PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مسدود شدن حساب هتزنر

mirdoraghi
September 8th, 2020, 11:15
سلام.
یک سرور روی کلود هتزنر داشتم که مدتی به دلیل مشغله کاری نرسیدم بررسی کنم مشکلاتش رو.
دوماه از ایمیلش به عنوان اسپم استفاده شده و الان اکانت من در هتزنر بلاک شده و نمیتونم سرور جدید (کلود) بسازم.
چندین سرور دیگه هم روی همون اکانت دارم و الان نگرانم که کلا همه چی مسدود بشه یا دیگه نتونم واسه همیشه سرور بسازم.

ایمیل هم دادم،گفتند آنبلاک نمیکنیم. چطور بعد از دوماه نفهمیدید و برطرف نکردید...

کسی میتونه برای حل مشکل راهنمایی کنه ؟

Mr.Te0
September 12th, 2020, 01:10
سلام.
یک سرور روی کلود هتزنر داشتم که مدتی به دلیل مشغله کاری نرسیدم بررسی کنم مشکلاتش رو.
دوماه از ایمیلش به عنوان اسپم استفاده شده و الان اکانت من در هتزنر بلاک شده و نمیتونم سرور جدید (کلود) بسازم.
چندین سرور دیگه هم روی همون اکانت دارم و الان نگرانم که کلا همه چی مسدود بشه یا دیگه نتونم واسه همیشه سرور بسازم.

ایمیل هم دادم،گفتند آنبلاک نمیکنیم. چطور بعد از دوماه نفهمیدید و برطرف نکردید...

کسی میتونه برای حل مشکل راهنمایی کنه ؟

بهترین راه ارتباط مستقیم و تلفنی است که شرایط موجود رو دقیق و واضح بهشون توضیح بدید .