این دو تا عکس رو نگاه کنید . هیچ رزروی ندادم . الان 22 گیگ رم دادم . میزنه 21 گیگ رم consumed و مصرف شده . داخل تسک منیجر ویندوز که میرم 2 گیگ رم بیشتر ویندوز استفاده نکرده .
ماشین های دیگه مصرفشون رو جدا نشون میده یا داره مصرف اشتراکی تمام ماشین ها رو روی این در نظر میگیره ؟
الان شما عکس دومی رو ببینید مصرف cpu رو درست نشون میده اما رم روی یه خط صاف و ثابت هست حدودا و اگر 2 گیگ رم بدم همین حدود 2 رو میزنه مصرف شده اگر 64 تا رم هم بدم باز همین حدود 64 تا رو میزنه consumed و مصرف شده در حالیکه رزرو نذاشتم . مگر اینکه بگیم مصرف ماشین های دیگه رو روی این هم در نظر میگیره
mashiat
September 9th, 2020, 18:39
نمی دونم کسی جواب سوال رو بلد نیست یا دیگه همه پولی جواب میدن
شاید پایان عصر وبتاک
SaeedFazlollahzadeh
September 9th, 2020, 19:14
نمی دونم کسی جواب سوال رو بلد نیست یا دیگه همه پولی جواب میدن
شاید پایان عصر وبتاک
سلام
برای یک سری مشکلات میتونید سرچ هم کنید دوست عزیز.
اگر هم در حد کار راه انداز به انگلیسی تسلط ندارید از گوگل ترنسلیت هم میتونید کمک بگیرید برای جستجو به زبان انگلیسی.
این جا پرسش و پاسخ بر پایه لطف هست و سعی کنید طلبکار نباشید مگر این که به فردی هزینه داده باشید.
جسارتا من شخصا این جور حرف ها رو که میشنوم، از جواب دادن دلسرد میشم.
دوستان ممکن هست مشغله داشته باشند یا فرصت نکند پاسخ فنی تون رو بدن.
mashiat
September 10th, 2020, 00:07
سلام
برای یک سری مشکلات میتونید سرچ هم کنید دوست عزیز.
اگر هم در حد کار راه انداز به انگلیسی تسلط ندارید از گوگل ترنسلیت هم میتونید کمک بگیرید برای جستجو به زبان انگلیسی.
این جا پرسش و پاسخ بر پایه لطف هست و سعی کنید طلبکار نباشید مگر این که به فردی هزینه داده باشید.
جسارتا من شخصا این جور حرف ها رو که میشنوم، از جواب دادن دلسرد میشم.
دوستان ممکن هست مشغله داشته باشند یا فرصت نکند پاسخ فنی تون رو بدن.
سلام عزیزم
6 خط تایپ کردید که بگید از گوگل سرچ کنم و .. ؟
قطعا این کارها رو انجام دادم و آخرین جایی که تاپیک باز کرده بودم اینجا بود
موفق باشید
SaeedFazlollahzadeh
September 10th, 2020, 00:27
سلام عزیزم
6 خط تایپ کردید که بگید از گوگل سرچ کنم و .. ؟
قطعا این کارها رو انجام دادم و آخرین جایی که تاپیک باز کرده بودم اینجا بود
موفق باشید
سلام
https://www.vmware.com/content/dam/digitalmarketing/vmware/en/pdf/techpaper/perf-vsphere-memory_management.pdf
این رو مطالعه کنید دیتای خوبی من ازش برداشت کردم در مورد مشکل شما.
هاست مموری اون میزان مموری هست که شما به اون هاست اختصاص دادید.
گست مموری هم میزان مموری مصرفی اون هاست هست.
و معمولا هم وقتی که Guest Operating System رو روی اون هاست نصب کنید و یک بار هم ماشین رو ریبوت کنید دیتای دقیق تری میده.
گست او اس نصب کردید روی ویندوز؟ و ماشین دیگه ای هم دارید روی این سرور؟
k-h
September 13th, 2020, 13:19
درود
روی سیستم عامل نرم افزار vmtools نصب کنید ارتباط بهتری بین سیستم عامل و ماشین مجازی برقرار میشه بیشتر مشکلاتتون برطرف میشه و گراف هاتون به صورت واقعی نمایش داده میشه.
اگر بخواین دلیل عملی این مشکلات که فرمودین بخونید باید کلا وی ام ور مطالعه کنید که فکر نکنم در چند خط بشه برای شما توضیح داد