توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور مجازی برای vپیn
p30time
August 30th, 2020, 12:35
با سلام، نمی دونم این تاپیک مجاز هست یا نه، اگر مجاز نیست از مدیران انجمن خواهش می کنم حذفش کنن.
یک vps برای ویpان میخوام، آپتایم بالا و پهنای باند نامحدود. ضمنا برای فروش vپی ان نیاز ندارم و فقط برای مصرف شخصیه (خودم و خانواده).
لطفا اگر آفری دارین لطف کنید بفرستید.
ضمنا اگر آفر کانفیگ هم دارین ممنون می شم بفرستین.
با تشکر
amirizadi
August 30th, 2020, 12:54
با سلام و احترام
از لوکیشن آلمان و فنلاند قابل ارائه است
سرور مجازی آلمان (https://abnoos.com/cart.php?gid=2)
با سلام، نمی دونم این تاپیک مجاز هست یا نه، اگر مجاز نیست از مدیران انجمن خواهش می کنم حذفش کنن.
یک vps برای ویpان میخوام، آپتایم بالا و پهنای باند نامحدود. ضمنا برای فروش vپی ان نیاز ندارم و فقط برای مصرف شخصیه (خودم و خانواده).
با تشکر
با سلام
دوست عزیز برای استفاده شخصی و یا تجاری هر نیازی باشه من در خدمتم. تخصص ما انجام امور *****ینگ هستش و تمام کانفیگ ها و پشتیبانی برای شما به صورت رایگان انجام میشه.
تمام این سرویس ها برای شما قابل انجام هستش:
cisco
opemv-pn
kerio
tunnel/stunnel
socks5-telgram
l2tp pptp
ikv2 ipsec
به همراه اتصال به سرویس ibsng جهت مدیریت یوزرهای ساخته شده.
همه این موراد هر کدومو بخواید رایگان برتون کانفیگ میشه و عیب یابی و پشتیبانی هم تا زمانی که مشترک ما باشید براتون رایگان انجام میشه و فقط هزینه سرور از شما گرفته میشه.
اگر سرعت خیلی بالا و امنیت برای شما مهم هیتش پیشنهاما سرویس ikv2 یا openv-pn هستش.
برای مشاوره در تلگرام یا تیکت سایت در خدمتتون هستیم.
همراه ساپورت
MizbanPardaz
August 30th, 2020, 17:16
با تشکر
آلمان و انگلیس ماهانه 100 و هلند 110 (کانفیگ رایگان)