توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دکمه پرداخت bitcoin و سپس دریافت فایل دانلود
amiramdi
August 20th, 2020, 18:42
سلام
من میخوام یه سایت خارجی بزنم برای خارجیا
میخوام یک فایلی رو بفروشم . سایتم هم میخوام تک صفحه ای باشه و بالاش یه ویدیو بزارم (تا اینجاش اوکیه)
بعد میخوام پایینش غیر از توضیحات و اینا یه دکمه پرداخت باشه با قیمت ثابت به $ که با bitcoin پرداخت بشه
یعنی طرف کلیک کنه روی این دکمه بره به صفحه پرداخت و بیتکویت بفرسته و بعد برگرده اتوماتیک لینک دانلود یا نمایش داده بشه یا خودش دانلود بشه
همین
بنده با اسکریپت های php کار کردم و html css بلدم و کلا wordpress هم مسلطم و با دایرکت ادمین و سی پنل کار کردم . میخوام راه نماییم کنید ببینم چیکارش میتونم بکنم چون موضوع سره فقط اون پرداخت با بیتکوین و دریافت لینک دانلود هست
آیا از اسکریپتی باید استفاده کنم ؟
aliwarlock
August 20th, 2020, 19:22
سلام
من میخوام یه سایت خارجی بزنم برای خارجیا
میخوام یک فایلی رو بفروشم . سایتم هم میخوام تک صفحه ای باشه و بالاش یه ویدیو بزارم (تا اینجاش اوکیه)
بعد میخوام پایینش غیر از توضیحات و اینا یه دکمه پرداخت باشه با قیمت ثابت به $ که با bitcoin پرداخت بشه
یعنی طرف کلیک کنه روی این دکمه بره به صفحه پرداخت و بیتکویت بفرسته و بعد برگرده اتوماتیک لینک دانلود یا نمایش داده بشه یا خودش دانلود بشه
همین
بنده با اسکریپت های php کار کردم و html css بلدم و کلا wordpress هم مسلطم و با دایرکت ادمین و سی پنل کار کردم . میخوام راه نماییم کنید ببینم چیکارش میتونم بکنم چون موضوع سره فقط اون پرداخت با بیتکوین و دریافت لینک دانلود هست
آیا از اسکریپتی باید استفاده کنم ؟
افزونه ایزی دیجیتال دانلود + درگاه پرداخت بیت کوین
amiramdi
August 20th, 2020, 19:32
ممنونم
بعد برای کارای درگاه بیتکوین
فقط افزونه بریزم و کانفیگ هاشو بکنم ؟ الان سرچ میزنم نباید مثلا تو سایت هایی مثل Bitpay یا coinbase ثبت نام کنم که درگاه میدن ؟
aliwarlock
August 20th, 2020, 19:43
شما نیاز به ثبت نام یک حساب در BitPay (https://bitpay.com/) دارید
بعد افزونه بیت پی را نصب می کنید.
و تمام
amiramdi
August 20th, 2020, 19:50
ما ایرانی هستیم مشکلی پیش نمیاد ؟
برای اهراز هویت الکی ولی با دقت وارد کنیم اوکی میشه ؟
aliwarlock
August 20th, 2020, 19:55
ما ایرانی هستیم مشکلی پیش نمیاد ؟
برای اهراز هویت الکی ولی با دقت وارد کنیم اوکی میشه ؟
اطلاعی در اون مورد ندارم ولی سعی کنید با اطلاعات فیک ثبت نام کنید
fausjus
August 20th, 2020, 23:44
چه کاریه خوب . بده یک کد نویس یه کد بنویسه bitpay بعدا مسدود میکنه همینطوری الکی نیست
با هزینه 200 تومن میشه پیاده سازی کرد براتون
AtiPardakht
August 23rd, 2020, 06:09
سلام یه سایت ایرانی هم هست که درگاه بیت کوین میده به نام jeeb.io
این سایت هم چک کنید.
amiramdi
August 24th, 2020, 15:10
یعنی هر کس از کل دنیا می تونه بدون مشکل بره پرداخت کنه ؟
کانادا
امریکا
فنلاند
اروپا استرالیا همه جا
nofoozgar
August 26th, 2020, 11:25
یعنی هر کس از کل دنیا می تونه بدون مشکل بره پرداخت کنه ؟
کانادا
امریکا
فنلاند
اروپا استرالیا همه جا
درگاه بیت کوین با پیپال و مستر کارت فرق داره کسی که فقط btc داشته باشه میتونه پرداخت کنه