توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید مستقیم از hetzner
kamal3401
August 30th, 2020, 22:04
سلام وقتتون بخیر
من قصد داشتم از دیتاسنتر hetzner مستقیم یک سرور اختصاصی بگیرم
کسایی که این تجربه رو دارن مشکلی از بابت تحریم اینها وجود نداره؟ چون تصویر پاسپورت رو میخواد حین ثبت نام
و اینکه بهترین روش پرداخت کجارو پیشنهاد میکنید؟
a1994n1373
August 30th, 2020, 23:08
سلام .
شما تو بخش اموزش تاپیک زدین ولی به صورت کلی هتزنر ایران رو تحریم کرده .
ULTRAWEB
August 31st, 2020, 12:02
سلام وقتتون بخیر
من قصد داشتم از دیتاسنتر hetzner مستقیم یک سرور اختصاصی بگیرم
کسایی که این تجربه رو دارن مشکلی از بابت تحریم اینها وجود نداره؟ چون تصویر پاسپورت رو میخواد حین ثبت نام
و اینکه بهترین روش پرداخت کجارو پیشنهاد میکنید؟
نه مشکلی نخواهد داشت با پاسپورت ایرونی
بعدم یکی از دوستان اونور ابی بهترین روش پرداخت هس
بهش بگین وقتی امد ایران هزینشو ریالی میدین شاید دلش امد یک روز حقوقشو واستون گزاشت وهرگز ازتون پولم نگرفت:):53:
kamal3401
August 31st, 2020, 12:17
نه مشکلی نخواهد داشت با پاسپورت ایرونی
بعدم یکی از دوستان اونور ابی بهترین روش پرداخت هس
بهش بگین وقتی امد ایران هزینشو ریالی میدین شاید دلش امد یک روز حقوقشو واستون گزاشت وهرگز ازتون پولم نگرفت:):53:
Dear Mr kamal gharejeloo
After reviewing your updated customer information, we have decided to deactivate your account because of some concerns we have regarding this information. Therefore, we have cancelled all your existing products and orders with us.
Best regards
Your Hetzner Online Team
متاسفانه مسدود کردن با اینکه اطلاعات کامل خودمو نوشته بودم با تصویر پاسپورت
kiavaco
September 1st, 2020, 04:40
اینکه دوستان میگن نه میشه با پاس ایرانی زد بهتره اقدام کنند خیلی برای ایرانی ها سخت میگیرند :-$
Web-Hosting
September 1st, 2020, 11:12
اینکه دوستان میگن نه میشه با پاس ایرانی زد بهتره اقدام کنند خیلی برای ایرانی ها سخت میگیرند :-$
چون یه سریا پول هتزنر رو خوردن !
kamal3401
September 1st, 2020, 12:08
چون یه سریا پول هتزنر رو خوردن !
چطور میشه پولشونو خورد؟
- - - Updated - - -
Dear Mr kamal gharejeloo
After reviewing your updated customer information, we have decided to deactivate your account because of some concerns we have regarding this information. Therefore, we have cancelled all your existing products and orders with us.
Best regards
Your Hetzner Online Team
متاسفانه مسدود کردن با اینکه اطلاعات کامل خودمو نوشته بودم با تصویر پاسپورت
من به پشتیبانیشون پیام دادم تا دلیل غیر فعال شدنش رو بپرسم و جواب این بود
نمیدونم یه عده چطوری میگن میشن
Dear Mr Gharejeloo
Because of (US) economic sanctions against your country, we have to tell you that we cannot provide you with any products and services.
Kind regards
Simon Albrecht
Sales
kiavaco
September 2nd, 2020, 02:08
چطور میشه پولشونو خورد؟
- - - Updated - - -
پول یه ماهشو ندید به این راحتی میشه خورد
- - - Updated - - -
چطور میشه پولشونو خورد؟
- - - Updated - - -
خوبه باز بهتون این جواب هم دادن که به دلیل تحریم قبلا این هم نمیگفتن
علاوه بر تحریم مشکلاتی که ایرانی های عزیز البته نه افراد خوبش افرادی که فقط با ابروی ایرانی باز میکنند پیش اوردن کلا از سرویس دادن دل خوشی نداشتن .
enable
September 2nd, 2020, 12:55
یکی دو ماهه پیش به پشتیبانیش پیام دادم گفت هیچ مشکلی نیست میتونید اقدام کنید ما هیچ مشکلی با ایران نداریم.
در ضمن چطوری میشه از هتزنر سرویس گرفت استفاده کرد و پولشو هم نداد؟ اونا اول سرویس پولو میگیرن بعد سرویس میدن
kamal3401
September 7th, 2020, 12:59
یکی دو ماهه پیش به پشتیبانیش پیام دادم گفت هیچ مشکلی نیست میتونید اقدام کنید ما هیچ مشکلی با ایران نداریم.
در ضمن چطوری میشه از هتزنر سرویس گرفت استفاده کرد و پولشو هم نداد؟ اونا اول سرویس پولو میگیرن بعد سرویس میدن
الان که بستن و دلیلشم خودشون گفتن
OMIDTU5
September 7th, 2020, 15:04
من دیروز با مشخصات ترکیه ثبت نام کردم و امروز ایمیلی از هتزنر اومده که برای وریفای ازم پاسپورت خواستن . به جای پاسپورت اسکن گواهینامه رانندگی ترکیه رو براشون فرستادم به همراه یک قبض . منتظرم ببینم تایید میکنن یا نه !
OMIDTU5
September 7th, 2020, 17:22
من دیروز با مشخصات ترکیه ثبت نام کردم و امروز ایمیلی از هتزنر اومده که برای وریفای ازم پاسپورت خواستن . به جای پاسپورت اسکن گواهینامه رانندگی ترکیه رو براشون فرستادم به همراه یک قبض . منتظرم ببینم تایید میکنن یا نه !